ŚLIZGERY 2020 - WYNIKI
Re: ŚLIZGERY 2020 - WYNIKI
wymienić płytę Sentino na W/88, Kukona na Śpiewnik Domowy i całkiem porządne top10 płyt.
rapera roku poza przewidywalnym i zasłużonym 1 miejscem, to nawet nie skomentuję.
producent roku rzeczywiście spoko, uczciwe top3.
rapera roku poza przewidywalnym i zasłużonym 1 miejscem, to nawet nie skomentuję.
producent roku rzeczywiście spoko, uczciwe top3.
Ostatnio zmieniony 21 sty 2021, 9:24 przez clockers, łącznie zmieniany 1 raz.
szkoda że do teraz nie ma zasady co do uzasadniania swoich wyników na temat producenta roku, chciałbym zobaczyć ten wysyp turbo bitów morderców z płyty berson x atutowy i wrzuty typu jakieś kurwa kwa kwa czy inny gatuzo XD o miłym atz nie wspominam bo o tym gościu to już nikt nie pamięta, a reszta kawałków z udziałem tego producenta roku przechodzi bez echa i nikogo nie obchodzi
Nie wiem z czego beka, bit w Rundki jest rozpierdalatorem, a temu gościowi nawet się nie śni żeby poskładać taki podkład muzyczny
Nie wiem z czego beka, bit w Rundki jest rozpierdalatorem, a temu gościowi nawet się nie śni żeby poskładać taki podkład muzyczny
Ostatnio zmieniony 21 sty 2021, 0:25 przez moxxi, łącznie zmieniany 1 raz.
- przedszkolanek
dwutakt dobry numer, broni się nawet na tle ogólnego pejzażu uk/ny drillu rozlewającego sie po świecie
najbardziej zaskoczyło mnie pierwsze miejsce atutowe, chyba za wysoko, ale nie ma tragedii w sumie
grunt, że steez nie wygrał
najbardziej zaskoczyło mnie pierwsze miejsce atutowe, chyba za wysoko, ale nie ma tragedii w sumie
grunt, że steez nie wygrał
fajnie ze tuzza w top3, ale beka ze zadnego traka w top10. chyba za duzo killerow bylo i kazdy zaglosowal na co innego.
fajnie ze papardelle w top3
z album roku z 2-3 płytki slyszalem xD postaram sie nadrobic, zwlaszcza erkinga i unde
sentino zawsze drugi jak jan pawel, ostatnia wioska galow nadal sie broni
fajnie ze papardelle w top3
z album roku z 2-3 płytki slyszalem xD postaram sie nadrobic, zwlaszcza erkinga i unde
sentino zawsze drugi jak jan pawel, ostatnia wioska galow nadal sie broni
- przedszkolanek
Atutowy ma charakterystyczny styl i łatwo go zapamiętać, a przy tym robi zajebisty bity. Może nie najlepsze, ale zapadają w pamięć, a innych typów to nie potrafię spamiętać przy słuchaniu płyty
A no i ja np. na niego zagłosowałem jako nr.1 a Unda jest dla mnie chujowa, więc myśle że to nie do końca tak
Co do wyników to Queba trochę za wysoko, ale w sumie jego największym plusem w tym roku moim zdaniem jest elastyczność - jedne numery spodobają się jednym, drugie drugim, ale koniec końców oboje jakoś tam docenią
A no i ja np. na niego zagłosowałem jako nr.1 a Unda jest dla mnie chujowa, więc myśle że to nie do końca tak
Co do wyników to Queba trochę za wysoko, ale w sumie jego największym plusem w tym roku moim zdaniem jest elastyczność - jedne numery spodobają się jednym, drugie drugim, ale koniec końców oboje jakoś tam docenią
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Pikers zdecydowanie więcej punktów powinien zdobyć przecież tyle co on sztosow wypuścił w 2k20 to głowa mała
Szkoda strzępić ryja. Ten atutowy z generycznymi bitami 
Jak ktoś czyta forumek, to wyniki zupełnie oczywiste, niekontrowersyjne i oddające to, co się dzieje w PLHH. Także śmiech jak zwykle z tego, że "wyniki są złe, bo nie są po mojej myśli" albo że "powinno być bardziej hip-hopowo", albo "beka, że ktokolwiek jara się jeszcze hip-hopem". Do tego, to chyba jedyny taki ranking, gdzie Tuzza jest obok Erkinga, Sentino obok JWP, Mata ściga się z Laikiem, a "Rundki" znajdą się na playliście obok "W domach z betonu".
Z największych zaskoczeń to:
- wysoka pozycja "DiamondLife", mimo umiarkowanego jaranka w temacie, niskich jak na Laika wyświetleń i zdawało się, ze tych palm w Cali jest coraz mniej. z drugiej strony Laik dostał sporo głosów na 5 i 4 pkt.
