[serial][Amazon Prime Video] The Boys (2019 - )
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [serial]The Boys
nuda w chuj 5 odcinek
nie dość że tak jak wyżej akcja z dupy cała to jeszcze cały wątek na tej farmie kurewsko rozwleczony i nudny, czekałem tylko aż się skończy, nie rozumiem zupełnie po co, wątek ze starym hujejgo też nie kumam kompletnie po co może to jeszcze jakoś usprawiedliwią później ale jak na razie to wygląda jak brak pomysłu i filler totalny, jedyny plus w tym odcinku to relacja homelandera z synem chyba
Homelander i Ryan zaskakujaco spoko, reszta odcinka niestety powrót do formy z ep 1-3
Problemem jest to że ida w ilość a nie jakość, po chuj 70 minutowy odcinek (ok, 6 minut napisów ale i tak)
Jakby zrobić z tego 40 minut to byłby taki do obejrzenia akuat. Nie miałby fabularnie w chuj sensu jak ktoś wyżej wspomniał, ale wyłączając logikę szło się przynajmniej zainteresować tym co się dzieje w przeciwieństwie do odcinków 1-3
Jakby zrobić z tego 40 minut to byłby taki do obejrzenia akuat. Nie miałby fabularnie w chuj sensu jak ktoś wyżej wspomniał, ale wyłączając logikę szło się przynajmniej zainteresować tym co się dzieje w przeciwieństwie do odcinków 1-3
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
tylko Antony Starr ciągnie ten serial w obecnym sezonie, trochę jak Jensen Ackles ciągnał poprzedni. cała reszta menażerii do wyjebania, postać Butchera polega na gadaniu tego samego i robieniu tych samych min, a perypetie Starlight, Frenchiego, czy Campbella są do bolu nijakie, nieciekawe i ogólnie nudne jak chuj
Straszny syf ten sezon, chwalony 4 odcinek, to bylby jeden z najgorszych odcinkow 2 pierwszych sezonów
Ogolnie jebać, to powinien byc ostatni sezon
Spoiler
Homelander jest psycholem, wiemy, nic tu nie szokuje, stary Hughiego zacznie odpierdalac po V, nie szokuje, na farmie zmutowanych zwierzat giną oczywiscie dwie postaci poboczne, no niesamowite, żarty gówniane, beka z prawicy faktycznie jak sok z buraka
Niesamowite gówno najnowszy odcinek, chyba już straciłem nadzieję dla tego serialu. Starra szkoda
Również.
Mam wrażenie, że scenarzyści najpierw wymyślali, że musi być scena z ludzką stonogą, z jaskinią BDSM, z latającymi owcami, a dopiero potem dopisywali to tego fabułę.
"Głębia" dosłownie każdej postaci zostaje sprowadzona do ich fantazji seksualnych. Fabuła? A po co? Scena z gnieceniem jajec? Ojj tak.
Mam wrażenie, że scenarzyści najpierw wymyślali, że musi być scena z ludzką stonogą, z jaskinią BDSM, z latającymi owcami, a dopiero potem dopisywali to tego fabułę.
"Głębia" dosłownie każdej postaci zostaje sprowadzona do ich fantazji seksualnych. Fabuła? A po co? Scena z gnieceniem jajec? Ojj tak.
Nie no ludzie
To już nawet nie prymitywne, to po prostu słabe
To już nawet nie prymitywne, to po prostu słabe
Spoiler

Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Jedyny plus tego odcinka to ostatnia scena z Butcherem bo mimo wszystko się tego nie spodziewałem. W necie widzę, że raczej większosc się spodziewała, ale ten sezon zasługuje na oglądanie jednym okiem, więc nie skupiałem się za bardzo, może faktycznie było łatwe do rozkminienia
ale tak dla jasności odcinek i tak kurwa 1/10
-
tacocabana
ogladam ten nowy sezon, mam dosyc mieszane uczucia, bo odcinki Ok przeplataja sie z odcinkami nie OK
ten nowy natomiast okreslilbym jako OK, polecam
ten nowy natomiast okreslilbym jako OK, polecam
j6k
ja pierdolę, jak ja nie lubię motywu No nienawidzę, to zawsze taki lazy move jest, bleh.
Spoiler
shapeshifterów
nie najgorszy odcinek ale dalej watpie ze uda im sie wycisnac jakas satysfakcjonujaca konkluzje w finale, plus
Spoiler
planowanie zamachu na 6 stycznia to juz jest takie na siłe ughhh
No byliśmy blisko w tym odcinku, przynajmniej coś się ruszyło, no ale
Spoiler
mogli już odjebać Deepa jak leżał nieprzytomny, ale scenarzyści kontynuują fikołki
plot armor w tym serialu jest niesamowity
Spoiler
już dawno ktoś z boysów i ktoś z siódemki powinien być odjebany
sezon wiadomo gówno i ciszej nad tą trumną
ale tak sobie myślę jaką oni szansę zmarnowali z sage, zrobić z niej najmądrzejszego człowieka na świecie - to stworzyć najbardziej znudzoną osobę jaka zyje, ktoś którego jedyną żądzą jest chaos, jest zdarzenie nietypowe, losowość. kurwa, pasją powinny być automaty na zapleczu sklepu - a nie lobotomia
ale tak sobie myślę jaką oni szansę zmarnowali z sage, zrobić z niej najmądrzejszego człowieka na świecie - to stworzyć najbardziej znudzoną osobę jaka zyje, ktoś którego jedyną żądzą jest chaos, jest zdarzenie nietypowe, losowość. kurwa, pasją powinny być automaty na zapleczu sklepu - a nie lobotomia
Można było ten sezon zmieścić w 3 odcinki
nawet w 2 jakby wyjebac nie potrzebne wątki, przygody Frenchie i Kimiko w ciagu sezonu najlepszy przykład