Odpaliłem w aucie, nie zrozumiałem praktycznie ani słowa oprócz Jana Śpiewaka. Odpaliłem w słuchawkach i jest lepiej, ale tylko nieznacznie, wciąż nie rozumiem 3/4 tekstu. Coś chyba poszło nie tak.
oldschool pisze: ↑30 gru 2023, 1:08
W tym roku z newschoolowych to lepsze numery niż Mata jakiekolwiek tegoroczne nagrali np. vkie, Młody West, Aleshen, Ozzy Baby, Vae Vistic
ale średnia wieku na forumku rośnie i w sposób naturalny ludzie chcą niuskulowego truskulu i tu mata wygrywa
Bardzo dobry numer w kraju schabowych kotletów. Jednak da się nie wyć, robić jakiegoś przedziwnego mumble rapu, rzucić ksywką z dobrym wersem, zdecydowanie propsuje, jednak jeszcze potrafi
Dodano po 9 godzinach 33 minutach 36 sekundach:
Przesłuchałem całe EP i bardzo spoko. Naprawdę gdyby zrobił taką płytę gdzie jest 12 numerów (więcej u niego nie przejdzie, 100 dni do matury też miało ten problem), to byłoby to bardzo słuchalne.
Przecież to nawet nie ma porównania do jakiegoś Vkie , Młodych Westów co wydali śmieciowe albumy, Aleshen to chyba nagrywał w jakimś kurniku bo płyta brzmi fatalnie choć nie powiem podobała mi się , jedynie Vae miał w miarę oryginalny album, Mata to klasa, dołożyłby jeszcze z 8 numerów w podobnej stylistyce i powstałby super album.
Ale mata jest zbyt popularny, zeby przedszkolankowi mogla sie podobac jego muza
Co innego taki waima, moze i brzmi jak upoś, ale przynajmniej ma 10x mniej wyswietlen od matczaka, wiec hajpujac go mozesz czuc sie muzycznym smakoszem
Niezła ta epka, rzuca trochę sucharów, ale ogólnie zgoda z tym, co było wyżej: jak nie tryharduje, nie duka i nie jęczy, to może zrobić słuchalną rzecz
2rzyn pisze: ↑20 sty 2024, 9:32
Dlaczego Tede Królem Jest