Pikers
Re: Pikers
który to ty @napewnoniemfc
ja pierdole czemu pikers nagrywa z tym jebanym leszczem mfc przecież tego kasztana słuchać się nie da i jak rozumiem jakieś zajawki na dziwne fazy muzyczne to to przecież jest jebane gówno
Czemu znowu napierdalasz z młodym bogiem?
Mfc to ziomek, pomógł mi jak nikt, gdy nie miałem nic
I ja mu pomogę, możesz odlajkować, znowu jebać kwit
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- marco_pantani
Ale chujowe, brzmi jak odrzut
Chyba najgorszy kawałek pikersa w tym roku, w ogóle jakaś bida od niego w 2024
Chyba najgorszy kawałek pikersa w tym roku, w ogóle jakaś bida od niego w 2024
zwracam honor
- filipthekiddo
ze 4 dobre nuty wyszły...
najnudniejszy polski raper, setki numerów, z których nic nie wynika 
koleś muzycznie utknął w 2017, niech on już kończy karierę
z ostatnich wrzutek daje radę jedynie "przyzwyczaj się" i to z koneserem o śmierci
cała ta grupa 10'sowych trapowców typu deys, frosti czy pikers właśnie, powinna dać sobie spokój z nagrywaniem
w ogóle tamta dekada fatalnie się zestarzała - poza lso i kilkoma płytami, właściwie nic się nie broni
dla porównania - w latach 2000-2009, każdego roku wychodził przynajmniej jeden klasyk
koleś muzycznie utknął w 2017, niech on już kończy karierę
z ostatnich wrzutek daje radę jedynie "przyzwyczaj się" i to z koneserem o śmierci
cała ta grupa 10'sowych trapowców typu deys, frosti czy pikers właśnie, powinna dać sobie spokój z nagrywaniem
w ogóle tamta dekada fatalnie się zestarzała - poza lso i kilkoma płytami, właściwie nic się nie broni
dla porównania - w latach 2000-2009, każdego roku wychodził przynajmniej jeden klasyk
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2024, 12:38 przez saturn, łącznie zmieniany 1 raz.
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
#stopNFZ
ssmk czy bootleg moglyby wychodzic w tym roku i byloby to nadal swieze, gadasz glupoty, na razie
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
każdy ma prawo mieć własne zdanie
po prostu nie znoszę tego podziemnego, cloudowego trapu
w ogóle trap jako taki męczy mn i wkurwia
wolę smutny, polski bumbap - taki hip hop pokochałem i to uczucie nie minęło do tej pory
nic nie poradzę
bardzo przywiązuję się do rzeczy, ludzi, dzieł kultury - trudno mi idzie odzwyczajanie
zawsze sprawdzam nową muzykę, bo się tym po prostu kurwa interesuję
ale dla mnie cała poprzednia dekada jest do zapomnienia
wyleczony z truskulejki (niemożność "otwarcia głowy" z uwagi na na zbyt ciasny rondel) zostałem dopiero przez lemika golemika
tylko to tak jak z moją transformacją w metala - polubiłem max. kilkanaście piosenek, reszta skip, wracam słuchać eternii
widocznie nie da się mnie uratować
typ udowodnił, że nastoletnie ćpunki mogą wzdychać do łysego anorektyka, co ma worki pod oczami
gdy mnie jedna laska na tinderze wyśmiała, że moja łysina wygląda jak filtr ze snapchata, to jej odpisałem "bóg jest łysy" i szybko zamknęła pizdę
ale na temat jego rapu zdania nie zmieniam, sorry
e: problem pikiego to prostu totalna nijakość
składa te wielokrotne, potrafi zmieniać flow na przestrzeni jednego numeru, przyśpieszyć - no fajnie
ale ja nie czuję, żeby było mu przykro, żeby się wkurwiał, cieszył, wstaw dowolny stan psychiczny
i to jest zarzut do wszystkich jemu podobnych kolesi
kiedy słyszę, że ktoś dał EMOCJONALNY BANGER, to zaczynam poważnie podejrzewać u siebie psychopatię, skoro nie rozkminiłem tych uczuć wyższych
dla mnie to jest kurwa mdłe jak vifon pięć smaków (w sumie dobra analogia, niby "świeży" pomysł, najebane przeróżnych patentów, a na końcu i tak zgaga)
nie wiem, może to przez te chujowe, trapowe bity bez sampli?
może ludzie traktują to jak soundtrack na domówkę? dla mnie rap ma z reguły inne przeznaczenie
albo faktycznie trzeba ćpać, żeby czerpać z tego przyjemność - ja clean ciota, więc zostaje grammatik://
szkoda czasu na analizowanie - chłop ma tysiące słuchaczy, działa nieprzerwanie od kiedyś tam, pewnie już dekada minęła
dziewczyna, która mnie dziarała miała koszuleczkę health&nature, storki kolejnych pokoleń zbuntowanych nastolatek zajebane twórczością elblążanina
w jakimś stopniu legenda podziemia, ale to nie jest moje podziemie.
po prostu nie znoszę tego podziemnego, cloudowego trapu
w ogóle trap jako taki męczy mn i wkurwia
wolę smutny, polski bumbap - taki hip hop pokochałem i to uczucie nie minęło do tej pory
nic nie poradzę
bardzo przywiązuję się do rzeczy, ludzi, dzieł kultury - trudno mi idzie odzwyczajanie
zawsze sprawdzam nową muzykę, bo się tym po prostu kurwa interesuję
ale dla mnie cała poprzednia dekada jest do zapomnienia
wyleczony z truskulejki (niemożność "otwarcia głowy" z uwagi na na zbyt ciasny rondel) zostałem dopiero przez lemika golemika
tylko to tak jak z moją transformacją w metala - polubiłem max. kilkanaście piosenek, reszta skip, wracam słuchać eternii
widocznie nie da się mnie uratować
akurat wizerunkowo pikers jest jedną z niewielu osób, która może mi realnie pomóc
typ udowodnił, że nastoletnie ćpunki mogą wzdychać do łysego anorektyka, co ma worki pod oczami
gdy mnie jedna laska na tinderze wyśmiała, że moja łysina wygląda jak filtr ze snapchata, to jej odpisałem "bóg jest łysy" i szybko zamknęła pizdę
ale na temat jego rapu zdania nie zmieniam, sorry
e: problem pikiego to prostu totalna nijakość
składa te wielokrotne, potrafi zmieniać flow na przestrzeni jednego numeru, przyśpieszyć - no fajnie
ale ja nie czuję, żeby było mu przykro, żeby się wkurwiał, cieszył, wstaw dowolny stan psychiczny
i to jest zarzut do wszystkich jemu podobnych kolesi
kiedy słyszę, że ktoś dał EMOCJONALNY BANGER, to zaczynam poważnie podejrzewać u siebie psychopatię, skoro nie rozkminiłem tych uczuć wyższych
dla mnie to jest kurwa mdłe jak vifon pięć smaków (w sumie dobra analogia, niby "świeży" pomysł, najebane przeróżnych patentów, a na końcu i tak zgaga)
nie wiem, może to przez te chujowe, trapowe bity bez sampli?
może ludzie traktują to jak soundtrack na domówkę? dla mnie rap ma z reguły inne przeznaczenie
albo faktycznie trzeba ćpać, żeby czerpać z tego przyjemność - ja clean ciota, więc zostaje grammatik://
szkoda czasu na analizowanie - chłop ma tysiące słuchaczy, działa nieprzerwanie od kiedyś tam, pewnie już dekada minęła
dziewczyna, która mnie dziarała miała koszuleczkę health&nature, storki kolejnych pokoleń zbuntowanych nastolatek zajebane twórczością elblążanina
w jakimś stopniu legenda podziemia, ale to nie jest moje podziemie.
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2024, 16:06 przez saturn, łącznie zmieniany 15 razy.
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
#stopNFZ
post jest na temat, także wypierdalaj słuchać młodego festa
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
#stopNFZ