Livescore 2115

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
gambler

Re: Livescore 2115

Post autor: gambler »

Ta kontra mbappe - neymar :bowdown:
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
dwupak

Post autor: dwupak »

Pol miliarda bieglo i sie wyjebalo
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
Awatar użytkownika
RW0

Post autor: RW0 »

Kosecki > neymar
Awatar użytkownika
Clay

Post autor: Clay »

FLoo pisze: 18 sie 2020, 22:33 Dlatego nie jestem fanem takich historii i awansów jak Lyon, Lipsk itp, co z tego ze wyjdzie im jeden mecz, jak potem nie są rywalem dla nikogo. To nie historie jak Ajax.
City zagrało jak zagrało, ale dla oka lepszy byłby mecz City Bayern czy PSG Atletico, które by się bardziej postawiło.
A widzisz, ja np. w 1/2 wolę taki Lyon eliminujący po drodze Juve i City, niż Juve/City nie potrafiące przejść drużyny jakieś 2 klasy słabszej którą powinni powieść minimum 2 bramkami różnicy. Oczywiście opcją idealną byłby taki zeszłoroczny Ajax, czyli underdog bijący dużych i jednocześnie grającą mega dobrze w piłkę no ale to był piękny, szybko rozkupiony wyjątek.

Ciężko jest mi odczuwać żal z powodu braku wielkich drużyn w półfinałach widząc jak ci wielcy grali :dunno:
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

No i fajnie też mieć ten powiew świeżości, pewnie większość z nas się bała, że liga mistrzów to rok w rok będzie tylko Real/Barca/Juve/City i nic więcej
TheD

Post autor: TheD »

Usunięto
Ostatnio zmieniony 11 lut 2023, 15:25 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP Earl "DMX" Simmons - 1970-2021 [*]

#freeardrian

https://youtu.be/eFTlFPRCytU
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Clay pisze: 18 sie 2020, 22:49
FLoo pisze: 18 sie 2020, 22:33 Dlatego nie jestem fanem takich historii i awansów jak Lyon, Lipsk itp, co z tego ze wyjdzie im jeden mecz, jak potem nie są rywalem dla nikogo. To nie historie jak Ajax.
City zagrało jak zagrało, ale dla oka lepszy byłby mecz City Bayern czy PSG Atletico, które by się bardziej postawiło.
A widzisz, ja np. w 1/2 wolę taki Lyon eliminujący po drodze Juve i City, niż Juve/City nie potrafiące przejść drużyny jakieś 2 klasy słabszej którą powinni powieść minimum 2 bramkami różnicy. Oczywiście opcją idealną byłby taki zeszłoroczny Ajax, czyli underdog bijący dużych i jednocześnie grającą mega dobrze w piłkę no ale to był piękny, szybko rozkupiony wyjątek.

Ciężko jest mi odczuwać żal z powodu braku wielkich drużyn w półfinałach widząc jak ci wielcy grali :dunno:
No tak, ale to ze zagrali jeden mecz słabo (w przypadku takich drużyn jak City), nie znaczy ze kolejny tez taki będzie. Z Realem grali bardzo dobrze. Takiemu Lipskowi przyfarciło się z Atletico a dalej dramat. Chodzi o to ze większe jest prawdopodobieństwo, ze Lipsk zagra chujowy mecz po dobrym, niż ze City zagra dwa chujowe z rzędu.
Tutaj nawet gdyby był rewanż to Lipsk z PSG by nie istniał. A cofnijmy się rok wcześniej, Liverpool mógł dostać 3:0 z Barcelona a potem wygrać 4:0 i mieliśmy kapitalny dwumecz, który nie byłyby możliwy w przypadku grania z zespołem pokroju Lipska. Dlatego tez formuła mecz i rewanż jest imo lepsza. Tylko usunąć bramki na wyjeździe.

+ takie drużyny jak City, Real, Liverpool prezentuje stały równy poziom. Możemy oczekiwać od nich dużo więcej, nawet jak zagrali jeden chujowy mecz. Śmiem wątpić by City przegrało dwumecz z Lyonem, bo nawet przy 1:1 mogliby przestać cisnąć. Ale taka formuła w tym roku, niech będzie ciekawostka.
To samo mogę powiedzieć o Atalancie która prawie objechała PSG. PSG z dziś było inna drużyna niż w meczu z Włochami. A tak zamiast nich w finale mielibyśmy Lipsk albo Atalante, romantyczna historia, ale poziom żaden.
IT’S COMING HOME 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

działa wam stream na tvp?
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27

Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler
Obrazek
MalinowyJogurt

Jak latacie na strimach, a macie w rodzinie kogoś kto ma UPC to niech wam podrzuci login i hasło i na horizon.tv normalnie można sobie TV oglądać na przeglądarce, dopiero pare dni temu to odkryłem a zajebista sprawa xd
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

Bayern dzis na miękko rucha zabojadow
Awatar użytkownika
RW0

Post autor: RW0 »

ebismolarek pisze: 19 sie 2020, 20:50 Bayern dzis na miękko rucha zabojadow
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Nie chce zapeszyć więc nie będę pisał o żadnym wpierdolu i rozjeżdżaniu. Mam nadzieję, że potężny Bayern potraktuje Lyon równie poważnie i nie odpierdoli żadnego potknięcia.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

panie Robercie po złoto, po medal
trójkąt bermudzki wola mokotów
MalinowyJogurt

mm roberdzig
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Rozum mówi, że Bayern rozniesie francuski zespół, ale chciałbym chociaż zobaczyć walkę i mecz, który będzie długo emocjonował.

Dawać Lją, nie dajcie sobie wjebać 5 bramek w pół godziny i jakoś pójdzie.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

cloud pisze: 19 sie 2020, 20:32 działa wam stream na tvp?
mi nie działa, co za gówno
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
MalinowyJogurt

Brawo Lyon, atakujcie tak dalej to może będą emocje
Awatar użytkownika
Clay

Post autor: Clay »

Depay lamusie
Awatar użytkownika
trez

Post autor: trez »

Lobika kurwa było.
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

DEPAJ KURWA
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
ODPOWIEDZ