Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
Może bezalkoholowy, teraz taka moda
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- przedszkolanek
ale na czym ten absurd polega? irlandczycy nie są irlandczykami bo gadają po angielsku a nie iryjsku?
potencjał na zrobienie z siebie debila większym niż jest, sugerowanie że przed mesem jest jakaś możliwość kariery wśród ukraińskim odbiorcą jest nieśmiesznym prowem i będę zgłaszał takie posty
Ale to bardziej przed polskim odbiorcą by zrobił.
Mes by dostał takie wsparcie od rządowych mediów, że nawet tylko przy próbie sprawdzenia z ciekawości kim on jest, by mu się to spięło.
Tusk potrzebuje jak kania dżdżu pożytecznych lewicowych idiotów, a Mes jest do tego stworzony.
Hajsu na promocję takiego koncertu w kijowskim metrze by na pewno nie zabrakło, a temat dość nośny propagandowo.
Mes by dostał takie wsparcie od rządowych mediów, że nawet tylko przy próbie sprawdzenia z ciekawości kim on jest, by mu się to spięło.
Tusk potrzebuje jak kania dżdżu pożytecznych lewicowych idiotów, a Mes jest do tego stworzony.
Hajsu na promocję takiego koncertu w kijowskim metrze by na pewno nie zabrakło, a temat dość nośny propagandowo.
-
coldpu55lick
plan był prosty arturo lajkuje, karciu podaje dalej
co zawiodło co
co zawiodło co
- marmolad_k2
Filmowcy są zjebani, są zjebani...
this, bucerstwo poza skaląCzak pisze: ↑17 lis 2025, 14:07 Film to sporo pracy, pracę cenię samą w sobie, no chyba, że nie mogę przez to zaparkować swojego samochodziku tuż pod blokiem w mieście z najlepszym zbiorkomem w kraju, w mieście, gdzie spędziłem 33 lata bez prawa jazdy, w mieście, w którym nie pracuję na etacie, a mój tryb życia nie wymaga używania samochodziku i służy mi tylko do zwabiania kjutek na kwadrat, to wtedy jebać sztukę, jebać film a już zwłaszcza jebać filmowców

Ciekawe czy podczas łamania Mesa też coś mówił o Jacku, dzięki beefowi ma darmową wizytę u fizjo
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Kurde, wszyscy cisną Mesa że odklejus i tak dalej, a ja go właśnie teraz zacząłem szanować.
Przez tyle lat mieliśmy w polskim hip-hopie gości co kilka lat porapowali, a potem kolejne kilka lat wciskali historię że alkohol i narkotyki zniszczyły im życie, po czym zaczeli nagrywać kompletne gnioty i zniknęli. I w końcu mamy takiego Mesa który od dwudziestu lat chlał, ćpał, obracał dziewczynki i przy okazji wydawał zajebiste albumy. W końcu jakiś jebany hustler OG wśród tych emerytów hip-hopowych się objawił, który wali procha do nocha i potrafi potem udzielać wywiadu przez 3 godziny jarając przy tam blanta, zamiast jak przećpaniec Belmondziak poskładany jak deska do prasowania wrzeszczeć "Dzień Dobraaaa" na swoim koncercie i jeszcze jacyś kretyni powiedzą że to wielki artysta.
Lata temu postawiłbym na to ze takim Keithem Richardsem czy Ozzym Osbournem polskiej sceny będzie Borixon, a nie Mes, ale teraz się okazuje że jednak Mesiwo. Mam nadzieje że Piotras w narkofazie dociągnie do emerytury, będzie szczęśliwy, nikogo przy tym nie skrzywdzi i nagra jeszcze szereg zajebistych płyt. A hejterzy dupa cicho.

Przez tyle lat mieliśmy w polskim hip-hopie gości co kilka lat porapowali, a potem kolejne kilka lat wciskali historię że alkohol i narkotyki zniszczyły im życie, po czym zaczeli nagrywać kompletne gnioty i zniknęli. I w końcu mamy takiego Mesa który od dwudziestu lat chlał, ćpał, obracał dziewczynki i przy okazji wydawał zajebiste albumy. W końcu jakiś jebany hustler OG wśród tych emerytów hip-hopowych się objawił, który wali procha do nocha i potrafi potem udzielać wywiadu przez 3 godziny jarając przy tam blanta, zamiast jak przećpaniec Belmondziak poskładany jak deska do prasowania wrzeszczeć "Dzień Dobraaaa" na swoim koncercie i jeszcze jacyś kretyni powiedzą że to wielki artysta.
Lata temu postawiłbym na to ze takim Keithem Richardsem czy Ozzym Osbournem polskiej sceny będzie Borixon, a nie Mes, ale teraz się okazuje że jednak Mesiwo. Mam nadzieje że Piotras w narkofazie dociągnie do emerytury, będzie szczęśliwy, nikogo przy tym nie skrzywdzi i nagra jeszcze szereg zajebistych płyt. A hejterzy dupa cicho.

pono po takiej wizycie umar...
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
- marmolad_k2
Ten gif 
Nie wiem kto go mial na avku ale dobrze ze juz go nie ma bo utrudnial mi przegladanie forum (ciezko czytac i smiac sie na glos w tym samym czasie)
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Mes szuka inspiracji na diss na strzelnicy
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
O widzę, że w końcu zauważył, że linia włosów to mu się zatrzymała na potylicy i na łyso się opierdolił.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
to bylo dawno, masz na filmiku hasztag throwbackthursday, katal taki lysy w paru wywiadach
To stary filmik jak pomagał w Ukrainie i był w Buczy.

mesiak dostal traumy psychicznej po rozjechaniu przez banana i siebie samego
kontakt i cala reszta: guns.lol/oooizneb
- gods bidness
Ten Typ Mes wyjaśnia Tede / Bił się z Mezo
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111