Ale szybko skipnął kawałek z Malikiem
Sobota
Re: Sobota
Te donejty to chyba sobie chłop sam robi xD
- gods bidness
Co rozgrywa? Sobota zakończył karierę. Znaczy nie zakończył, a zakończona została. Wini mógł żałować, gdy Sobota odchodził, ale ostatecznie się okazało, że Sobota poszedł na swoje i teraz nie ma mu kto ręki podać. A to nie Belmondo, żeby go dzieci słuchały i im nie przeszkadzało, że wziął penis w buzię transowi.
duzo dzieci na slizgawce w takim wypadku
bengal podsumowal sobote idealnie, chcialbym poznac zdanie winiego
nie wiem skad zdziwienie z tych ortograficznych, ludzie o ktorych pisze bengal w podsumowaniu soboty tak wlasnie pisza, wiec u niejednego rapera znalazlyby sie takie kwiatki
bengal podsumowal sobote idealnie, chcialbym poznac zdanie winiego
nie wiem skad zdziwienie z tych ortograficznych, ludzie o ktorych pisze bengal w podsumowaniu soboty tak wlasnie pisza, wiec u niejednego rapera znalazlyby sie takie kwiatki
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Nie rozumiem przyjebki o ortografię 
sądziłem, że nie da się lepiej odejść na swoje niż Tomb, ale okazało się, że można 
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Tak poza tym wszystkim i będąc jednym z najbardziej znanych polskich raperów, nagrywając kawałki jakie nagrywa i po haśle, że posiada sztab od ortografii na swoich socialach dalej nie rozumiesz 'przyjebki'? Kurwa to nie jest dziecko ośmioletnie z dysgrafią.
- bilderberg
Jak to jest możliwe jebać takie orty na socialach kiedy każdemu użytkownikowi smartfonów z automatu to kurwa poprawia.
Sobota to taki łeb że nie mam pytań
Sobota to taki łeb że nie mam pytań
Na socialach jestem w stanie zrozumieć.
Sobota hejtuje Jongmena, że zrobił koszulki "Jebać kapusi" czy tam konfidentów i chce na tym zarabiać, a teraz:

Spoiler

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Na stronce też dobry opis
Kategoria: Maseczki na twarz
Tag: chroni przed farmazonem
xD
I do tego kurwa ta niby promocja z 30 zł na 20 ja pierdole
Kategoria: Maseczki na twarz
Tag: chroni przed farmazonem
xD
I do tego kurwa ta niby promocja z 30 zł na 20 ja pierdole
Zdjęcie Soboty z 2000 roku

Spoiler

- benzoabuser
- Zbanowany
i ani jednej zmarszczki
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
niezły autodiss z tymi maseczkami chroni przed farmazonem bo noszący nie otwiera japy
On chyba teraz strasznie ubóstwia swój numer o tym jak chyba przeprasza za coś?
https://www.youtube.com/watch?v=o8LC4oOFV-k z ziomkiem się śmialiśmy z tego parę dobrych lat a teraz to brzmi jeszcze komiczniej