Quebonafide - ROMANTIC PSYCHO (2020)
Re: Quebonafide - ROMANTIC PSYCHO (2020)
Ja mam nadzieję, że w tej drugiej paczce serio będzie jakiś brelok i karta z podziękowaniami za wsparcie od Quebonafide
To byłoby piękne. No ale nie oszukujmy się, będzie pewnie druga, już normalna płyta.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Milion za reklamę od Allegro i wszystko chce przeznaczyć na cele charytatywne. Wielki człowiek.
-
nigdyniebralemkoksu
Quebo nagrał swoje Monitor FM.
no, spróbujcie teraz skrytykować filantropa
Jerzy Kiler polskiego rapu
[mention]DeDoK[/mention] przecież [mention]gogi[/mention] nic takiego nie napisał, więc się czepiasz dla czepiania i właśnie udowadniasz, że ten post to prawda
Co to jest dla niego milion...
ether pisze: ↑27 mar 2020, 12:21 oo, zakaz wchodzenia do tematunie poplacz się, Mnie bawi jedynie polski sluchacz, który nie kupi już więcej preorderu od Problemu, bo napisali, że dodatki do preorderu doślą, bo im się skonczyly, a z drugiej strony masz ogólny zachwyt, że daleś 6 dych i dostałeś łaskawie płyte od quebo, która chocby przez samą jakośc po prostu nie nadaje sie do sluchania
o czym ty do mnie rozmawiasz noname, po pierwsze to nie kupiłem i nie słuchałem tej płyty, po drugie jeszcze się akcja nie skończyła, nie wiadomo co dostaną ludzie od preorderu a ty jęczysz jak stara baba
jestem pewien, że kupiłeś to na warezie a się czujesz wielce poszkodowany i stajesz w imieniu osób, które dostały fizyka, problem jest taki, że oni nie skrzeczą jak ty
Nie lubię typa, ale jak serio przekazał milion z tej reklamy na charity to mega props.
Porównajcie teraz słowa Smokowskiego z pierwszej strony wątku, do tego co się właśnie dzieje i do tego filmiku we współpracy z Allegro
- nihil Novi
Tak no generalnie po czasie wychodzi, ze wszystko się jakoś zazębia i nawet najgłupsze tweety czy posty nabierają sensu
Sensei życia
[mention]oldschool[/mention] przeciez nie pisze tego serio wiec ocb
A to sorry, nie załapałem.
Ehhh, szedłem spać przekonany, że dziś zdjęcia przesyłek z Galaktyką będą na porządku dziennym, w południe zrobię sobie odsłuch i finito, tymczasem przed 1 kwietnia chyba nic specjalnego się nie wydarzy. Z innych rzeczy to muszę przyznać, że nawet mimo chałupniczej jakości kilka tracków z Romantic Psycho całkiem mi się spodobało i od wczoraj non-stop powtarzam sobie w głowie PIENIĄŻKI PIENIĄĄĄŻKI
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
[mention]SWN[/mention] wersja z Instagrama się jeszcze bardziej wkręca: https://www.instagram.com/p/B8OwAbFnnm0 ... r8qxie3wju
- rakieta_rakieta
O kurwa, po dacie tego posta, to serio najlepsza eastereggowa promocja ever. Nic mnie już nie zdziwi
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
- JoeyJoeJoe
podaj nazwy grupek to poczytam chętnie
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony