Kanye West - Donda (2021)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: instinkt, luk0as

Awatar użytkownika
gods bidness

Re: Kanye West - DONDA (24/07/2020)

Post autor: gods bidness »

Dobra akcja promocyjna. Prawie jak u Solara.
Awatar użytkownika
gawi

Post autor: gawi »

Kris Jong-Un najlepszy pancz Kanyego ostatnio :rotfl:

Ale tak fo real to smutno się robi jak się to wszystko czyta :(
TheD

Re: Kanye West - Donda (2021)

Post autor: TheD »

Usunięto
Ostatnio zmieniony 25 lut 2023, 15:20 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP Earl "DMX" Simmons - 1970-2021 [*]

#freeardrian

https://youtu.be/eFTlFPRCytU
Awatar użytkownika
crbn

Post autor: crbn »

Ja myślę, że Kim i jej matka też mają jakieś granice cierpliwości. Kim i rodzinka zarobią ogrom kasy, jeśli puszczą w TV show z tego okresu, który właśnie się toczy. W dodatku będzie mogła pięknie spieniężyć szukanie nowego partnera.
Obrazek
TheD

Re: Kanye West - Donda (2021)

Post autor: TheD »

Usunięto
Ostatnio zmieniony 25 lut 2023, 15:21 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP Earl "DMX" Simmons - 1970-2021 [*]

#freeardrian

https://youtu.be/eFTlFPRCytU
sydemon

Post autor: sydemon »

Luzik, zapłaci jak Kurski i małżeństwa nigdy nie bylo
Awatar użytkownika
crbn

Ale Kanye nie jest katolikiem tylko protestantem, a tam różnie z tym jest.
Obrazek
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

plot twist - kanye swoją charyzmą nawróci jeszcze kim na wiarę w Jezusa, założą wspólną fundację i zaczną pomagać światu
jajca pisze: 16 maja 2024, 17:04 za te punkty na kurniku trzeba dusić ofiary
Awatar użytkownika
con shonery
Moderator

Post autor: con shonery »

Nawet w katolicyzmie istnieje coś takiego jak unieważnienie małżeństwa, myślę, że Kanye łapie się pod parę podpunktów

- Brak wystarczającego używania rozumu
- Poważny brak rozeznania oceniającego co do praw i obowiązków małżeńskich
- Niezdolność do podjęcia istotnych obowiązków małżeńskich z przyczyn natury psychicznej

A co do tego czy to małżeństwo się jej opłaca - no nie wiem, może nie są to dane o pinionżkach, ale nie chce mi się drążyć tematu głębiej: Kim ma 180 milionów followersów na instagramie, plus tą całą swoją rodzinkę, Kanye 30 milionów na twitterze, sztamę z nielubianym wśród celebrytów Trumpem i tak zwany brak piątej klepki :dunno:
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

Post autor: koniec »

przypominam, że Kim była z Kanye jak był bankrutem, jak siedział w psychiatryku itd. wątpię żeby z nim była bo się opłaca ale dziwna ta akcja z Meekiem, myślałem że jednak to dobre małżeństwo jest
Awatar użytkownika
KillerCroc

Post autor: KillerCroc »

No właśnie ja też nie kumam wysuwania takich wniosków o kalkulacji finansowej przy ewentualnym rozwodzie bo dla mnie to oni byli chyba jedyną z tych par celebrytów gdzie faktycznie było widać, że to coś więcej niż podbicie liczby followersów na instagramie

Wszyscy mają swoje granice, widać że Kanyego coś mocno bolało w tym wszystkim od dłuższego czasu i teraz przy tych epizodach maniaka wyrzuca z siebie wszystko jak leci, mocny stan paranoi, za tydzień bym przewidywał moralniaka życia u niego, zawsze wydawał się osobą u której rodzina ma ogromną wartość (zresztą widać to też po tym ile nawiązuje do niej w swojej muzyce) i sądzę, że nie związałby się osobiście z Kim tylko dla samego faktu tego że mu się po prostu opłaca :dunno:

No ale tam chuj wie co w sumie, ja sie nie znam na takich rzeczach
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Awatar użytkownika
niuhniuh

Post autor: niuhniuh »

Pamiętajmy, że Kanye się paranoja włącza podczas epizodów, więc póki co podejdźmy do zarzutów z Meekiem z dystansem. Ale fakt, raczej bym nie powiedział, że KimYe to było przedsięwzięcie nastawione na hajs, tym bardziej, że KIm była przy Ye w strasznie chujowych momentach, o czym sam wielokrotnie wspominał :dunno: Jeżeli rzeczywiście zabrała dzieciaki i się z nim nie kontaktuje teraz to imo jeszcze pogarsza się jego stan teraz.

