[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- gods bidness
Re: [beef] Tede - T̶e̶n̶ ̶T̶y̶p̶ ̶M̶e̶s̶ / Wini
To wtedy Mes mu mówi, odpowiadaj odpowiadaj, ale ja już skończyłem ten beef po moim dissie.
No i chuj z nim. Jak odpowiedź Tedego będzie równa dobra co diss Mesa wydany po półrocznym pisaniu, to przecież Tede będzie wygranym, a Mes obsrańcem co nie odpowiada, albo może zmieni zdanie, ale i tak trzeba będzie czekać pół roku.
Imo w 2025 aż takie przeciąganie dissa to poważny argument do wyśmiewania, który ciężko odbić.
Tydzień-półtora to taki akceptowalny czas na odpowiedź. Te 48h @Milahovica to uważałem ze przesadę jednak, ale no c'mon to nie jest fizyka kwantowa.
Imo w 2025 aż takie przeciąganie dissa to poważny argument do wyśmiewania, który ciężko odbić.
Tydzień-półtora to taki akceptowalny czas na odpowiedź. Te 48h @Milahovica to uważałem ze przesadę jednak, ale no c'mon to nie jest fizyka kwantowa.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- gods bidness
Dla skazańca w celi śmierci większą torturą niż sama kara jest nieuchronność kary i nieustanny niepokój o to kiedy nadejdzie. 
Na szczęście póki co to wygląda, że Mes może iść wykonać na kimś egzekucję z pistoletem na wodę co najwyżej.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
problem w tym, że topór kata tępi się z każdym dniem zwłoki i może się okazać niewystarczający na twardy grzbiet jacka
zwłaszcza że w tym samym czasie bedoes pokazał jak się zamyka ryj oponentowi w ciągu ~tygodnia
Tede powinien wydać diss na siebie wyprzedzając w tym Mesa, pojechać z mniej lub bardziej udawanym dystansem, a koniec końców odebrać Mesowi argumenty na siebie, jak Eminem w 8 mili.
ja mysle, ze tede nie zamierza zadawać ciosu wyprzedzającego bo nie chcial tego beefu i, nawet jak nie sympatia, to jakims respektem darzy mesa. nawet moze ma jakies zrozumienie, ze mesowi sie w zyciu spierdolilo i nie chce kopac lezacego. wszystko to ma sens, bo przeciez mogl juz dojebac mesowi w dissie na winiego, a tego nie zrobil
- gods bidness
Ja myślę, że mimo wszystko Tede czuje respekt do skilli Mesa, więc nagrał diss na odczepne i udaje, że temat nie istnieje. Nie mówię, że nie będzie się bił. Ale wygląda jakby na wszelki wypadek nie miał ochoty się bawić w jakieś wesołe podpierdolki w międzyczasie jak z jakimś Onarem.
- Bryx Fenrir
Tede jest raperem dobrym i okej, ale ludzie, najpierw Wena dostaje rykoszetem, zapowiada diss, ktory sie nie ukazuje, teraz Mes dostał diss, wiec zapowiada odpowiedź, której dalej nie ma.... a przeciez onegdaj Peja dostał 3 dissy i na wszystko odpowiedzial, czemu Ci raperzy sie tego Jacka tak boją? Przecież on nie jest nie do rozjebania, chyba jakieś wątpliwości we własne skillsy, bo co innego
O boże, to trwało tyle czasu, bo tam będą żywe instrumenty, czaicie? ŻYWE INSTRUMENTY! To nie takie hop siup wziąć prawdziwego, ambitnego, trochę alternatywnego muzyka jazzowego.
Spoiler
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- gods bidness
Obawiam się właśnie, że Mes w tym beefie będzie chciał wygrać "na artyzm" i zarzuci tedemu rap pod masowe bity rodem z McDonalda, a on ma żywe partie na flecie i klarnecie. 
No i spoko, bo to ma byc messowy diss w koncu. Niech robi po swojemu, to moze bedzie to mozna zapetlac kiedys jako normalny kawalek.
- checollada
myślę że nikt się po nim niczego nie spodziewał w tym beefie, ale po tym ile trwa ta odpowiedź, ile storek zapowiadających diss już wyszło, to nieważne co nagra i tak ludzie będą się z tego śmiać
ŻYWE INSTRUMENTY ŚWIECĄCE W CIEMNOŚCI
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
mam wrażenie że jeszcze zanim beef się zaczął mes postawił bardziej na autyzm niż artyzm
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
KUBA WIĘCEK POCIĄGNĄŁ CI FLETA
Z żywych instrumentów to Rysiu Jr mu na grzechoczce zagra
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
niech wrzuca official trailer dissu z datą premiery