Tede
Re: Tede
chujowy ruch z republiką. podłożył się tym na całej linii. numer na poziomie jakiego można się było spodziewać. nic szczególnego, ale szanujka za wypuszczenie tego - w końcu to rap. liczę, że tutaj nie będzie jednak
tylko normalnie odpowiedź ze strony tedego
Rozbawił WSZ, półkę wyżej od Suji, jeszcze ta publikacja na kanale republiki dodaje do tego absurdu xD
Póki co mój faworyt, czekam na przebudzenie Tedego
Póki co mój faworyt, czekam na przebudzenie Tedego
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
- gods bidness
Ja pierdolę, z tych wszystkich Olejników, Tańculi, Reporterów WSZ jest najbardziej (u)znanym raperem, a rapuje najgorzej z nich wszystkich. To jest aż niepojęte, jak można być w ogóle w tym środowisku i mieć taki antytalent do tego.
- scam_sakawa
Wydarzenie roku już w połowie stycznia. Fakt, że to wrzucone zostało z profilu TV Republika po prostu zamyka system.

70k wyświetleń w dobę, Wujek chyba sam przeciera oczy ze zdumienia.
70k wyświetleń w dobę, Wujek chyba sam przeciera oczy ze zdumienia.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- przedszkolanek
o kurwa
przegapiłbym gdyby nie przypadek
przegapiłbym gdyby nie przypadek
jestem w trakcie odsłuchiwania wczorajszego lajwa tedego. no jak lubię jego muzę i jego podejście do muzyki, tak tutaj mu się rzeczywistość rozjechała całkiem albo próbuje na siłę stworzyć równoległą.
zaczynając od tego, że zrobił ankietę czy ma nagrywać odpowiedź, mówiąc, że nie bardzo mu się chce, bo to rozgłos dla wujka i dawanie przyzwolenia kolejnym gościom żeby go dissować. a ja mam w głowie, że to przecież raper z krwi i kości jest i ostatnio pianę toczył na olejnika i resztę debili, że wkroczyli w jego raperski świat i musiał ich pojechać.
czyta sobie tekst dissu wujka na siebie i jakie fikoły zrobił to głowa mała.
- "to nowe nwj nie kręci mnie w ogóle, ale mogę wam powiedzieć, że pozdrawiam was czule" - jak powiedział tede jest to "rap z orzeczeniem", a ja w tym wersie widzę nawiązanie do benedykta 16 i jego "pozdrawiam was ciule" czy to moja nadinterpretacja? jeżeli nie to tede nie skumał wersu
- wjazdy na sentymenty słabe, choć wujkowi też chodzi bardziej o wartości w nowej i starej ekipie myślę
- "o co chodzi z tym podwójnym fakiem, tyle ci wchodzi czy tyle ci brakuje?" tede odpowiada: "nie to znaczy, że cie podwójnie pierdolę" - no znowu
w porankach i zerze absolutnym z wuwuniem wyśmiewają w kółko prawilniaków, którzy mówią o jebaniu przeciwników
zaczynając od tego, że zrobił ankietę czy ma nagrywać odpowiedź, mówiąc, że nie bardzo mu się chce, bo to rozgłos dla wujka i dawanie przyzwolenia kolejnym gościom żeby go dissować. a ja mam w głowie, że to przecież raper z krwi i kości jest i ostatnio pianę toczył na olejnika i resztę debili, że wkroczyli w jego raperski świat i musiał ich pojechać.
czyta sobie tekst dissu wujka na siebie i jakie fikoły zrobił to głowa mała.
- "to nowe nwj nie kręci mnie w ogóle, ale mogę wam powiedzieć, że pozdrawiam was czule" - jak powiedział tede jest to "rap z orzeczeniem", a ja w tym wersie widzę nawiązanie do benedykta 16 i jego "pozdrawiam was ciule" czy to moja nadinterpretacja? jeżeli nie to tede nie skumał wersu
- wjazdy na sentymenty słabe, choć wujkowi też chodzi bardziej o wartości w nowej i starej ekipie myślę
- "o co chodzi z tym podwójnym fakiem, tyle ci wchodzi czy tyle ci brakuje?" tede odpowiada: "nie to znaczy, że cie podwójnie pierdolę" - no znowu
Wrzucenie tego z ich oficjalnego kanału to jedno, ale Republika właściwie... sfinansowała akcję. A dokładniej teledysk, o czym Wuja opowiedział Glamrapowi:scam_sakawa pisze: ↑16 sty 2025, 23:32 Fakt, że to wrzucone zostało z profilu TV Republika po prostu zamyka system.![]()
![]()
W środę wieczorem na kanale Telewizji Republika na Youtube ukazał się 3-minutowy diss Wujka Samo Zło na Tedego. Skąd pomysł, żeby promować diss przy pomocy kanału znanej telewizji? – Sprawa jest taka, że nie mam już dojścia do strony SamoZłoTV. Założyłem ją z kolegą, który notabene jest współautorem filmu „Cały ten rap”. Z filmu się wyciąłem, co trochę go wkurzyło i teraz się do mnie nie odzywa – mówi WSZ w rozmowie z GlamRap.pl. To był pierwszy powód, dla którego Wujek zdecydował się na taki ruch. Drugim powodem umieszczenia klipu na kanale TV Republiki są oczywiście zasięgi. Wujek na swoim kanale ma 20 tys. subsykrybcji, a Republika to już 1.3 mln widzów.
Wujek wyjaśnia też, że to TV Republika wyszła z inicjatywą zrealizowania teledysku do dissu. – Republika zaproponowała, że mi pomogą z tym klipem. To oni opłacili montaż, a operator kamery był od nich. Ja tylko załatwiłem reżysera – wyjaśnia Wujek.

Było gdzieś nagranie jak TEDE trollował chyba Macierewicza, Kaczyńskiego i innych polityków PiSu pod jakimś budynkiem. Nie pamiętam szczegółów ale leciało to jako live albo nagranie w necie, pewnie wtedy republika obrała go jako cel a jako broni użyła WSZ 
nic na potem
- scam_sakawa
Pod budynkiem TVP dokładnie, gdy dochodziło do reżimowego przejęcia mediów publicznych przez nową władzę.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- Oportunistycznyebaka