A co do samego albumu to aaaa te traklisty :what: Zdążyłem się nastawić na tą pierwszą, no ale chuj.
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

jej się opłaca, nie mu
IT’S COMING HOME 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Awatar użytkownika
crbn

No nie powiedziałbym, ona sobie bez niego świetnie poradzi i na rozwodzie by zarobiła dużo więcej niż on. Kanye bez Kim jest dużo mniej wartym kąskiem.

W jednym z tweetów Kanye napomniał o tym, że rodzina chciała przylecieć z dwoma doktorami "to 51/50 me". 51/50 to prawo, które zezwala na przymusowe zatrzymanie psychiatryczne każdego, kto stanowi zagrożenie dla zdrowia swojego lub innych. Już raz to prawo zostało "przeciwko" niemu zastosowane, w 2016 roku. Teraz Kanye jest w fazie maniakalnej i nie chce z niej zejść, co jest w straszne.
Obrazek
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

u Kim na ig mozna poczytac
IT’S COMING HOME 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Awatar użytkownika
crbn

Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek
Dobra, póki co chyba jednak nie będzie rozwodu.

Swoją drogą w życiu bym się nie spodziewał, że Kim może tak "ogarniać".
Obrazek
Awatar użytkownika
KillerCroc

Post autor: KillerCroc »

Kurde no wbrew pozorom dużo tych celebrytów którzy są znani z bycia znanym tak naprawdę mają głowę na karku i ogarniają tylko świadomie wybrali życie w blasku fleszy z dramą w tle bo jednak kasa też nie jest mała. Nie jest tak łatwo utrzymać się bez żadnych dobrych ruchów PRowych, marketingowych, dobrej sieci kontaktów etc. zwłaszcza w dzisiejszym czasie. Kim duże sukcesy odnosi w tych swoich branżach z ubraniami i bielizną, no ja się na tym nie znam ale pod tym względem z tego co się kiedyś zorientowałem naprawdę dobrze sobie radzi, wie co komu sprzedać, kreuje jakby nie patrzeć ten rynek w pewnym stopniu. No i dużą część czasu spędziła na jakichś dyskusjach dotyczących reformy systemu więziennictwa, pomogła dużo osób wyciągnąć z wyroków za posiadania trawki albo je złagodzić w jakimś tam stopniu.

Wiadomo, że beka jest kręcona z całej rodziny Kardashianów + Kanye w środku tego też jest dość kontrowersyjną postacią i był nią już przed ich związkiem no ale chyba nie można nikomu tam zarzucić, że nie mają gadanego i głowy do biznesu bo oni z tego żyją.

Trochę offtop się robi no ale to jest na tyle intrygujący temat i mający dużo wspólnego z piątkową (pytanie tylko który piątek) premierą że nikt się chyba nie obrazi :)
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Awatar użytkownika
niuhniuh

Post autor: niuhniuh »

no tak jest, z naszych stron to np. Doda większą (i zdecydowanie tę bardziej owocną) część kariery zrobiła na graniu słodkiej idiotki. Całkiem duża grupa ludzi ma zaprogramowaną nienawiść do celebrytek, które jak napisał Killer są znane z bycia znanymi. Jednak jeśli się śledziło chociażby to co o Kim mówił Kanye to widać, że ogarnięta w chuj to osoba jest. No nie da się ukryć, wybiła się przypałowo fest i można się śmiać, że ma dupę jak szafa, ale w sumie to biznesowo robi zajebiste ruchy i nawet z jakichś szczątkowych fragmentów wywiadów, które widziałem, już po samym sposobie wysławiania się i opanowaniu widać było, że to inteligentna osoba. Mam nadzieję, że Kanye da sobie pomóc i jakoś po ludzku sobie wszystko wyjaśnią. Pudelek się robi w chuj tutaj, ale mnie ta sytuacja ruszyła, nie ukrywam nawet :confused:
Mider

Post autor: Mider »

crbn pisze: 22 lip 2020, 16:57
Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek
Dobra, póki co chyba jednak nie będzie rozwodu.

Swoją drogą w życiu bym się nie spodziewał, że Kim może tak "ogarniać".
oczywiście, że nie będzie, a przynajmniej nie teraz.bardzo źle by na tym wyszła pod względem wizerunku, więc poczeka trochę czasu, "powalczy o swoje małżeństwo" a za kilka lat jak te epizody maniakalne będą coraz większe to wniesie ten pozew o rozwód
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

bardzo ciepłe i mądre te słowa od Kim
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
ODPOWIEDZ