Bonson
Re: Bonson
kurwa zajebiste, ostatnich kawałków nie chciało mi się słuchać, ale tutaj klasa
od 23:45 mowa o ślizgu i ślizgawce
Bardzo spoko podejście i props za brak spinek, bo jednak sporo się wylało hejtu, zasłużonego imo, a tu na luzaczku i bez ataków na hejterów z www
Pozdrawiam użytkownika Bonson i apeluję o nagranie tej płyty z Gedzem, który teraz ma mocną formę i pod kątem nawijki i samego brzmienia podkładów, które sieka. Mógłby wyjść z tego fajny, nowoczesny materiał. Jak nie ma koncertów to kiedy jak nie teraz?
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
not bad, słucham se czasem ostatnio np. historii po pewnej historii to taki bardziej staroszkolny klimat mi nawet siadł

kurwa przeczytałem Bajorson i dlatego pominąłem ten track, a to Bonson był.
a traczek naprawdę przyjemny, czysty rap, a Bons po swoim eksperymentalnym albumie daje zajebiste gościnki w starym stylu
a traczek naprawdę przyjemny, czysty rap, a Bons po swoim eksperymentalnym albumie daje zajebiste gościnki w starym stylu
No taki generator rzeklbym.
Obawiam się, że nawet Burak go miał nie będzie, to unikat na skalę To jest banger
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Może mało popularna opinia, ale ostatni album w chuj mocny.

Gdyby ktoś też chciał się zabawić
https://tiermaker.com/create/bonson-406893

Gdyby ktoś też chciał się zabawić
https://tiermaker.com/create/bonson-406893
Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo
dla mnie nowe albumy bonson ciężkie do słuchania

Spoiler

@MalinowyJogurt , ani trochę, dałbym tylko nowego Bonsoula półkę wyżej i mam takie samo zdanie

Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.

Spoiler