Szpaku - Różowa Pantera (2021)
Re: Szpaku - Różowa Pantera (2020?) [Zapowiedź]
Nie możesz być fanem Szpaka i jarać się rapem, bo te dwa słowa do siebie nie pasują.
Szpak, zaraz obok Bedoesa i Żabsona, to najgorsze co spotkało tę scenę od czasu "To nigdy już nie wróci" Piha.
Niby beka, ale beki nie ma, kiedy masz więcej niż 18 lat.
Szpak, zaraz obok Bedoesa i Żabsona, to najgorsze co spotkało tę scenę od czasu "To nigdy już nie wróci" Piha.
Niby beka, ale beki nie ma, kiedy masz więcej niż 18 lat.
Najpierw przeczytałem ten post, a później posłuchałem kawałka, i początkowo myślałem że ktoś napisał ten tekst dla zwały, jako parodia. A jednak to prawdaoldschool pisze: ↑13 sty 2021, 18:11Ile można, no ile?Spoiler
[Zwrotka 1: Szpaku]
Hakuna Matata, chłopak z miasta pełnych przygód łez, Simba
GUGU marze jak po ścianach, aż nie zginę
Nie było rymu, bo nie robię rapu, a kładę emocje, kurwa
Zrobiłem, zrobiłem forsę
Ale ją jebie, bo oddałbym wszystko by pogadać z tatą
Mógłbym wrócić znów na blok
Rzucać ten temat, być lokalnym Pablo
Co oni palą?
Daję ci temat, że nie wiesz gdzie jesteś, kurwa gdzie?
Nawet teraz słuchasz i myślisz o prywatnym piekle
U brata pisali protokół na szafce, gdzie były trzy stówy
Czuwała Stefa, czuwał mój tata, czuwał mój dziadek do kurwy
Czemu zwątpiłeś we mnie? Pędzę lasem, na liczniku dwieście
Złap mnie, weź mnie, proszę, we śniе
Dwie spluwy jak Lara, torba jarania
Scenę wciągnąłem jak taran
Licz na siеbie, by nie miał nikt nic do dodania
To dla moich ludzi, jakich?
W psychiatrykach, w zetkach, na odwykach, na wyspach
[Bridge: Szpaku]
Majonezowe Maczugi, Shaman King w Chipicao
Okupowaliśmy zenit, mama dawała dwa złote co rano
Dzisiaj jej kupię dwa złote łańcuchy
Gucci, Dior, family love
[Refren: Szpaku]
Niech nie płacze moja mama, jem Afobam pod tatara
Jak mydlane bańki, wszystko pryśnie jak fambi
Znam finał każdej baśni, do teraz miewam bóle
Venlectine pod pigułę, dlatego nic nie czuję
Niech nie płacze moja mama, jem Afobam pod tatara
Jak mydlane bańki, wszystko pryśnie jak fambi
Znam finał każdej baśni, do teraz miewam bóle
Venlectine pod pigułę, dlatego nic nie czuję![]()
Co wy pierdolicie, chłop teraz radzi sobie gorzej ale na pewno nie jest czymś złym co spotkało polską scenę.
Nic nie poradzę że masz chuja w uszach. Boruto i Atypowy to dobre albumy.
być może jak jesteś w liceum i masz doła po dostaniu kosza od Oli z 3b.
Jedyne co te albumy mają dobre to bity. Technicznie, tekstowo to jest asłuchalne gówno.
