Euro 2021
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Euro 2021
ogólnie to bardzo chujowa ta kadra, nie ma co spisywać Polaków na straty, dojebiemy im
Polaków jakieś 10 razy chujowsza więc no ciężko będzie.
Beka z powołania Erica i braku Nacho.
@Groszek, czy l0wee to Ty?
@Groszek, czy l0wee to Ty?
Nie wiem co to mordzia
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Sam Sousa tak mówił w wywiadzie z Rojkiem. Cel nr 1 co najmniej baraże MŚ, a cel nr 2 wyjście z grupy na Euroazar pisze: ↑24 maja 2021, 10:46 Nie no Euro z Lewym w zyciowej formie takie niewazne, budujmy druzyne na MS na ktore niewiadomo, czy w ogole pojada![]()
Ja tam samym turniejem sie jaram. Co do kadry ze Szczesnym miedzy slupkami nie moze byc dobrze, ale moze wyczlapia sie z trzeciego miejsca i potem wpierdol.
Influencer.
i zrozumiales to w ten sposob, ze jada na Euro budowac druzyne pod MS? 
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
jezu dopiero skumałem, że to ten marniak z Leeds który na przemian był rozjebany albo grał chujowo. Nakupili jego i Niemca Kocha a więcej i tak grał Cooper i Paskal Struijk xD Pod koniec trochę lepiej grali, no ale nie no, to jest sabotaż Luisa Enrique.nihil Novi pisze: ↑24 maja 2021, 12:36 IMO głupia decyzja Enrique
Serio, powołanie Erica Garcii (xD) czy Diego Llorente (xDD) kosztem Ramosa czy Nacho to nieśmieszny żart.
Dodano po 13 godzinach 26 minutach 38 sekundach:
Southgate powołał 33 na początek:
Pope i Ings nie jadą przez kontuzję, z tych o których się mówiło że może pojadą a jednak nie to Dier, Maddison czy Bamford.Goalkeepers: Dean Henderson (Manchester United), Sam Johnstone (West Bromwich Albion), Jordan Pickford (Everton), Aaron Ramsdale (Sheffield United).
Defenders: Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Ben Chilwell (Chelsea), Conor Coady (Wolves), Ben Godfrey (Everton), Reece James (Chelsea), Harry Maguire (Manchester United), Tyrone Mings (Aston Villa), Luke Shaw (Manchester United), John Stones (Manchester City), Kyle Trippier (Atletico Madrid), Kyle Walker (Manchester City), Ben White (Brighton & Hove Albion).
Midfielders: Jude Bellingham (Borussia Dortmund), Jordan Henderson (Liverpool), Jesse Lingard (Manchester United), Mason Mount (Chelsea), Kalvin Phillips (Leeds), Declan Rice (West Ham), James Ward-Prowse (Southampton).
Forwards: Dominic Calvert-Lewin (Everton), Phil Foden (Manchester City), Jack Grealish (Aston Villa), Mason Greenwood (Manchester United), Harry Kane (Tottenham), Marcus Rashford (Manchester United), Bukayo Saka (Arsenal), Jadon Sancho (Borussia Dortmund), Raheem Sterling (Manchester City), Ollie Watkins (Aston Villa).
Ja osobiście typowałem niespodziankę w stylu Willocka [ostatnie 7 meczów to 7 goli], ale jednak trudno jeszcze zmieścić jego czy Smitha-Rowe, Tomoriego czy Wan-Bissakę, bogactwo. Jedynie na bramce bez szału, ale Pickford w końcówce sezonu miał niezłą formę.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
o, tvp sport w końcu wypuści aplikacje na smart tv w związku z euro xd
chyba o dwa i pol lub pol dekady za pozno ale nachuj narzekac dobrze ze bedzie
Group A (Rome/Baku): Turkey, Italy (hosts), Wales, Switzerland
Group B (Copenhagen/St Petersburg): Denmark (hosts), Finland, Belgium, Russia (hosts)
Group C (Amsterdam/Bucharest): Netherlands (hosts), Ukraine, Austria, North Macedonia
Group D (London/Glasgow): England (hosts), Croatia, Scotland (hosts), Czech Republic
Group E (Seville/St Petersburg): Spain (hosts), Sweden, Poland, Slovakia
Group F (Munich/Budapest) Hungary (hosts), Portugal (holders), France, Germany (hosts)
co myslicie o tym? nie wiem z jednej perspektywy mi to przypomiana jakies przyjacielskie mecze (o teren mi chodzi) ze ludzie bd mieli na to wyjbudno oczywscie jedziesz do np st petersburga zeby swoich jak graja w gale zobaczyc a nie zeby na starowce z innymi browary wypijac ale wlasnia ta starowka daje ten vajb jak to bylo zawsze w wczesniejszych edycjach, z drugiej strony moze i to nie jest taki slaby pomysl a nie czekaj on jest dobry ale tylko dla kibicow angli,hiszpani i rosji,danii, no dobra powiedzmy wyjezdzacie do petersburgu ok elo elo zdarova dasvidanya, polska wychodzi z grupy i teraz co znowu bulic na bilety i na inny czesc europy trzeba jechac? no ok polska przeszla do 1/4 finalu o znowu musimy zmieniac kraj, ja pierdole zawsze euro bylo w jednym kraju max dwa w 2012 i spoko bylo a teraz o co biega? to takie testowanko jaka bedzie sprzedaz biletow i ile koszulek sie opcha w ten nowej opcji? no ok byl covid i zmienili date itd itd ok logicznie spox, teraz jeszcze kazdy kraj ma swoje ze o to mozna ale tego jeszcze nie mozna itd itd , na chuj ta ocpja ze bedzie sie grac meczyki w az 9 krajach, jesli jest jakies tu logiczne wytlumaczenie to jestem za (jesli macie jakies swoje opinie ktore sa na pozytw tej akcji to prosze dzielic, jestem ciekaw) a jak nie to chuj wam w dupe eufa
Group A (Rome/Baku): Turkey, Italy (hosts), Wales, Switzerland
Group B (Copenhagen/St Petersburg): Denmark (hosts), Finland, Belgium, Russia (hosts)
Group C (Amsterdam/Bucharest): Netherlands (hosts), Ukraine, Austria, North Macedonia
Group D (London/Glasgow): England (hosts), Croatia, Scotland (hosts), Czech Republic
Group E (Seville/St Petersburg): Spain (hosts), Sweden, Poland, Slovakia
Group F (Munich/Budapest) Hungary (hosts), Portugal (holders), France, Germany (hosts)
co myslicie o tym? nie wiem z jednej perspektywy mi to przypomiana jakies przyjacielskie mecze (o teren mi chodzi) ze ludzie bd mieli na to wyjbudno oczywscie jedziesz do np st petersburga zeby swoich jak graja w gale zobaczyc a nie zeby na starowce z innymi browary wypijac ale wlasnia ta starowka daje ten vajb jak to bylo zawsze w wczesniejszych edycjach, z drugiej strony moze i to nie jest taki slaby pomysl a nie czekaj on jest dobry ale tylko dla kibicow angli,hiszpani i rosji,danii, no dobra powiedzmy wyjezdzacie do petersburgu ok elo elo zdarova dasvidanya, polska wychodzi z grupy i teraz co znowu bulic na bilety i na inny czesc europy trzeba jechac? no ok polska przeszla do 1/4 finalu o znowu musimy zmieniac kraj, ja pierdole zawsze euro bylo w jednym kraju max dwa w 2012 i spoko bylo a teraz o co biega? to takie testowanko jaka bedzie sprzedaz biletow i ile koszulek sie opcha w ten nowej opcji? no ok byl covid i zmienili date itd itd ok logicznie spox, teraz jeszcze kazdy kraj ma swoje ze o to mozna ale tego jeszcze nie mozna itd itd , na chuj ta ocpja ze bedzie sie grac meczyki w az 9 krajach, jesli jest jakies tu logiczne wytlumaczenie to jestem za (jesli macie jakies swoje opinie ktore sa na pozytw tej akcji to prosze dzielic, jestem ciekaw) a jak nie to chuj wam w dupe eufa
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
jakieś info? nie znalazłem nigdzie takiego newsaFLoo pisze:o, tvp sport w końcu wypuści aplikacje na smart tv w związku z euro xd
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
@wst
https://www.google.pl/amp/s/sport.tvp.p ... rnecie/amp
https://www.google.pl/amp/s/sport.tvp.p ... rnecie/amp
Transmisje na żywo będą dostępne także w Internecie na stronie TVPSPORT.PL, w aplikacji mobilnej oraz w przygotowywanej nowej aplikacji Smart TV, a także telewizji hybrydowej HbbTV TVP Sport
bylo na diskordzizie/czaciku gadane zeby zrobic tpyerowanko, i tez jestem za tym
kazdy po 10 20 zeta da i elo 320 bd
kazdy po 10 20 zeta da i elo 320 bd
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
https://gaming.uefa.com/en/uefaeuro2020fantasyfootball/
tu link do fantasy, niech ktoś bardziej ogarnięty stworzy ligę slizgawki i podrzuci kod
tu link do fantasy, niech ktoś bardziej ogarnięty stworzy ligę slizgawki i podrzuci kod
Turniejowe fantasy od zawsze kojarzy mi się z chujnią, ale jak już będzie zrobiona liga to trzeba będzie skleić jakiś skład.
turniejowe fantasy props bo trudniej się znudzić w dwa tygodnie
trójkąt bermudzki wola mokotów
fantasy turniejowe fajne, ligowe chujnia bo po miesiac juz sie nudzi
fantasy turniejowe fajne bo na me u21 prawie wygralem overall zeby upasc i sobie glupi ryj rozwalic na ostatniej prostej czyli finale
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol