Boxing
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ConeyIsland
Re: Boxing
raczej też bym andrzeja typował. daj swoją parę 
30kilkuletni Luis Ortiz vs 30kilkuletni Zhilei Zhang.
golota
Ortiz
Golovkin vs Hagler (prime)
Ortiz
Golovkin vs Hagler (prime)
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Hagler, wydaje mi się, że za luźny, za lotny był dla sztywniejszego GGG i walka byłaby dobra, ale Hagler by to kontrolą dystansu ugrał na punkty, nie dużą różnicą.
No chyba że by się poszedł z GGG bić jak z Hearnsem, wtedy stawiłbym na GGG.
I też bym postawił na Ortiza.
To teraz Crawford vs Canelo
W ogóle z tą swoją listą to jednak myślę, że odjebałem z tym Whitakerem, tam Golovkina trzeba było wsadzić
No chyba że by się poszedł z GGG bić jak z Hearnsem, wtedy stawiłbym na GGG.
I też bym postawił na Ortiza.
To teraz Crawford vs Canelo
W ogóle z tą swoją listą to jednak myślę, że odjebałem z tym Whitakerem, tam Golovkina trzeba było wsadzić
- ConeyIsland
Niby saul faworytem i na niego stawiam ale przyznaję że terrenca walki widziałem ze 2-3 więc nie dam ręki uciąć
Prime david haye vs obecny usyk
Jednostronnie czy jednak brytol napsulby krwi?
Prime david haye vs obecny usyk
Jednostronnie czy jednak brytol napsulby krwi?
Do jednej mordy, usyk zdecydowanie za szybki a haye zdecydowanie za miekki, to juz predzej prime adamek napsulby krwi, bo usyk nie lubi twardzieli (najtrudniejsza jego walka w karierze to briedis o czym niewielu pamieta)
usyk vs bracia kliczko?? kto mistrzem Ukrainy
ale na raz czy po kolei?
po kolei to na luzie usyk, portale plotkarskie juz mowily o takim wydarzeniu https://www.thesun.co.uk/sport/13053886 ... ng-nelson/
po kolei to na luzie usyk, portale plotkarskie juz mowily o takim wydarzeniu https://www.thesun.co.uk/sport/13053886 ... ng-nelson/
- ConeyIsland
usyk > witalij
co do władka to jego okres dominacji przypadł na wyjątkową posuchę w ciężkiej. nie umniejszając jego dokonaniom, w nieco trudniejszym czasie mógłby zaliczyć wpierdol od kogoś, imo, zatem obecny usyk > władimir.
floyd z końca kariery vs prime łomaczenko (sprzed porażki z teofimo)
co do władka to jego okres dominacji przypadł na wyjątkową posuchę w ciężkiej. nie umniejszając jego dokonaniom, w nieco trudniejszym czasie mógłby zaliczyć wpierdol od kogoś, imo, zatem obecny usyk > władimir.
floyd z końca kariery vs prime łomaczenko (sprzed porażki z teofimo)
To inna waga jest, Łoma nawet nie powąchał Welter.
Co najwyżej można Łomę z lekkiej z wczesnym Floydem z lekkiej porówynwać, ale wtedy dla mnie oczywiste, że Floyd, bo Łoma w lekkiej się z Haneyem męczył, u mnie wygrał, ale się męczył, Floyd by go zrobił, bo jest sporo lepszy od Haneya, a z warunków fizycznych i charakterystyki podobny.
A Usyk > Vlad i Vit też się zgadzam. On lubi z klocowatymi walczyć.
Stevenson vs Gervonta.
Co najwyżej można Łomę z lekkiej z wczesnym Floydem z lekkiej porówynwać, ale wtedy dla mnie oczywiste, że Floyd, bo Łoma w lekkiej się z Haneyem męczył, u mnie wygrał, ale się męczył, Floyd by go zrobił, bo jest sporo lepszy od Haneya, a z warunków fizycznych i charakterystyki podobny.
A Usyk > Vlad i Vit też się zgadzam. On lubi z klocowatymi walczyć.
Stevenson vs Gervonta.
