Igrzyska Olimpijskie Tokio 2020/2021
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Igrzyska Olimpijskie Tokio 2020/2021
te kamyczki są za każdym razem ułożone identycznie?
tak inaczej rekord nie miałby sensu
ale i tak pojebane nawet napierdalając na pamięć
ale i tak pojebane nawet napierdalając na pamięć
Niesamowite jest, jak potrafiąc wbieg po pionowej ścianie w 7 sekund, można tak słabo się wspinać XD
W sensie niczego jej nie odejmując, po prostu nie sądziłem, że Speed jest tak odmienną dyscypliną, że potem na boulderach nie umiesz zrobić jednego chwytu, a pewnie co któryś z lepszych wspinaczy na lokalnej boulderowni by coś tam wszedł.
W sensie niczego jej nie odejmując, po prostu nie sądziłem, że Speed jest tak odmienną dyscypliną, że potem na boulderach nie umiesz zrobić jednego chwytu, a pewnie co któryś z lepszych wspinaczy na lokalnej boulderowni by coś tam wszedł.
lekkoatleci szacun, ratują nam te igrzyska
obie sztafety 4x400m moga realnie namieszać w finałach, jeżeli im i majce uda się zgarnąć krążki to będzie to występ legendarny
obie sztafety 4x400m moga realnie namieszać w finałach, jeżeli im i majce uda się zgarnąć krążki to będzie to występ legendarny
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Lyu Huihui XD
No ładnie się poprawiła teraz
dawaj Marysia do spodu z lamusami
trójkąt bermudzki wola mokotów
Chinka zajebała rzut życia i będą ciężary.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
czym byscie se najchetniej rzucili na takiej olimpiadzie
u mnie 1. mlot 2. kula 3. oszczep
u mnie 1. mlot 2. kula 3. oszczep
Ja kiedyś jak rzucałem oszczepem, to zajebałem sobie w łeb, więc u mnie oszczep na ostatnim miejscu. Chyba 1. młot.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Młotem chyba jeszcze łatwiej se pierdolnąć
oszczepem właśnie full fajnie się rzuca, młotem widowiskowo, a kula nudki bo wymaga bycia GRUBOLEM
Złoto chyba już dla Chinki :/
boję sie trochę Barber, bo w miarę równo rzuca, a nuż da rade przerzucić Marysię
ani się kurwa waż kangurzyco
ani się kurwa waż kangurzyco
Majka jeszcze zapierdoli 69, zobaczycie
Ja młotem i oszczepem, bo oszczepem to sie udawało jak się było małym i się rzucało patykiem wiec mam doświadczenie.
A kula jak wyżej dla gruboli.
A kula jak wyżej dla gruboli.