Buty
Moderator: wrubel
Re: Buty
Ktoś ma nike air max dawn? Poleca?
- bialyjelen
Ja kiedyś sam kleiłem podeszwę i tragicznie wyszło.
Chyba lepiej dać by szewc to skleił.
Chyba lepiej dać by szewc to skleił.
bo jesteś kasztanem z ujemnymi umiejętnościami manualnymi, @bialyjelen kup se normalnie klej szewski za parę ziko na allegro, też kleiłem podeszwę w racerach w zeszłym roku i trzyma zajebiście
klej szewski to w sumie bezbarwny butapren, na luzaku sobie skleisz tylko przygotuj jakieś chusteczki/wykałaczki żeby zgarnąć klej który 'wypłynie' spod podeszwy jak dociśniesz podeszwę do buta, bo jak zaschnie to już będzie ciężko
Spoiler

w danii, z oficjalnejeddy_wata pisze: ↑10 mar 2023, 23:51gdzie dostales to cw?2ps__ pisze: ↑09 mar 2023, 19:10 ja ostatnio powinalem xt6 expanse i są to najwygodniejsze buty jakie kupiłem od niepamiętnych czasów [w huj mam butów pewnie każdy z tych popularniejszych modeli nike w ostatnich latach i różne inne cuda typu vansy comfy cush i adidasy z boostem] także myśle ze co stopa to opinia wiec lepiej se stestowac ja sie zakochałem od pierwszego włożenia![]()
![]()
Ja se wiąże na kokardkę normalnie ale w niektórych dostawałem takie bardzo dluuuugie sznurówki ze idź pan w chuj
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
https://www.nike.com/pl/t/buty-meskie-c ... DN3577-001
Strasznie niewygodnie się ubiera te buty Nike Court Vision Mid.
Tak samo upierdliwie się ubiera Nike Air Force 1 Mid?
Nike Court Vision Low i Nike Air Force Low też tak się ubiera?
Może się kiedyś skuszę na wersję low, ale dla mnie te buty tylko pasują do joggerów i szortów.
Dla mnie Air Monarch nadal są moim ulubionym modelem butów firmy Nike.
Strasznie niewygodnie się ubiera te buty Nike Court Vision Mid.
Tak samo upierdliwie się ubiera Nike Air Force 1 Mid?
Nike Court Vision Low i Nike Air Force Low też tak się ubiera?
Może się kiedyś skuszę na wersję low, ale dla mnie te buty tylko pasują do joggerów i szortów.
Dla mnie Air Monarch nadal są moim ulubionym modelem butów firmy Nike.
@lygrys wez od razu wersje AF1 low. A jak chcesz wygodne do ubierania buty od Nike, to zdecyduj sie moze na model Go FlyEase dla osob niepelnosprawnych, ktore zakladasz po prostu wsadzajac w nie stope (bez schylania sie, bez sznurowania)
Nike Go FlyEase
Buty z systemem łatwego wkładania i zdejmowania
599,99 zł

Nike Go FlyEase
Buty z systemem łatwego wkładania i zdejmowania
599,99 zł
Spoiler

Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.