Liga Mistrzów i Liga Europy
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Liga Mistrzów i Liga Europy
nie gadajcie z tym dzbanem
od kilku lat tłumaczyłem ze barca bez messiego, to klub na ligę Europy. Nagle chaquetero nie ma pół roku, a oni tam lądują i muszą się sporo napocić w lidze o miejsce do tych rozgrywek.
Dość smutne zawiązanie historii, ale tu wszystko było do przewidzenia, a największym grzechem nie było nieumiejętne podpierdalanie zawodników, tylko arogancja.
szkoda
od kilku lat tłumaczyłem ze barca bez messiego, to klub na ligę Europy. Nagle chaquetero nie ma pół roku, a oni tam lądują i muszą się sporo napocić w lidze o miejsce do tych rozgrywek.
Dość smutne zawiązanie historii, ale tu wszystko było do przewidzenia, a największym grzechem nie było nieumiejętne podpierdalanie zawodników, tylko arogancja.
szkoda
yer a wizard, Harry
Sporo zawodników trafiających do Barcy przechodziło tam po jakichś gównoburzach. U Coutinho swego czasu wypłynęło, że zarząd Barcy nakłaniał go do wymuszania transferu, stawiając ultimatum „jak nie Ty, to kto inny”.
Z Fabregasem kiedyś smród, Mascherano smród, Dembele smród, Grizi też dziwne okoliczności. No i teraz wyszło, że 3 niedawne wielomilionowe transfery to wtopy, a to jedna z przyczyn upadku Barcelony. Łagodnie uśmiechnięty.
Z Fabregasem kiedyś smród, Mascherano smród, Dembele smród, Grizi też dziwne okoliczności. No i teraz wyszło, że 3 niedawne wielomilionowe transfery to wtopy, a to jedna z przyczyn upadku Barcelony. Łagodnie uśmiechnięty.
- genocidegeneral
Benfica, spoko
- genocidegeneral
Benfica - Real Madryt
Villareal - Manchester City
Atletico Madryt - Bayern Monachium
Red Bull Salzburg - Liverpool
Inter Mediolan- Ajax Amsterdam
Sporting - Juventus
Chelsea - Lille
PSG - Manchester United
Villareal - Manchester City
Atletico Madryt - Bayern Monachium
Red Bull Salzburg - Liverpool
Inter Mediolan- Ajax Amsterdam
Sporting - Juventus
Chelsea - Lille
PSG - Manchester United
fajnie messi vs krystian znowu, miło będzie ich znowu zobaczyć na przeciwko siebie na boju
Ech i po co się było denerwować, że Chelsea przegrała grupę jak i tak Lille 
A do tego się jeszcze zimą osłabią bo Ikone idzie do Fiorentiny, a tego Botmana chce Newcastle
A do tego się jeszcze zimą osłabią bo Ikone idzie do Fiorentiny, a tego Botmana chce Newcastle
Ostatnio zmieniony 13 gru 2021, 12:42 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
- nihil Novi
Chujowe pary generalnie. Ale jeśli faworyci przejdą dalej to zapowiada się świetna 1/4
Sensei życia
Przecież Cr7 z hattrickiem Bolo co ty
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Uff Real, bałem sie, że znów wpierdol od Chelsea będzie
ale petarda mecze będą w 1/4
- genocidegeneral
co oni odjebali z tym losowaniem XD wsadzili kulkę z United do losowania Villarealu choć byli w tej samej grupie, jorgnęli się, że coś nie gra, ale zapomnieli to naprawić i przy losowaniu Atletico nie dodali kulki z United, bo rzekomo było wylosowane wcześniej, mimo że nie było XD
IT’S COMING HOME

byle już nie powtarzali 
Barcelona z Napoli? mogę powiedzieć tylko: brawo Legia!
Będzie powtórka jak chuj i Chelsea trafia Bayern/Real, stawiajcie wszystkie oszczędności
Kocham, pozdrawiam