La Liga - liga hiszpanska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- rozklad_gaussa
Re: La Liga - liga hiszpanska
w arabii
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
czuameni pokryje
oh wait...
edit: co najśmieszniejsze tę dziurę dałoby się załatać może nawet i szkółką, ale GUESS WHAT - dwóch najbardziej obiecujących stoperów (Jacobo Ramon i Joan Martinez), którzy nawet mieli być coraz częściej włączani do kadry pierwszego zespołu jest kontuzjowanych
a Rafę Marina opierdolono przed sezonem do Napoli 
oh wait...
edit: co najśmieszniejsze tę dziurę dałoby się załatać może nawet i szkółką, ale GUESS WHAT - dwóch najbardziej obiecujących stoperów (Jacobo Ramon i Joan Martinez), którzy nawet mieli być coraz częściej włączani do kadry pierwszego zespołu jest kontuzjowanych
Brahim out na 3 miechy
co się w tym Realu odpierdala w tym sezonie
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Dani Olmo też rozjebany zgodnie z przewidywaniami, 5 tygodni pauzy
Olmo też out na 4-5 tygodni, i tak długo wytrzymał
Mbappe kontuzja i out na 3 tygodnie czyli Real może wrócić do ustawienia z poprzedniego sezonu
-
genocidegeneral
AFERA
Spoiler
xd
AFERA
Po prawie dwudniowym zaprzeczaniu, jakoby mieli wiedzę o jakiejkolwiek skardze o gwałt złożonej w Sztokholmie przeciwko Kylianowi Mbappé, otoczenie piłkarza jest teraz pewne, że kapitan reprezentacji Francji jest oskarżony w tej sprawie, według informacji RMC Sport.
Pomimo oskarżeń nagłośnionych przez skandynawskie media od poniedziałku, bliscy 25-letniego piłkarza pozostają spokojni. Jednak w obozie Mbappé mają świadomość, że rozpocznie się długi, uciążliwy proces, który może zaszkodzić jego wizerunkowi. Początkowo jedynie pośrednio powiązany z tą sprawą przez dwa szwedzkie dzienniki, które informowały o skardze o gwałt złożonej w hotelu, w którym przebywał, oraz w okresie jego pobytu w stolicy, Kylian Mbappé szybko zabrał głos, by stanowczo zaprzeczyć oskarżeniom, nazywając je „fake newsem” i ostro skrytykować medialne doniesienia. Gwiazdor Realu Madryt widział w tym nawet skutek swojego konfliktu kontraktowego z PSG, dotyczącego 55 milionów zaległych wynagrodzeń i premii.
Ostatecznie wyraźnie wskazany jako oskarżony przez szwedzkie media, choć jego nazwisko nie zostało wymienione w oświadczeniu prokuratora prowadzącego sprawę, Kylian Mbappé odpowiedział za pośrednictwem swojej adwokatki, mecenas Marie-Alix Canu-Bernard.
Choć we wtorek w głównym wydaniu wiadomości TF1 oraz w środę rano na antenie BFMTV, przedstawicielka piłkarza zapewniała, że nie ma wiedzy o oficjalnej skardze przeciwko swojemu klientowi, a sam piłkarz był bardzo zaskoczony doniesieniami szwedzkich mediów, sytuacja mogła się zmienić. W środę otoczenie Kyliana Mbappé miało już pewność, że piłkarz został oskarżony o gwałt w Szwecji, informuje RMC Sport.
Przez lokalne media przedstawiany jako „uzasadnione podejrzany”, czyli najniższy stopień podejrzenia według szwedzkiego prawa, Kylian Mbappé będzie musiał teraz czekać na rozwój śledztwa. Na pierwszym etapie policja i prokuratura odpowiedzialna za sprawę będą musiały poszukać dowodów lub konkretnych śladów dotyczących wydarzeń z 10 października w centrum Sztokholmu. Bez wystarczających dowodów śledztwo może zostać zamknięte, ale z uwagi na medialny charakter sprawy przesłuchanie Kyliana Mbappé może okazać się konieczne.
-
genocidegeneral
jakby tak on obronę rywala zgwałcił chociaż raz na 5 meczów, to by było zajebibi
Mnie bawi

Spoiler

Spoiler
[media] https://x.com/_BarcaInfo/status/1847602 ... bqJzg&s=19[/media]
Oby się nie okazało że żadnego meczu Wojtuś nie zagra oprócz pucharu króla xd
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
Ale potem przyjdzie taki @mql i będzie szkalował JE Wojciecha Kowalczyka, który jako jedyny ekspert odważył się powiedzieć, że taka sytuacja będzie miała miejsce i wcale nie jest przekonany, że Wojtek tam będzie bronił.
bez kitu mocne strzały w moją stronę poczynione przez Flicka, nie zostawię tak tego
Pena puści dzisiaj szmaty i z bayernem wpada Szczęsny na białym koniu i też puści szmate z realem kto za?
Wszystko jest kawałem oraz żartem