on by mógł sam ze sobą
Rap Nokaut
Re: Rap Nokaut - VNM, W.E.N.A, Bajorson, Filipek vol. 1
Frosti by sobie poradził, może Avi?
- sugarhill_notausgang
Heh nie wiem jakie nagrania Peji są w Internecie, a jakich nie ma - nie słucham jego muzyki od kilkunastu lat, ale kiedyś słuchałem, byłem na paru jego koncertach, jak jeszcze był głodny hajsu i fejmu i co by nie mówić, to był prawdziwy MC - miał tonę charyzmy i wjeżdżał na wolno bez mrugnięcia okiem.
odszczekuję co mówiłem o Wenie, wytrzymałem jakieś dwie minuty, jego całe zachowanie od początku to jakaś kurwa abstrakcja.
- sugarhill_notausgang
^^ Tede już się nabijał z tego spóźnienia na scenę, że wtedy rzygał ze stresu jak Eminem w 8 mili. No, dla mnie to jest aż niepojęte, że koleś, który bądź co bądź żyje z rapowania od paru lat, zabrać mu beat i okazuje się, że nie ma kurwa grama flow - to chyba tylko w Polsce jest możliwe.
no ale stary gdzie on niby ma flow? drewno od zawsze, jedyna słuchalna rzecz od niego to pierwsze dwa wersy w salutuj, resztę dyskografii można wypierdolić na śmietnik i nasz kochany nadwiślański hiphop jedynie na tym zyska, słabe flow, słabe teksty, zero charyzmy, nigdy nie kumałem zajawki na tego łaka, tylko mnie wkurwiał gównianymi zwrotkami na dużych rzeczach
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
charyzmę na koncertach miał i ma do dziś, ale jak raper parę razy dał dobry freestyle na własnym koncercie bez tematu i to wszystko, to nie wiem. dla mnie to trochę za mało, żeby nazwać go starym freestylowcem, który nieźle napierdalał. zwłaszcza, że jak jak trzeba zarapować na spontanie, to wychodzi jest bumbapsugarhill_notausgang pisze: ↑05 cze 2019, 8:47 to był prawdziwy MC - miał tonę charyzmy i wjeżdżał na wolno bez mrugnięcia okiem.
przecież teraz tylu z topowych raperów zabrać autotune i też leżą na piździesugarhill_notausgang pisze: ↑05 cze 2019, 8:56 No, dla mnie to jest aż niepojęte, że koleś, który bądź co bądź żyje z rapowania od paru lat, zabrać mu beat i okazuje się, że nie ma kurwa grama flow - to chyba tylko w Polsce jest możliwe.
no jak ktoś uważa że na płytach wena nie ma flow, to niech lepiej sprawdzi czy dobrze rozumie to słowo
co do Peji, to wczoraj z ciekawości sprawdziłem jego freestyle z lat 2003 - 2010 i... proszę was
tak to freestyluje pierwszy lepszy na ulicy po 3 piwach
co do Peji, to wczoraj z ciekawości sprawdziłem jego freestyle z lat 2003 - 2010 i... proszę was
tak to freestyluje pierwszy lepszy na ulicy po 3 piwach
https://www.youtube.com/watch?v=vpPdz_QM4x8
dajesz mi tych pierwszych lepszych, co tak napierdalają na free
wersy wersami, ale ciężko mi wymienić zawodnika z obecnej sceny freestylowej, który taką energię i flow na wolno ma jak Rychu tutaj dał, nie mówiąc ile do tego brakuje takiemu np. Filipkowi, Rychu to prawdziwy MC co by nie mówić, zachowanie na scenie, interakcja z publiką, wszystko, freestyle'owcem oczywiście ciężko go nazwać, bo zawsze bardziej na nagrywaniu się skupiał, teraz pewnie rzadko to robi, zresztą nie wiem ile musieli by mu zapłacić, żeby w jakiejś bitwie wziął udział
dajesz mi tych pierwszych lepszych, co tak napierdalają na free
wersy wersami, ale ciężko mi wymienić zawodnika z obecnej sceny freestylowej, który taką energię i flow na wolno ma jak Rychu tutaj dał, nie mówiąc ile do tego brakuje takiemu np. Filipkowi, Rychu to prawdziwy MC co by nie mówić, zachowanie na scenie, interakcja z publiką, wszystko, freestyle'owcem oczywiście ciężko go nazwać, bo zawsze bardziej na nagrywaniu się skupiał, teraz pewnie rzadko to robi, zresztą nie wiem ile musieli by mu zapłacić, żeby w jakiejś bitwie wziął udział
MOB
Wena "kolejne lato w mieście" na bicie Quiza bardzo lubię.
podpisuję się pod tymaleksy pisze: ↑05 cze 2019, 9:38 no ale stary gdzie on niby ma flow? drewno od zawsze, jedyna słuchalna rzecz od niego to pierwsze dwa wersy w salutuj, resztę dyskografii można wypierdolić na śmietnik i nasz kochany nadwiślański hiphop jedynie na tym zyska, słabe flow, słabe teksty, zero charyzmy, nigdy nie kumałem zajawki na tego łaka, tylko mnie wkurwiał gównianymi zwrotkami na dużych rzeczach
Zainteresowania - bezdomność , Premier League, Liga Mistrzów , Freak fighty i Strike King K-1,/walki w K-1 w małych rękawicach/
chciałbym słonia zobaczyć w tej formule
spoko walka, ten z tornistrem ma potencjał
Re: Rap Nokaut
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 03 paź 2020, 4:30 przez Aka M, łącznie zmieniany 1 raz.
- przedszkolanek
ale Rybę wyruchali werdyktem
Spoiler
- przedszkolanek
finał cyphera
co za gówno
siostra freestyle`u

Spoiler
siostra freestyle`u
hahhaah
ten gruby w czarnym jaki niedojegbany hahha
nie wie co się dzieje, albo za szybko kończy albo "odpowiadasz" kiedy jest już po wszystkim
ten gruby w czarnym jaki niedojegbany hahha
nie wie co się dzieje, albo za szybko kończy albo "odpowiadasz" kiedy jest już po wszystkim
- widzeszalenstwo
pozniej tacy ludzie prowadza kampanie dotyczace legalizacji marihuany, co jest najlepszym argumentem zeby tego nie robic