Taco Hemingway
Re: Taco Hemingway
Łak łakowi łakiem
- scam_sakawa
Nie to co Paluch BOR OKO PTKWO
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- marmolad_k2
Młodzież wkurwiona na rząd Donalda Tuska.
Wypija marchewkowe latte i im przejdzie + tyle osób obiecywało że jak Karol wygra to wypierdalaja z kraju że za tydzień zapomna o zięciu Tomasza Lisa i ich problemów które kiedyś wreszcie jakieś służby polityczne rozkręca 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- yungXpaproch
najbardziej buntownicze co mogą zrobić małolaty to posłuchać taco hemingwaya 
- rozklad_gaussa
wstawic storke z tekstem taco*
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
A wy jak bardzo hardkorowi/zbuntowani byliście w wieku 11-13 lat? U mnie wtedy grał Vanilla Ice i MC Hammer i pisałem po ławkach i drzwiach kibli w szkole ich ksywki.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
- scam_sakawa
jak miałem 13 lat to słuchałem Aro - Ken i Barbie
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
mnie ukształtował znany poznański raper, który również nie stronił od tematów społecznych, chociażby głosząc w mediach komercyjnych że mógłby być rzecznikiem praw obywatelskich kasty z której się wywodzi, ale to była zupełnie inna liga
Dodano po 3 minutach 20 sekundach:
rozkminiałem wersy pih 2003 które były ważniejsze i bardziej błyskotliwe niż cała dyskografia jako-taco
Dodano po 3 minutach 20 sekundach:
rozkminiałem wersy pih 2003 które były ważniejsze i bardziej błyskotliwe niż cała dyskografia jako-taco
- yungXpaproch
ja to wtedy słuchałem gangu albanii albo young igiego i jarałem epety na przyczajce w kiblu szkolnym, potem nagrywałem ep-kę pt. jebać system
Ja w tym wieku pomagalem kolezance z klasy zaliczyc z matmy (zaliczyla) bo sie nudzilem na lekcjach, chodzilem na bojo pokopac w gale z portugalskimi znajomymi, gralem w pokemony na game boy advance sp i w dragon ball budokai 3 na ps2. Nie sluchalem muzyki wtedy chyba ze mama puszczala jakies starocie w drugim pokoju typu leonard cohen
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
fagata - wow oczywiście lepsze niż wszystko autorstwa tego dziadka paździerzaka
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Taco Hemingway zgroomingował nastolatkę i nie poniósł za to żadnych konsekwencji.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
a to wobec fagaty jest grany jakiś środowiskowy ostracyzm co widać po relacji wuwunia z popkilerów, śmiechu warte
- yungXpaproch
podpisuję się pod wszystkim co zostało w tym temacie napisane
A Tomasz Lis wiedział i nie powiedzial
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Ale pretensjonalne
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag