Quebonafide - ROMANTIC PSYCHO (2020)
- oKulTywowany
Re: Quebonafide - ROMANTIC PSYCHO (2020)
Nie wiem czy kiedykolwiek ktoś przebiję tą akcje, chyba tylko Quebo.
wszystko fajnie ale mam szczerą nadzieję, że to wszystko obroni się w końcu muzycznie
Przecież zajebista akcja z tym filmem
Do mnie to nie przemawia. Nie jest to już ciekawe. Ta jego nowa postać trwa już prawie 2 miesiące i nic z tego nie wynika. A ta płyta to... a szkoda gadać. Przypomnę że on już nagrał płytę która była hołdem dla podziemia i starych czasów, nazywała się Demówka ep i wyszła w 2015, i była zajebista. Cały ten jego koncept może miałby sens, gdyby nie ta płyta ktora przyszła do domu słuchaczy. Ale może ja jestem głupi i sie już nie łapie na jego mega inteligentne prowo i super marketing. A ta reklama Allegro to niezła żenada. Jak zaczął pokazywać te polówki i ten tak bardzo śmieszny żart że każdą ubiera w innym celu, jejku jaki on zabawny. Te samochody wynajęte. Nie dla mnie to już chyba.
Quebo pewnie teraz ma beke z forum 
Ta płyta brzmi tak chujowo jak na soundcloud czy to jakieś nagranie z głośników?
-
impertynencki
Moim zdaniem trochę za wcześnie za ocenianie tej akcji marketingowej, bo jeżeli okaże się, że faktycznie nie ma żadnej drugiej płyty to będzie jakaś tragedia. Chociaż nie jestem sobie w stanie wyobrazić, że Quebo przy takim występie zostawi to bez kropki nad i.
najlepsze dni uciekają nam na właśnie dziś
-
ksiazenieporzadek
No szczerze, gdyby stanelo na tym co jest to byloby prawie jak wyłudzenie pieniędzy więc też w to wątpie. Chociaż w sumie może nic nie będzie, skoro fani zachwyceniimpertynencki pisze: ↑27 mar 2020, 11:56 Moim zdaniem trochę za wcześnie za ocenianie tej akcji marketingowej, bo jeżeli okaże się, że faktycznie nie ma żadnej drugiej płyty to będzie jakaś tragedia. Chociaż nie jestem sobie w stanie wyobrazić, że Quebo przy takim występie zostawi to bez kropki nad i.
to jest eksperyment spoleczny odnosnie sluchania ksywek nie muzyki?
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Hm to ciekawe czemu single brzmiały dobrze. No nie za dobrze się tego słucha
Żeby był element zaskoczenia. Myślaleś, że kupujesz nadającą się do słuchania muzykę, a tu niespodzianka
przecież ta cała akcja jest piękna XDDD w końcu coś sie dzieje w tym pl rapie
Dobra już nie wchodź do tego tematu jęczybuło
oo, zakaz wchodzenia do tematu
nie poplacz się, Mnie bawi jedynie polski sluchacz, który nie kupi już więcej preorderu od Problemu, bo napisali, że dodatki do preorderu doślą, bo im się skonczyly, a z drugiej strony masz ogólny zachwyt, że daleś 6 dych i dostałeś łaskawie płyte od quebo, która chocby przez samą jakośc po prostu nie nadaje sie do sluchania