Wini - rozmowy
Re: Wini - rozmowy
RAU i Panasewicz(wydaje się mega spoko typem, mimo swoich lat nie jest jakimś zgredem i ogarnia co się obecnie dzieje w muzyce, a nie ze kiedyś to bylo, a teraz to chuj a nie muzyka) zajebiste rozmowy z tych ostatnich
- con shonery
- Moderator
dziś o 17 wlatuje Biedroń
Będzie rekonstrukcja bicia Mamy ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Niestety to nie zart a przypomnienie ze na takie kurwy powinien spadać ostracyzm społeczny
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- Liquidsnake
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156
viewtopic.php?t=13333
SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156
Biedroń napadalał swoją rodzicielkę do tego stopnia że założyła mu sprawę sądową
o kurwa ale debilne tłumaczenie, jebać tego zakłamanego cwela
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
- gods bidness
Z dwojga złego wole wierzyć Biedroniowi niż kaczorowi, bo to ten pierwszy uczciwie przyznał, że jest gejem.
Zdradzę Ci tajemnice ale nikomu nie mow mozna nie szanować kilku osob na raz bez wybierania
- gods bidness
A ty tam byłeś i widziałeś jak napierdala
weź się przewietrz.
nufka funkiel nie smigana
- stratemirat
Vienio zamienia się w Lichtmana
Po kilku świetnych rozmowach ta z Vienio i Biedroniem według mnie beznadziejne chociaż nie wiem czego spodziewałem się po tym drugim. Sprawia wrażenie takiego śliskiego i było 30 minut o niczym tak na prawdę.
kark to nie debil, mówił mi tak laik
- stratemirat
Robercik śliski karierowicz niestety, każdy pijany typek z tych śmiesznych młodzieżówek potwierdza
^bardzo spoko, chociaż troszkę niewykorzystany potencjał. szkoda, że dłużej nie pogadane z Rasem.
Czy tylko dla mnie Ras jest takim nudziarzem, nawet jak ma coś ciekawego do powiedzenia to nie chce się tego słuchać. Jego temperament i sposób mówienia przypomina mi trochę Tobyego z The Office