Mata
-
przeliteraturyzowany
Re: Mata
Ewidentnie druga część teledysku jest pstryczkiem w stronę SBM. Po wersach na Młodym Paderewskim myślałem, że Mata raczej stanie po stronie Białasa i będzie cisnął Bedoesowi (na co w sumie liczyłem bo go nie lubię), ale wychodzi na, że się pogodzili i teraz wspólny front przeciwko SBM.
Ogólnie 2115 mam za łaków, ale w Macie cały czas dostrzegam potencjał, chociaż od dłuższego czasu zamiast nawijać co potrafi robić bardzo dobrze, to odpływa w kierunku takiego słodkiego pierdolenia jak reprezentuje całe 2115, więc szkoda go trochę, no ale jest to naturalna kolej rzeczy niestety.
Ogólnie 2115 mam za łaków, ale w Macie cały czas dostrzegam potencjał, chociaż od dłuższego czasu zamiast nawijać co potrafi robić bardzo dobrze, to odpływa w kierunku takiego słodkiego pierdolenia jak reprezentuje całe 2115, więc szkoda go trochę, no ale jest to naturalna kolej rzeczy niestety.
- przedszkolanek
ale gówno
to już obecny bedoes lepszy, przeciętny łajt lepszy od matczaka o całą długość
to już obecny bedoes lepszy, przeciętny łajt lepszy od matczaka o całą długość
- the badman
- Artysta
Mam wrażenie jakby całe kawałek to był refren, fatalne coś i
współczuje wszystkim, u których leci radio w pracy za tydzień będą znali na pamięć
- Moltisanti
Dekady ewolucji, ghostwriterzy, producenci wykonawczy, sztab ludzi czuwających nad jakością, żeby ostatecznie połączyć dwie bądź co bądź gorące ksywy i dać im wypuścić takie gówno. Jak do tego dochodzi, nie wiem.
- Karko_Nape
Podoba mi się jak mata w 1:06 jest wczuty w jaranie szlugi.
- przedszkolanek
no problemem tutaj jest mata ewidentnie, jakby go wyjebać, to jedynym mantamentem byłoby to, że roxie ma głos nieco za mało słodki do tego ala-afrobeatsu
- Karko_Nape
Białas powinien zmienić ksywe na lamus za to że wypromował tego głąba
- gods bidness
Jakby to sentino wypuścił, to by się wszyscy podniecali jak to król wrócił do formy.