Paluch - Kompot (2022)
Re: Paluch - Kompot (2022)
typ nic nie znaczy odkad go Fokus wpierdolil
Mój ojciec z Santiago Latino, a twój stary pijany Grzesio
freeRivaldo
freeRivaldo
Od kiedy, to Fokus wpierdolił Palucha?
Typ nic nie znaczy? Ty żyjesz w swoim świecie? Paluch od płyty Niebo był i nadal jest mega popularny, jego kawałki mają niesamowitą ilość odtworzeń - nawet na tle zagranicy kręci ogromne liczby. Do tego nie jest typem z pierwszej łapanki, w którego Majorsi wpakowali kasę. Wydaje konsekwentnie płyty od kilkunastu lat, przeszedł drogę. A to, że już od dużego czasu się zapętlił i nie jest już tak świeży, to konsekwencja ciągu wydawniczego. Każdego rapera łapie moment stagnacji twórczej.
U mnie na półce leżą płyty Palucha i nowa płyta Sento i potrafię obiektywnie spojrzeć na każdego z nich. Czemu na tym forum wieje taką toksycznością? Wy serio macie tak hujowe życia, że dogryzacie sprzed klawiatury? I nie mówię o konstruktywnej krytyce.
U mnie na półce leżą płyty Palucha i nowa płyta Sento i potrafię obiektywnie spojrzeć na każdego z nich. Czemu na tym forum wieje taką toksycznością? Wy serio macie tak hujowe życia, że dogryzacie sprzed klawiatury? I nie mówię o konstruktywnej krytyce.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
Paluch obsraluch
a co jeżeli bortwick i jego kolejne chujowe inkarnacje powstają tylko po to by poprzez pozornie zażartą obronę piątkowskiego chujograjka ośmieszyć go i obrzydzić do reszty normalsom?
robi cię myśleć...
robi cię myśleć...
operacja fałszywej flagi majaca na celu wprowadzenie phobosa na stanowisko moderatora
Mój ojciec z Santiago Latino, a twój stary pijany Grzesio
freeRivaldo
freeRivaldo
nie no ale tego palucha to jebac
potwierdzam, Paluch jest posiadaczem nieoficjalnego rekordu odtworzeń na portalu Albicla
wlasnie sie dowiedzialem o istnieniuj tego. o huj chodzi w tym portalu? bo myslalem zeby se zalozyc ostatnio konto na jakiejs alternatywnie dla fb. ale jak maja cisnac tak z cenzura jak na fb to pierdole
jasny wracaj na forum
-
albertoloko
- Zbanowany
3 najlepiej sprzedająca się płyta półrocza po SB Maffiji i Szpaku. Dobrze jak na rzekomo słabą płytę i mega hejt w internecie. Paluch nawet w dołku popularności jest na niesamowitym poziomie. Kot.