Sportowy Offtopic
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- zemsta1camzata
Re: Sportowy Offtopic
do fame mma nie maja 
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Ja niecały rok temu kupiłem Viaplay i nie miałem żadnego kłopotu z jakością, wszystko było jak należy. 2 razy może pokrecilo sie kółko, ale nic mi się nigdy nie ścieło. Szkoda. Ja ceniłem Viaplay właśnie za wszystkie mecze premier league, bez reklam a przed w i po meczu bylo co oglądać. Ze stadionu studio sie dzialo coś. Ciekawi mnie kto przejmie Premier League
Canal plus nie mam i raczej nie opyla mi się go kupić głównie dla Arsenalu (może być tak że będą grać o 16 a canal plus pokażą inne mecze o tej porze a w viaplay miałem pewność, że co tydzień zobaczę mecz drużyny ktorej kibicuje nic tak nie wkurwia jak canal plus z elevebem raz tu Real pokazują raz tam i chuj.. Nie podoba mi się to, ale zobaczymy jak będzie.
Canal plus nie mam i raczej nie opyla mi się go kupić głównie dla Arsenalu (może być tak że będą grać o 16 a canal plus pokażą inne mecze o tej porze a w viaplay miałem pewność, że co tydzień zobaczę mecz drużyny ktorej kibicuje nic tak nie wkurwia jak canal plus z elevebem raz tu Real pokazują raz tam i chuj.. Nie podoba mi się to, ale zobaczymy jak będzie.
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
Dla mnie też szkoda w chuj szczególnie że mieli obie ligi które oglądam
Mega chujowo, mam tak samo jak @8es. Na początku się troche powkurwiałem, ale potem jedyne za czym mogłem tęsknić z C+ to dźwięk przy bramce w multilidze, reszta poziom wyżej w Viaplay
Ciekawe kto to weźmie, ale pewnie i tak będzie chujowiej
Ciekawe kto to weźmie, ale pewnie i tak będzie chujowiej
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
myślicie, że kanał sportowy stanie do walki o premier league, mieli chyba takie plany, po co inaczej tworzyliby swoją apkę
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Mega chujowa informacja z tym Viaplay.
W jednym miejscu miałem PL ,europejskie puchary i Darta.
Wiele osób narzekało na jakość i przycinki, ale ja większych problemów nie miałem. Nigdy mi nic nie ścięło.
Teraz pewnie Premier League wróci do C+
Darta weźmie TVP i kurwa ograniczy się do pokazywania MŚ
Polsat rzuci się na puchary
W ten sposób oferta się rozdrobni w huj i ty człowieku płać za wszystko
W jednym miejscu miałem PL ,europejskie puchary i Darta.
Wiele osób narzekało na jakość i przycinki, ale ja większych problemów nie miałem. Nigdy mi nic nie ścięło.
Teraz pewnie Premier League wróci do C+
Darta weźmie TVP i kurwa ograniczy się do pokazywania MŚ
Polsat rzuci się na puchary
W ten sposób oferta się rozdrobni w huj i ty człowieku płać za wszystko
- zemsta1camzata
no i maja juz tez ewentualnego szefa redakcji ds premier league przemka rudzkiego
jaki dresscode? w klubie w dresach
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/koniec-viaplay-polska-kto-przejmie-prawa-sportowe-canal-premier-league-ksw-tvp pisze:Według analityków Betfan po wycofaniu się platformy Viaplay z Polski prawa mediowe do meczów Premier League przejmie Canal+, wyścigi Formuły 1 zobaczą widzowie Eleven Sports, a publiczna telewizja pokaże gale KSW oraz mistrzostwa PDC w darcie.
A mnie interesuje najbardziej co z Bundesligą, pewnie wróci do Elevenów
Czyli mniej więcej tak jak przewidziałemgogi pisze: ↑21 lip 2023, 9:54https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/koniec-viaplay-polska-kto-przejmie-prawa-sportowe-canal-premier-league-ksw-tvp pisze:Według analityków Betfan po wycofaniu się platformy Viaplay z Polski prawa mediowe do meczów Premier League przejmie Canal+, wyścigi Formuły 1 zobaczą widzowie Eleven Sports, a publiczna telewizja pokaże gale KSW oraz mistrzostwa PDC w darcie.
kemba walker w monaco, a ponadto ponitka zmienil klub i z panathy przenosi sie razem z miroticiem do partizana
dojebany sezon euroligi na naszych oczach
ale twist w temacie miroticia
dojebany sezon euroligi na naszych oczach
ale twist w temacie miroticia
23 lata temu Real Madryt ogłosił transfer Luísa Figo i tego samego dnia zaprezentował go na Santiago Bernabéu. Portugalczyk rozegrał w barwach Królewskich 239 meczów i zdobył 58 bramek. Lubiłem gościa mocno
Dzięki Rivaldocyferki za przypomnienie
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
proszę bardzo
Jebać sprzedawczyka, szkoda że ten świński łeb nie trafił go.
brutalne wyjaśnianie projektu KTS Weszło, w sensie cała nitka
I tak nikt się nie odniesie
No kurwa w szoku ze zbiorka hajsu od akcjonariuszy okazuje sie kwitflipem, naprawde kto mogl sie spodziewać ze w wizji biznesu stanowskiego zarobienie hajsu musi wiazac sie z wyjebaniem na hajs kogos innego
https://pogonsportnet.pl/news/robert-dy ... e-z-chorba
Miałem wczoraj wrzucić, rozjebała mnie ta informacja, idol z dzieciństwa, zaczęło mu iść super z drużyną kobiet i tu praktycznie wyrok.
Miałem wczoraj wrzucić, rozjebała mnie ta informacja, idol z dzieciństwa, zaczęło mu iść super z drużyną kobiet i tu praktycznie wyrok.
MalinowyJogurt 2