Fokus - Arogant (2021)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Johnny

Re: Fokus - Arogant (2021)

Post autor: Johnny »

Raczej bym wolał, żeby nie kopiował stanów, tylko trochę się osłuchał w nowocześniejszej europejskiej (czy jakiejkolwiek) elektronice i na niej wzorował.
Imo czas trwania to zaleta tych kawałków, można całość przesłuchać jednym tchem, a przy tym nic nie trwa na tyle długo żeby zirytować jakaś wiertarka czy choćby powtarzalnością. Wracam sobie do tego cały czas, nie traktuję za bardzo jak rapu. Ale ja nie mam z tym problemu, bo słucham elektroniki więcej niż rapsów od zawsze
Awatar użytkownika
SiNi

Post autor: SiNi »

Johnny pisze: 03 sty 2022, 17:13 Ale ja nie mam z tym problemu, bo słucham elektroniki więcej niż rapsów od zawsze
Posiadasz jakiś ciekawy system do odsłuchu elektroniki czy raczej się w to nie bawisz? Kiedyś mocno zatapiałem się owym gatunku, kurczę jak sobie przypomnę to mój początek przygody z muzyką wystartował od happy hardcoru, a zatrzymał na wszelkich odłamach dnb oraz rapsach. Przy teraźniejszych możliwościach numery elektroniczne musza świetnie wybrzmiewać, ale od lat już nie śledzę tematu, w sumie fajnie, że konsekwentnie zostałeś przy swoim ulubionym klimacie.
Awatar użytkownika
unboxera

Post autor: unboxera »

Unboxing trylogii Fokusa

Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

Po czasie muszę przyznać, że Długi to jednak całkiem niezły banger, anachroniczny w brzmieniu, ale dobrze kopie
Wychodzi na to, że absolutnie najgorszy na płycie jest ten pierwszy singiel
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

ODPOWIEDZ