Dlaczego na forum rejestrują się ludzie od jakiegoś yurkoskiego czy grupek z fb
ale pierdolisz gościu, odjebało niektórym z tego hejtu na szpaku
tak, zgadzam się, że teraz jest chujowy
tak, zgadzam się, że teraz jest chujowy
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Re: Szpaku - Różowa Pantera (2021)
////
Ostatnio zmieniony 11 gru 2025, 18:23 przez enjoy1g, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdro byczkidla tych tępych polskich fanów
Co wyjęli łeb z piachu by przytakiwać stadu
kto tu przytakuje stadu XD
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Mi też bardziej podobał się ślizg z zamkniętą rejestracją i wcale nie chodzi tu o jakieś spierdolone poczucie elitarności
Typie co ty za przeproszeniem pieprzysz? Ja rozumiem że wstyd przed kolegami ze ślizgawki spropsować hejtowanych raperów bo nie wypada i w ogóle przypał, ale nie doprowadzajmy do jakichś absurdów. Boruto i Atypowy to dobre płyty, które bronią się formą a co do treści - to polski rap więc nie wiem czego ty oczekujesz, a nawet jeśli treść jest skierowana do młodszego odbiorcy to co z tego jak cała scena pierdoli większe czy mniejsze farmazony i mam się spuszczać bo słuchasz Sokoła albo jakiegoś Bisza? I tak, też uważam że ostatnie wysrywy Szpaka są słabe, a formuła się wyczerpała, ale to jedno z największych wpierdoleń się na scenę w ostatnich latach czy to się komuś podoba czy nie. Przy czym dla informacji ja wielkim fanem nie jestem ale doceniam jego dwie pierwsze płyty i razi mnie takie pierdolenie bez sensu i hejt dla hejtu.
Sokoła
i jeszcze może Włodiego?
Odkąd to wychodziło była tym czym jest teraz, asłuchalnym syfem z wysrywanymi wersami dla nastolatek.
Przypominam, że ślizgawka słucha Tuzzy, więc ma tylko mniejszego chuja w uchu niż Ty.
A gdybym hejtował dla zasady to kukon by dostał z 3 strony ode mnie. Wystarczyło nagrać dobrą płytę Kraków. Marzec 2020. Widzisz to nie jest takie trudne
Tylko ciężko nagrać chociaż epkę na poziomie z ~80 iq.
Odkąd to wychodziło była tym czym jest teraz, asłuchalnym syfem z wysrywanymi wersami dla nastolatek.
Przypominam, że ślizgawka słucha Tuzzy, więc ma tylko mniejszego chuja w uchu niż Ty.
A gdybym hejtował dla zasady to kukon by dostał z 3 strony ode mnie. Wystarczyło nagrać dobrą płytę Kraków. Marzec 2020. Widzisz to nie jest takie trudne
- scam_sakawa
Szpaku chujowy wyjec od zawsze, nawet nie przesłuchałem jednej jego płyty w całości, bo po 2 kawałkach max mam dość. Pozdrawiam.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- przedszkolanek
atypowy to już tak trochę gorzej, ale boruto to było bardzo ciekawe wjebanie się z buta na scenę, a o kawałkach na kanale ALC MDZ nie wspomnę
jeżeli, ktoś uważa to za asłuchalne gówno dla nastolatek, to po prostu nie wie co komentuje
dla porządku, na atypowym już się znalazły ze dwa-trzy numery, gdzie licealno-gimnazjalne dupeczki były targetem
jeżeli, ktoś uważa to za asłuchalne gówno dla nastolatek, to po prostu nie wie co komentuje
dla porządku, na atypowym już się znalazły ze dwa-trzy numery, gdzie licealno-gimnazjalne dupeczki były targetem
Na Geniusie jest tracklista gdzie jest 12 kawałków jeżeli tak faktycznie będzie to się mega wkurwię, że powinąłem ten preorder gdzie 3/4 płyty jest już na YT...
myślicie że nazwa różowa pantera to znak zastrzeżony i mogliby go ujebać za to? hmmm
zresztą on już miał prawie pokemona na okładce, naklejki z simbą do preorderu coś pewnie wiecej ale przesłuchałem 3 kawałki szpaka zmuszony do tego wiec sie nie znam
zresztą on już miał prawie pokemona na okładce, naklejki z simbą do preorderu coś pewnie wiecej ale przesłuchałem 3 kawałki szpaka zmuszony do tego wiec sie nie znam
Wygrzeszam Cię, mordzia.
- stratemirat
Boruto to też taki serial. W sumie jeśli Disney go nie uwalił to nikt tego nie zrobi
ale disney nie ma nic wspolnego z boruto XD
Tak samo z różową pantera xd