Najnudniejsza walka wszechczasow i remis
To ja powiem że jestem wielkim zwolennikiem Stevensona, bardzo go lubię, ale ja też fanem Rigo jestem 
To co uwielbiam w Stevensonie to, że on się zna na boksie, dobrze się zna. To nie jest przypadek, że on się buja z Crawfordem i stara się od niego wszystko chłonąć. Myślę, że on ma taki mindset, że chce wiedzieć wszystko o profesji, którą się zajmuje.
Gość jest bardzo uniwersalny i myślę, że wygra z Gervontą łatwo. Zresztą to też nie jest przypadek, że Stevenson życzy sobie starcia z Gervontą, a od Gervonty jeszcze nie słyszałem, że chciałby walczyć ze Stevensonem.
"While there is significant interest from Shakur Stevenson's side in fighting Gervonta Davis, Gervonta Davis has publicly expressed a lack of desire to fight Stevenson, stating that Stevenson hasn't "done anything" to earn the fight. Stevenson has repeatedly called for a fight, even framing it as the biggest fight in boxing. Davis, on the other hand, has dismissed Stevenson, questioning what he has achieved and suggesting he's only calling him out for attention. " AI mi to wygenerowało jak spytałem czy Davis chce walczyć z Shakurem. Wie, że by przegrał.
To co uwielbiam w Stevensonie to, że on się zna na boksie, dobrze się zna. To nie jest przypadek, że on się buja z Crawfordem i stara się od niego wszystko chłonąć. Myślę, że on ma taki mindset, że chce wiedzieć wszystko o profesji, którą się zajmuje.
Gość jest bardzo uniwersalny i myślę, że wygra z Gervontą łatwo. Zresztą to też nie jest przypadek, że Stevenson życzy sobie starcia z Gervontą, a od Gervonty jeszcze nie słyszałem, że chciałby walczyć ze Stevensonem.
"While there is significant interest from Shakur Stevenson's side in fighting Gervonta Davis, Gervonta Davis has publicly expressed a lack of desire to fight Stevenson, stating that Stevenson hasn't "done anything" to earn the fight. Stevenson has repeatedly called for a fight, even framing it as the biggest fight in boxing. Davis, on the other hand, has dismissed Stevenson, questioning what he has achieved and suggesting he's only calling him out for attention. " AI mi to wygenerowało jak spytałem czy Davis chce walczyć z Shakurem. Wie, że by przegrał.
Łajcior stopuje Itaume stawiac domy
- ConeyIsland
Że stawiać domy to może nie ale przy takich kursach aż żal nie spróbować na niego puścić
Chociaz no na tarczach mojżesz wyglada naprawde na niezwykly talent ruchowy ale whyte dobrze przygotowany sadzac po wazeniu a mlody z kims takim jeszcze nie walczyl. Natomiast co do szczeki łajciora2115 sa pewne watpliwosci
Łatwo poszło, ale jeszcze time to time, a nie już chce uderzać do usyka czy Parkera.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Ale gowno przepraszam fanow ale nie spodziewalem sie, ze tak malo zostalo z body snatchera, natomiast nic to nowego o itaumie nie mowi, łajcior wygladal jakby mial jakies neuro problemy, czy to itauma faktycznie ma takie kowadło w łapie (albo jest cwelem bijacym w tyl glowy - why not both?, niestety dla angielskich polmozgow moglby nawet bic z kamieniami rekawicach wazny jesy hypetrain))
Hrgovicovi z kolei ta walka musiala odebrac w huj szarych komorek a duzo tam juz nie zostalo po tych wojnach co toczyl, mysle ze bedzie regres i wygladal juz na wypalonego i mysle ze w nastepnych walkach dojdzie konkretne rozbicie.
Hrgovicovi z kolei ta walka musiala odebrac w huj szarych komorek a duzo tam juz nie zostalo po tych wojnach co toczyl, mysle ze bedzie regres i wygladal juz na wypalonego i mysle ze w nastepnych walkach dojdzie konkretne rozbicie.
To swoja drogą, że Łajcior2115 był obsrany i wyszedł tylko po cash. Niecoś więcej spodziewałem się, ale jest jak jest. Tylko deklaracje po walce, że on już może usyka czy Parkera najebać to XD
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan