Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Premier League - liga angielska
Leeds dzis rozjedzie united, postawiłem na to hajs
Wygrzeszam Cię, mordzia.
wszystko zgodnie z planem, te 3 punkty kosztowały mnie 3,13zł. Takim sposobem dowiozę united do mistrza, nie musicie dziękować.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Wyniki losowania 1/2 finału Pucharu Ligi Angielskiej:
Manchester United vs Manchester City
Tottenham vs Brentford
Manchester United vs Manchester City
Tottenham vs Brentford
- Cz4rny1337
- Moderator
@Cz4rny1337 Co dokładnie o nich powiedział?
- Cz4rny1337
- Moderator
“Not good enough in the first half. Second half was better but we had too much to do at that point. Not good enough on the basics - sprints, pressing, running, speed of pass and trying to play. All the basics were wrong. [...] You can’t turn up with that lethargic [approach].
“I’m concerned about what’s at the bottom of it but I’m not sure it’s definitely complacency. The fact that matters is if you come and play slow on and off the ball you’ll have a big problem trying to get a result. So, again, you’re right — the message was clear. We had to attack it in the right way but we didn’t.”
I o ile byłaby to wpadka ale to 4 słaby mecz z rzędu chyba, 4 mecz gdzie wpycha zmęczonego Wernera w roli skrzydłowego, kolejny mecz gdzie szanse drużyna próbuje kreować wrzutkami i tylko wrzutkami, na dodatek stawia na obolałych Jamesa i Chillwella (gdzie Azpi zagrla dobry mecz) i w zasadzie 2 sezon a nie widać jakiegoś stylu i pomysłu na grę plus przypominam ze jedyne w czym drużyna zrobila postęp to stałe fragmenty gry (ofensywne i defensywne) za co odpowiada nowo zatrudniony trener xD
Plan miał być 3 letni, ale mamy 2 rok i wyniki gorsze niż w pierwszym, a drużyna nie wie co robić gdy arsenał zaklada pressing i kończy się wynebaniem piłki w kosmos, znów pomiędzy formacjami zbyt duże odstępy etc.
Niestety coś czuje ze jak będzie oklep od AV i City to tak jak Roman żegnał RDM tak i pożegna Franka.
Tak sobie myślałem ostatnio, kto by zatrudnił Lamparda? Gdzie znalazł by prace?
“I’m concerned about what’s at the bottom of it but I’m not sure it’s definitely complacency. The fact that matters is if you come and play slow on and off the ball you’ll have a big problem trying to get a result. So, again, you’re right — the message was clear. We had to attack it in the right way but we didn’t.”
I o ile byłaby to wpadka ale to 4 słaby mecz z rzędu chyba, 4 mecz gdzie wpycha zmęczonego Wernera w roli skrzydłowego, kolejny mecz gdzie szanse drużyna próbuje kreować wrzutkami i tylko wrzutkami, na dodatek stawia na obolałych Jamesa i Chillwella (gdzie Azpi zagrla dobry mecz) i w zasadzie 2 sezon a nie widać jakiegoś stylu i pomysłu na grę plus przypominam ze jedyne w czym drużyna zrobila postęp to stałe fragmenty gry (ofensywne i defensywne) za co odpowiada nowo zatrudniony trener xD
Plan miał być 3 letni, ale mamy 2 rok i wyniki gorsze niż w pierwszym, a drużyna nie wie co robić gdy arsenał zaklada pressing i kończy się wynebaniem piłki w kosmos, znów pomiędzy formacjami zbyt duże odstępy etc.
Niestety coś czuje ze jak będzie oklep od AV i City to tak jak Roman żegnał RDM tak i pożegna Franka.
Tak sobie myślałem ostatnio, kto by zatrudnił Lamparda? Gdzie znalazł by prace?

Nie no myślę, że jutro z AV ogarną temat, z bólem bo z bólem ale ogarną...gorzej z City xd To kto za Fronka wtedy, Tuchel?
- Cz4rny1337
- Moderator
Martina Schmitta najlepiej na daleki odlot
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Nie zwolni go imo, zobaczcie co za pojebany sezon mamy, wygrywasz 2-3 mecze i zaraz jesteś w samej czołówce. Aston Villa jak wygra oba zaległe to będzie na drugim i to punkt za Liverpoolem. Nie bronię Franka, bo wczorajszym meczem mnie zawiódł pierwszy raz bardzo mocno, ale każdy już coś za uszami ma w tym sezonie.
Matip wypada na 3-4 miesiące. nie no, dobrze jest
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
Niestety, chłop nie moze pełnić roli 1szo planowego obrońcy, kiedy on ostatni raz zagrał więcej niż 4-5 meczy z rzędu?
Jak nikogo nie kupia to nie wiem kurwa co jest z nimi nie tak
Jak nikogo nie kupia to nie wiem kurwa co jest z nimi nie tak
Zajebiście, kupiłem go przed kolejką w fantasy
Mecz City z Evertonem przełożony, podobno wykryli 5 nowych przypadków Covidu w Man City. Kolejne ich spotkanie z Chelsea również jest zagrożone.
City - Everton odwołane
- Cz4rny1337
- Moderator
Przy zachowaniu obecnego trendu ppg Chelsea skończy sezon z 62 punktami, czyli mniej niż w zeszłym roku

Już tam coś bild podaje, że Tuchel byłby zainteresowany posadką Lampsa
Ale jak to WFista miał być na lata
jak njukasl miał covida to chuj wam w dupy pasiaste grajcie 3 składem (i wygrali) ale jak bogate pany z manchesteru arabii covida mają to, o przepraszam przenosimy panom mecz, co tylko chcecie. Jebać takie haratanie w gałę.
Wygrzeszam Cię, mordzia.