Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się zapytać
- scam_sakawa
Re: Wszystko co chciałeś wiedzieć, ale bałeś się zapytać
A Ty książę zamawiałeś swój egzemplarz?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- zemsta1camzata
az tak pierdolniety nie jestem
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
- Oportunistycznyebaka
No wlasnie zrobiłem mały research i jakoś nigdzie nie mogę znaleźć jakiejkolwiek wzmianki o kims kto by się chwalił ową wygraną, oprócz screenow wiadomości, które se mógł równie dobrze napisać kamrat. Śmierdzi fejową akcją i wyjebaniem bez masła słuchaczy, ale to by się zgadzało z jego podopiecznym, i niby darmowym autem.oldschool pisze: ↑20 lip 2023, 20:42 @Oportunistycznyebaka były podane wyniki czy finalnie jakiś kolega podstawiony nie dostał, to nie wiem.
@cyniu rekompensatą za chujowe dodatki do boxa dla kupujących było spotkanie z Malikiem, które finalnie nie pamiętam czy doszło do skutku, a od dzisiaj Malik znowu sprzedaje te boxy tylko tym razem dodatkiem jest koszulka lub bluza.
- genocidegeneral
kto z Polski zajebał ten bit i podpisywał jako swój?
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
- Bryx Fenrir
- zemsta1camzata
tak, toony polak
co jest kurwa?? pan guzik zostal fizjoterapeuta? 
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Tak sie konczy dissowanie krola sento, a i tak Seba byl laskawy ze pozwolil mu masowac stare baby za pieniądze bo mogl go zastrzelic albo calkiem skonczyc mu kariere zawodowa i pozbawic jakichkolwiek zarobkow
moja teściowa mi ostatnio go polecała jak sobie szyje naciągnąłem ale o jego raperskiej karierze i beefie z sentino nie wiedziała XD i co ciekawe ona jest w takich alt-medowych klimatach, więc podejrzewam, że to są jakieś terapie w stylu doktora ziemby
e: nawet teraz dla zajawki wpisałem toony fizjo w google i pierwsze co wyszkoczyło to facebookowa grupa (17tysięcy członków) Toony - PseudoTerapeuta z fałszywymi profilami na fejsbuku Grupa dotycząca Szamana dla przestrogi.
kurwa co jest XD
e: nawet teraz dla zajawki wpisałem toony fizjo w google i pierwsze co wyszkoczyło to facebookowa grupa (17tysięcy członków) Toony - PseudoTerapeuta z fałszywymi profilami na fejsbuku Grupa dotycząca Szamana dla przestrogi.
kurwa co jest XD
Wyszedł w ostatnich latach jakikolwiek possecut albo cypher warty obczajenia?
to kurwa forum rap, nie wizaż
- bialyjelen
- zemsta1camzata
co dzieje sie z damian wsm?
Kiedyś był już chyba poruszany ten temat w innym wątku. O co chodziło w tej spinie na początku XXI wieku, że w Warszawie był zakaz robienia tzw. innego rapu niż 'uliczny', noszenia baggy, robienia z siebie przysłowiowych białych murzynów etc? Brzmi to śmiesznie.
nie było żadnego zakazu per se, po prostu taka stylistyka, znajdowała się poza zbiorem rzeczy 'społecznie akceptowanych' coś jak golenie pach i jajec 20 lat temu przez facetów, za takie coś groził ostracyzm. no ale okno overtona się z czasem poszerza
- genocidegeneral
@epej
wiedziałem, że jakiś "son", sprawdzałem jakichś hensonów, ale ten mi wyleciał z głowy, dzięki
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
To bzdura wymyślona przez truskulowców i rapowych poetów, żeby zrobić z siebie jakichś męczenników. Zwłaszcza w Warszawie, która była największym polskim miastem z dużym zapasem i w tamtych czasach największym i najbardziej zróżnicowanym ośrodkiem polskiego rapu. Przecież tam było wszystko, na przełomie wieków powstawały tam Grammatiki, Stare Miasta, Tede wjeżdżał z bananowym baunsem, Eldo na pierwszym solo robił sobie beke z ulicznego rapu
Nie wiem, co dokładnie masz na myśli przez "robienie z siebie białych murzynów"
Ostatnio zmieniony 05 sie 2023, 14:52 przez lysy, łącznie zmieniany 1 raz.
Na scenie wielcy artyści
Robicie casting na sequel To my, rugbiści?
Robicie casting na sequel To my, rugbiści?
- scam_sakawa
Polecam tę książkę w temacie: https://www.empik.com/niechciani-nielub ... lsrc=aw.ds
Dość obszernie jest opisana cała otoczka ulicznej sztywności tamtych lat.
Dość obszernie jest opisana cała otoczka ulicznej sztywności tamtych lat.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.