Malik Montana
Re: Malik Montana
apropo tej fotki: wyobrazcie sobie taki plot twist, ze okazuje sie, ze sentino tak naprawde nalicza malika i ma go za swoja dziwke 
- zemsta1camzata
Ale szybko spadło, koleś totalnie jest obsrany w tym oświadczeniu, malik pewnie znowu pogroził przez swoich opłacanych kolegów jak w przypadku Waco.
Fajny numer będzie z tego.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- Bryx Fenrir
https://www.youtube.com/watch?v=Kdw9cKfCMSA
Kazior - Jawa czy sen feat Malik Montana & Kubańczyk (prod. Jvchu, Swizzy, Syru)
Kazior - Jawa czy sen feat Malik Montana & Kubańczyk (prod. Jvchu, Swizzy, Syru)
- Bryx Fenrir
Malik gościnnie pojawi się w styczniu w Berlinie na scenie podczas koncertu Farida Banga.

Spoiler

gm2l mixtape o północy, bardzo jestem ciekawy bo zdaje mi się ze może być to lepszy materiał niż Adwokat Diabła.
@EDIT chwila bo się pogubiłem już, gm2l mixtape to Public Enemy co miało wyjść od Malika czy pojebałem coś jeszcze w tym roku niby.
@EDIT chwila bo się pogubiłem już, gm2l mixtape to Public Enemy co miało wyjść od Malika czy pojebałem coś jeszcze w tym roku niby.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
public enemy to inny projekt, na ktorym beda m.in. fivio foreign i lil tjay - niby duze ksywy, ale wiekszy szum zrobilaby nuta z teledyskiem z Sentino i takie sa fakty
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
@oyama dzieki to pojebałem, takze czekam wlasnie na public enemy z tego co pamietam to nie mialo to byc jeszcze w tym roku?
Polski Yeat
sposób nawinięcia refrenu przez malika przypomina mi mocno vibe z haram masari, props za to
nom, brzmi troche jak track z haram masari
w koncu cos dobrego od malika montany
ale wolalbym King Sento na feacie, mialby o czym zarapowac
w koncu cos dobrego od malika montany
ale wolalbym King Sento na feacie, mialby o czym zarapowac
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
malik wrzuca foty z Giggsem, Kano i popcaanem 
maik montana x rowdy rebel o polnocy na streamingach
kaszana ten numer malika z rowdym, o ile jeszcze gość daje rade to malik strasznie, nawet nie wrzucam tego tutaj.