Muszę tu też wziąć w obronę OSTRego. Wiadomo, że już nie ma 20 lat, ale skillsy ma i tekściarzem jest świetnym ( choć może nie zawsze się przykłada i zdarza się rzucić coś słabszego )
Po mojemu dać mu MPCtkę i skrzypce, trochę czasu, Haema na scratche, a tych Holendrów wysłać na jakiś urlop, albo zaangażować w inny projekt i by jeszcze rozwalił tę marną scenę
Rogalowi bardzo kibicuje, ale to nie jest ten poziom ( może kiedyś będzie, ale musiałby się ogarnąć ) więc póki co, nie szalejmy.
Tak w ogóle, skąd wśród nas taki hejt na Adama, w ogóle na tych starszych raperów. Wychwalamy jakieś dziwactwa pokroju Sentino i innej Hewry, a dissujemy naprawdę kozackich zawodników jak OSTRy
Wiem, że mnie tu zaraz zjecie pewnie, ale serio nie czaję tego zjawiska, trochę tak jakby wszystko co nowe było lepsze niż to co kiedyś. ale starzy wyjadacze nadal potrafią rozwalić scenę i to i na nowych i na starych bitach według mnie ( Włodi, Ero i JWP ogółem, Borygo jak się przestawił ) to i Adam potrafi-wierzę mocno, tylko, że jemu właśnie przydałby się powrót do sampli/jazzu/czasów MPC jeśli chodzi o brzmienie.