Żyto/Biggero - Keep Him At Bay (2026) [Zapowiedź]
Re: Żyto/Biggero - Keep Him At Bay (2026) [Zapowiedź]
dobrze siadlo, mam wrazenie ze gorzej od poprzedniej, ale trzeba sie bardziej osluchac. przyjemniaczek na cieply sezon 
- gods bidness
Podobnie jak poprzednia - niby spoko, ale dość męcząca na dłuższe słuchanie przez muddy barwę wokalu i monotonne flow autora. Jasne głosy mnie mniej nużą.
Duzo bardziej jako calosc mi sie podoba ta plyta niz NDCNS musze przyznac, az chyba zakupie tez cd. Bardzo przyjemny rozkminkowy klimat, troche kontrastujacy z przekazem i slownictwem niektorych piosenek ale jednak tworzacy jakas taka hipnotyzujaca mieszanke. Ulubione utwory: Lekka mania wanny, stara rura, sof. Fajnie tez ze sa jakies numery z wiekszym pierdolnieciem pod koniec plyty jak wlasnie sof i keep him at bay
Teksty sa takie typowe dla zyta, tematy nie sa zbyt oryginalne jak na niego wiec od tej strony nie czuje rozpierdolu, ale mi sie nie znudzilo jeszcze wiec oceniam na plus
Teksty sa takie typowe dla zyta, tematy nie sa zbyt oryginalne jak na niego wiec od tej strony nie czuje rozpierdolu, ale mi sie nie znudzilo jeszcze wiec oceniam na plus
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
no niesamowite te rozkminki faktycznie mistyk
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
kurwa ale belkot napisalem jak tak teraz drugi raz czytam
Tak to jest jak zmieniasz 5 razy to co chcesz napisac i nie sprawdzasz czy to dobrze fituje z reszta zdania 
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- Rafał81000
Mi się od razu skojarzyło z tym kawałkiemOportunistycznyebaka pisze: ↑wczoraj, 10:12 Orientuje się może któryś z forumowiczów skąd został zaczerpnięty motyw grany w refrenie utworu RAU? Za nic nie mogę sobie przypomnieć skąd to znam.