Kaz Bałagane - Digital Scale Music (2020)
Re: Kaz Bałagane - TBA (2020) [Zapowiedź]
Wiesz o co chodzi
haha co za kasztan jebany xD
-
radosczzycia
czemu was to tak boli? jakbym miał tak duzy fanbejs, w sklad ktorego wchodzi od chuja typkow jak niektorzy tu albo dzieciakow to tez by mi po glowie chodzilo cos takiego
Mnie osobiście nic nie boli, po prostu bawi mnie sposób w jaki to tłumaczy, bo całość brzmi jakby odpowiadał na ustnej maturze z polaka i chciał wyjaśniać nawet największe oczywistości (schodzę po schodach jak tup-tup-tup, mieszkam w domu mam schody i po nich schodzę
) żeby przypadkiem gdzieś nie urwać punktów. Dziwnie słucha mi się gościa, który większą część kariery oparł na otoczce POZDRO DLA KUMATYCH, a teraz tłumaczy slangowe nazwy narkotyków dla Xavierów z instagrama.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- KillerCroc
Up, dokładnie tak jak SWN, ja tam wyjebane mam ale to jest tak zabawne że ciężko przejść obok tego obojętnie, dodatkowo te takie luzackie wstawki hehe co złego to nie ja wiem to od kolegi co zna łysego z pod dyski który z kimś się tam trzyma hehe wiecie co jest pięć to brzmi jakby chciał zaimponować właśnie jakimś 15-latkom swoją o b r o t n o ś ć i pokazać im jak to się robi w jego świecie 
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
A mi się wydaje, że on po prostu chce trollować, ale przez jego wizerunek buca wszyscy biorą to mega serio
tak samo jak ten legendarny już film z domu rodzinnego, niektórzy chyba do dzisiaj wierzą, że takie coś powstaje i będzie wypuszczone
Spoiler
A przynajmniej przez wzgląd na starą sympatię chciałbym żeby tak było
Kaz na swoim story na Instagramie napisał.
Mysle, że z kolejnym klipem odpale preorder. Będzie tego tylko 5000 szt. w wersji przedsprzedazowej i będzie to wersja zarówno bogatsza muzycznie jak i wydaniowo w stosunku do wersji sklepowej.
z płyty na płyty tych płyt opierdala więcej, za 15 lat będzie platyna w preorderze.
Czekam na feat u Malika, który zapowiedziałem w 2017, coraz bliżej do tego.
Ale to musi być dziwne uczucie wyrzucić po Narkopopie tyle muzyki w eter, a dobre kawałki liczyć na palcach jednej ręki.
Track w sumie nijaki, tzn nie jest zły, props za lepszy miks, ale brakuje czegokolwiek melodyjnego żeby to się wkręciło. Tekst jak z generatora w sumie.
Track w sumie nijaki, tzn nie jest zły, props za lepszy miks, ale brakuje czegokolwiek melodyjnego żeby to się wkręciło. Tekst jak z generatora w sumie.
https://preorder.pl/muzyka/polska/kaz-b ... aign-id=19
premiera 23.10
premiera 23.10
Istotą nowego solowego projektu Kaza Bałagane jest to, że zdecydowana część płyty jest wyprodukowana przez producentów, którzy nie mieli okazji jeszcze współpracować z warszawskim raperem. Na płycie również pojawią sie goście, których nie mieliśmy jeszcze okazji słyszeć u Kaza.
Pokaźna liczba storytellingów przy niejednokrotnym akompaniamencie brzmień elektronicznych oraz melodyjne refreny to istota brzmieniaalbumu "Digital Scale Music".
Jest to najbogatsze dotychczasowe wydanie Kaza Bałagane, dodatkowo wzbogacone o drugą płytę z instrumentalami,książeczkę z tekstami oraz bonusy. Ponad to, jedynie w tej wersji wydaniowej każdy nabywca otrzymuję 4 dodatkowe utwory.
Liczba preoerderów jest ściśle limitowana.
Ten nowy singiel naprawdę fajny.
Czy masz dwubiegunowość? Nie, mi się wydaje, że nie mam dwubiegunościo... Dobra, ty też wypierdalasz.
-
ksiazenieporzadek
- yungXpaproch
fajny track z taco wyszedl
Re: Kaz Bałagane - Digital Scale Music (2020) [Zapowiedź]
taco spoko, bicik spoko, kasztan nie przeszkadza ale mogłoby go nie być
Re: Kaz Bałagane - Digital Scale Music (2020) [Zapowiedź]
Kiedyś to było, radyjko gruz źródełko hugo bucc pt. 2 lot a to co teraz wychodzi jest straszne może jestem więźniem sentymentuw