Wrestling

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
1909

Re: Wrestling

Post autor: 1909 »

Jeśli ktoś ma zamiar oglądać Royal Rumble, nie warto. Kobiecy był okej, dwie kolejne walki residentsleeper, może męski dowiezie
to kurwa forum rap, nie wizaż
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

meskie Royal Rumble tez nie dowiozlo, ja akurat przespalem 70% Royal Rumble i wstalem na main event
Spoiler
czemu znowu zestawiaja walke Cody Rhodes vs Roman Reigns na WM40, skoro to bylo juz rok temu i wtedy tez Cody Rhodes dostal sie do tego pojedynku poprzez zwyciestwo w meskim Royal Rumble. Imo powinni isc all in w "best in the world" CM Punk, zeby go zmonetyzowac jak najbardziej po powrocie do federacji. Szkoda zreszta, ze czasy swietnosci WWE juz dawno sie skonczyly i WM pewnie bedzie kompromitacja
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
oyama

ostatnio sa czarne chmury nad WWE, bo byla pracownica oskarzyla V. McMahon o handel ludzmi i wykorzystywanie seksualne. Wsrod zamieszanych sa tez Brock Lesnar i John Laurinaitis. Oczywiscie Vince McMahon opuscil poklad dla dobra federacji i broni sie przed oskarzeniami k0biety

w ostatnich czasach duzo takich afer, ale jak znowu sie okaze, ze k0bieta klamala dla kasy, to mam nadzieje ze #pieklomezczyzn bedzie pompowane
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
mazerunner

Post autor: mazerunner »

https://twitter.com/nodqdotcom/status/1 ... 4570142081
From the lawsuit: "As one example of McMahon’s extreme depravity, on May 9, 2020, he defecated on Ms. Grant during a threesome, and then commanded her to continue pleasuring his 'friend'— with feces in her hair and running down her back—while McMahon went to the bathroom to shower off. Upon his return from the bathroom, McMahon and his 'friend' actively resumed the threesome, which lasted over an hour and a half, while Ms. Grant remained covered in McMahon’s filth. When McMahon’s 'friend' left, McMahon ordered her to stay and to continue to sexually gratify him." https://
Bardzo mnie dziwi, że jeszcze Lygrys tego nie wrzucił
Mider

Post autor: Mider »

oyama pisze: 28 sty 2024, 14:09 meskie Royal Rumble tez nie dowiozlo, ja akurat przespalem 70% Royal Rumble i wstalem na main event
Spoiler
czemu znowu zestawiaja walke Cody Rhodes vs Roman Reigns na WM40, skoro to bylo juz rok temu i wtedy tez Cody Rhodes dostal sie do tego pojedynku poprzez zwyciestwo w meskim Royal Rumble. Imo powinni isc all in w "best in the world" CM Punk, zeby go zmonetyzowac jak najbardziej po powrocie do federacji. Szkoda zreszta, ze czasy swietnosci WWE juz dawno sie skonczyly i WM pewnie bedzie kompromitacja
ale słabiutko CM Punk wyglądał w ringu jak zostali tylko on i Rhodes, bardzo źle przyjął(sprzedał?) powerslam od Rhodesa
BouncedDuck5106

Post autor: BouncedDuck5106 »

Punk rozjebany na minimum 4 miesiące xd
Kalom

Post autor: Kalom »

cody jak ja ci współczuję ziomeczku :lol: to najbardziej cuckoldowy storyline jaki widziałem w życiu
Awatar użytkownika
1909

Post autor: 1909 »

Całkiem przyjemna gala, ale ma na to wpływ też to, że kurwa no, jednak o tej godzinie to człowiek cierpliwszy jakiś
to kurwa forum rap, nie wizaż
BouncedDuck5106

Post autor: BouncedDuck5106 »

Dla mnie nuda, ale to wina tej mody na to że jak ktoś ma pas to go kurwa musi trzymać przez 3 lata, a stracić go może tylko na wm, kiedyś lepiej to wyglądało. Wyniki walk EC do przewidzenia, ogólnie każda walka była do przewidzenia, lipa
Kalom

nawet fun te dwa dni rozrywki sportowej
Awatar użytkownika
oyama

archiwum WWE trafilo na Netflix
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

info może dla pięciu osób w kraju, ale mimo wszystko mam nadzieję, że każda walka jest poprzedzona dokładnym wprowadzeniem i omówieniem ze strony najwybitniejszego popularyzatora wrestlingu w polsce czyli pana pawłowskiego
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Kalom

profesora zapasów pana andrzeja suprona*
Awatar użytkownika
f0rsaken

Post autor: f0rsaken »

obligatoryjny uso menele mention
6
Obrazek
lygrys pisze: 04 lis 2023, 14:29zawszę piszę tak by nie było przypału.
Kalom

jebać nepotyzm
Mider

Post autor: Mider »

Z tym zwycięzcą męskiego RR odważnie poszli
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

@lygrys A gdzie wspomnienie po Hulku Hoganie ja się pytam?
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Awatar użytkownika
lygrys

Post autor: lygrys »

Hulk Hogan podobno strasznym chujem był.
+48 22 29 22 597
www.aborcjabezgranic.pl
Jak mnie nie ma na forum, to od was odpoczywam.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Obrazek
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET