Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Premier League - liga angielska
Guardiola przyszedł do najbardziej wyrównanej ligi we wszechświecie i nastukał 100 i 98 punktów sezon po sezonie.
przejebany sezon na szczycie, brawo dla City
when the beat is dope, I get excited
NIECH PEP OBEJMIE CARDIFF<,A NIE KLUB Z PIENIEDZMI!!111
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Pierwsza drużyna w historii Premier League, która przegrała tylko dwa mecze i nie wygrała tytułu - Liverpool 08/09
Pierwsza drużyna w historii Premier League, która przegrała raz i nie wygrała tytułu - Liverpool 18/19
ole bd w 28/29
Pierwsza drużyna w historii Premier League, która przegrała raz i nie wygrała tytułu - Liverpool 18/19
ole bd w 28/29
Pierwsza drużyna w historii Premier League, która nie przegrała ani razu i nie wygrała tytułu - Liverpool 28/29
?
Gratulacje dla fanów City, Liverpool kilka punktów zawdzięcza sędziom, aczkolwiek i tak dla nich też szacun za ten sezon, aczkolwiek zasłużonym mistrzem ekipa Guardioli. Chelsea kończy na podium, wyżej nie byliby w stanie, więc można powiedzieć, że przyzwoicie.
?
Gratulacje dla fanów City, Liverpool kilka punktów zawdzięcza sędziom, aczkolwiek i tak dla nich też szacun za ten sezon, aczkolwiek zasłużonym mistrzem ekipa Guardioli. Chelsea kończy na podium, wyżej nie byliby w stanie, więc można powiedzieć, że przyzwoicie.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2019, 18:15 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
No to chyba wiemy co będzie 23-24 xdThe last three times a PL team has been top on Christmas Day and not won the league:
Liverpool 08-09
Liverpool 13-14
Liverpool 18-19

Jak oni teraz nie wygrali to już chyba nigdy. Aż mi trochę szkoda. Dlatego niech se wygrają LM, lepsze to niż Tottenham i tak
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Cała anglia powinna płakać
eh
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Gdzieś tam głęboko nadzieja się tliła ale...no nie. To raczej nie mogło się wydarzyć choć nie ukrywam, że po bramce Brighton serce zabiło mocniej. Niemniej nie potrafię mieć do nich pretensji, to był wielki sezon. Gdzieś tam wyczytałem na livescorze, że to kara za zmarnowanie takiej przewagi, bądźmy poważni. Mówimy o zespole, który zdobył 97 punktów, przegrał tylko jedno spotkania i wyciągnął z tego sezonu więcej niż maks. City jest kadrowym potworem, tam wypadnięcie nawet najlepszego piłkarza jest totalnie niezauważalne a jeśli chodzi o LFC to tak kadra jak na tak długi sezon jest naprawdę wąską i musiał przyjść jakiś moment, że te 2-3 mecze z rzędu nie wyjdą. To jest wynik zdecydowanie ponad stan i chyba trzeba uczciwie powiedzieć, że ligę wygrał zespół lepszy też z uwagi na to, że piłkarze The Reds mieli w tym sezonie furę szczęścia i kilka spotkań zakończyło się pozytywnie głównie dzięki niemu (Tottenham, Everton, Newcastle). To czego w moim odczuciu zabrakło w kluczowym momencie to brak ofensywnego zawodnika, który byłby w stanie dać coś ekstra w sytuacji, w której trio Mane-Firmino-Salah miało nieco gorszy okres. Mógłby być to Shaqiri ale on prezentował się dobrze tylko wtedy kiedy zespołowi szło, powinien być to Keita, który jednak ma za sobą średnio udany sezon i akurat temu zadaniu nie sprostał (co nie znaczy, że go skreślam bo myślę, że w kolejnych rozgrywkach będzie kozakiem). Mimo wszystko to był wielki pojedynek i praca jaką wykonał tutaj Klopp jest czymś niesamowitym. Brawo.
- nihil Novi
Jutro niby "wyjaśni się" przyszłośc Hazarda. Ciekawe, pewnie ostatecznie zostanie w Chelsea. 
Sensei życia
Ponoć dwa tygodnie temu poinformował władze Chelsea o tym, że chce odjeść.
- nihil Novi
No to zajebiście. Oby tylko Vinicius dostawał swoje szansę.
Mam nadzieję, że Hazard przy okazji ogarnie Kurtułe, który jest kurwa okropny.
Mam nadzieję, że Hazard przy okazji ogarnie Kurtułe, który jest kurwa okropny.
Sensei życia
- Cz4rny1337
- Moderator
Ale chodzi o kasę, 100m funtów, a Real nie chce zapłacić aż tyle

To im oddadzą kovacicia żeby zmniejszyć cenę bo według Fify kovacic jest zawodnikiem Chelsea i mogą go wykupić przed końcem wypożyczenia czyli 30 czerwca bo wtedy już będzie graczem Realu i ich ban będzie obowiązywał
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
A ten Kovacic to jak sobie radził? Na początku były propsy, ale jak bywa potem przyszła fala hejtów i nie wiem
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- Cz4rny1337
- Moderator
No liczb to on nie kręci, ale świetny do zachowania piłki i ogólnej gry posiadaniem
Tylko w środku pola Chelsea brakuje ludzi kręcących liczby wiec wole na jego miejsce Rubena.
Z drugiej strony tylko Mateo w razie czego może zastąpić jorginho
Tylko w środku pola Chelsea brakuje ludzi kręcących liczby wiec wole na jego miejsce Rubena.
Z drugiej strony tylko Mateo w razie czego może zastąpić jorginho