Bonus RPK
Re: Bonus RPK
hahaha podoba mi się ten transfer bonusa w rejony comedy rap
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Tulipan to akurat ruchal małolatki, najstarsza nie miała więcej niż 25 lat. Znowu wychodzi nieznajomość tematu przez oliwierka
- scam_sakawa
Zajebisty polski serial wyszedł o tulipanie btw., polecam luknąć
https://www.filmweb.pl/serial/Tulipan-1986-11244
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
temat o plycie mozna by zalozyc, a kawalek, ot sportowy zapychacz motywator, ale still lepszy niz zapychacze z poprzedniej plyty, spoko ujecia z paki
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- Karko_Nape
Słabiutkie, bez podjazdu do sportowej Warszawy.
ujęcia z odsiadki z tymi zgrzewkami podkręcają klimat, elegancko do rozruchu w każdej formie będzie siedziało
mógłby z Włodarem coś nagrać siłownianego
mógłby z Włodarem coś nagrać siłownianego
Fajny numer, szkoda tylko że z klipu usunęli najlepsze sceny
Spoiler
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- Karko_Nape
Rozpierdala mnie to że walczuk się kreował na najlepszego kolege matczaka od muzyki, a od kiedy mata się wybił to chyba nawet jednego wspólnego zdjęcia nie mieli, co dopiero trening.