- całkiem wysoko Erking, no i Kaz w TOP10 imo zaskoczenie, bo w temacie było sporo narzekania
- Mata na 5 miejscu w Raperze Roku -> myślałem, że tutaj beka z chłopaczka, a tu proszę
- hot16 Kubana w TOP3, ja totalnie nie pamiętam, aż odpaliłem dziś i serio fajne
- nie spodziewałem się "JETLAGTOMÓJNOWYDRAG" tak wysoko
Wielkie pozdro dla głosujących, nawet dla ziomka, co zagłosował na swoje hot16 xd
A dla wszystkich marudzących - więcej postów, szczególnie dłuższych w poszczególnych tematach. Trochę ideologicznie na to patrzę, ale forum może wytworzyć hajp na poszczególnych ziomków, tylko oprócz bowdownów (chociaż to też dobra forma
) potrzeba jakiegoś mięsa i napędzania poszczególnych tematów.
Z największych zaskoczeń to:
- wysoka pozycja "DiamondLife", mimo umiarkowanego jaranka w temacie, niskich jak na Laika wyświetleń i zdawało się, ze tych palm w Cali jest coraz mniej. z drugiej strony Laik dostał sporo głosów na 5 i 4 pkt.
- całkiem wysoko Erking, no i Kaz w TOP10 imo zaskoczenie, bo w temacie było sporo narzekania
- Mata na 5 miejscu w Raperze Roku -> myślałem, że tutaj beka z chłopaczka, a tu proszę
- hot16 Kubana w TOP3, ja totalnie nie pamiętam, aż odpaliłem dziś i serio fajne
- nie spodziewałem się "JETLAGTOMÓJNOWYDRAG" tak wysoko
Wielkie pozdro dla głosujących, nawet dla ziomka, co zagłosował na swoje hot16 xd
A dla wszystkich marudzących - więcej postów, szczególnie dłuższych w poszczególnych tematach. Trochę ideologicznie na to patrzę, ale forum może wytworzyć hajp na poszczególnych ziomków, tylko oprócz bowdownów (chociaż to też dobra forma
Puściłem sobie w końcu tego Alberto, ja pierdole xDDDDD
Wielkie 5 dla Was
Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki
Wielkie 5 dla Was
Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki
rundki w topce numerów roku
ale się pozytywnie zaskoczyłem
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
- sugarhill_notausgang
Ech, nie zagłosowałem, bo mi się ujebało, że termin jest do 20. Ale i tak by to nic nie zmieniło, tylko JWP by było na 9 a Problem na 10 i Łona na 13 zamiast na 14, bo to płyta roku oczywiście.
bardzo ładnie napisane i 200% prawdyJose pisze: ↑21 sty 2021, 8:43 Jak ktoś czyta forumek, to wyniki zupełnie oczywiste, niekontrowersyjne i oddające to, co się dzieje w PLHH. Także śmiech jak zwykle z tego, że "wyniki są złe, bo nie są po mojej myśli" albo że "powinno być bardziej hip-hopowo", albo "beka, że ktokolwiek jara się jeszcze hip-hopem". Do tego, to chyba jedyny taki ranking, gdzie Tuzza jest obok Erkinga, Sentino obok JWP, Mata ściga się z Laikiem, a "Rundki" znajdą się na playliście obok "W domach z betonu".
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
- przedszkolanek
guzior 16, po fali propsów się spodziewałem, że mogą być nawet okolice podium
dużo osób propsowało, może się nie spodziewałem, głównie ze względu na styczeń, ale zdziwiony nie jestem
nie żartuj sobie gościu
przecież wiesz, że to nic nie daje specjalnie, generalnie większość forumowiczów jest na etapie słuchania ksyw, które już znają
jeżeli się zdarzają jakieś wyjątki, to poprzez przebicie do mainstreamu
poza tym dłuższych postów nikt nie czyta
nie to już nie działa na dobrą sprawę od kilku lat, tylko mi nie wyskakuj z ćpajstajlem, bo zanim ich ablazir pierwszy raz zapostował na ślizgu, to mieli już pod latem w ghettcie kilkadziesiąt tysięcy wyświetleń
- przedszkolanek
ile to jest stosunkowo dużo? było max kilka k
zresztą nawet jak coś zaczyna raczkować i robić zasięgi, to osoby z przeróżnych banieczek wrzucają to tutaj, więc wszystkie gusta się mieszają i łatwo coś szybko wyłapać
zresztą nawet jak coś zaczyna raczkować i robić zasięgi, to osoby z przeróżnych banieczek wrzucają to tutaj, więc wszystkie gusta się mieszają i łatwo coś szybko wyłapać
-
tybdo_yntogliw
OOO, tylko jedna osoba na "Swoosh gang" Białasa, a tam Lanek rozpierdolił system bitem, w ogóle świetny kawałek.
tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60
Chuj tam w Lanka, atutowy rozjebał xDDD
polecam się zaznajomićprzedszkolanek pisze: ↑21 sty 2021, 0:18 dwutakt dobry numer, broni się nawet na tle ogólnego pejzażu uk/ny drillu rozlewającego sie po świecie
befree pisze: Piszesz skrótami, bez polskich znaków czy argumentów, Twoja opinia jest dla mnie warta mniej więcej tyle co papierek po batonie znajdujący się na podjeździe mojego sąsiada. A CB to takie radio, używane raczej przez starszych słuchaczy.