gracjangk pisze: ↑01 sty 2025, 22:28
Z resztą dziwię się że przez styl w jakim rozstawał się z kolejnymi koleżkami nie zarobił w cymbał.
samcro pisze: ↑01 sty 2025, 22:44
może dlatego że wujki i numery o rozmiar mniejsi są od niego
Bardziej chyba dlatego, że większość z nich to normalni ludzie po 40tce i wolą po prostu dać se spokój, wyjść i nie wracać niż się szarpać z grubym despotą.
Też mam sentyment do tedego i zawsze sprawdzę, ta płyta hajs hajp hejt była całkiem niezła jak na dzisiejsze czasy. Ale te gówna co on poza tym od paru lat wypuszcza to ciężko nawet na raz przesłuchać. Nie dość że jakieś wycie, to on z tym zdartym głosem brzmi jak skrzeczenie starego rannego gawrona na autotunie.
Już abstrahując od jakości tych dissow to beka że typ o takiej pozycji na scenie jak tede się dał wciągnąć w jakieś potyczki z kimś pokroju kurwa suji ths.
No ale wiadomo, ja mam dystans mordo, wyjebane w hejterów.
Oportunistycznyebaka pisze: ↑02 sty 2025, 11:27
Tuniziano, Yakuza, Kruger, Kołcz, jeszcze pewnie się by kilku znalazło. A co do dissu, to kurwa kolejny wybija się z pleców poznaniaka, przecież to wygląda jakby jakiś 8 latek uderzał z nienacka rówieśnika i lecial sie schować pod spódnicę matki. Zresztą Kaczor człowiekiem najgorszym jest i jebać to go do spodu, każdy kto chociaż trochę poznał uniwersum przemyskie powie dokładnie to samo.
kruger to chyba jakiś kwitflip odjebał razem z tą Lizą Minetti?
Niby tak, jednak znamy tylko historie z jednej strony, tej opowiedzianej przez Jacka, a jak dobrze wiemy Jacek lubi czasem coś pominąć w narracji.
Dla mnie to komiczna sytuacja, bo jakiś czas temu spotkali się w jakims podcaście i się okazało że ziomki od lat 90, razem rozkręcali ciuchy PLNY, bicie piątek i spijanie z dzióbków, a tu się okazuje że niejaki Kruger walił Jacka na hajs, a ten niby nic się nie interesował, nie wiedział i tak to się życie toczyło.
nescafeklasyg pisze: ↑02 sty 2025, 15:08
No ale wiadomo, ja mam dystans mordo, wyjebane w hejterów
wizerunek wizerunkiem a na tym zarobi, znajdą się ludzie co kupią to epkę. Co do dissu to jak na Tede to słabo. Nie lubię Suji ale on mu dobrze odpowiedział. Kaczora j#$ać prądem łaka, słaby diss jak z lokalnych
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
GLAMRAP pisze: ↑02 sty 2025, 18:44
Kto by pomyślał, że Tede, który do tej pory słynął z przemyślanych i merytorycznych punchy, wcieli się w rolę Pei z czasu ich beefu i jako główną broń zastosuje prymitywne wulgaryzmy
Ostatnio zmieniony 02 sty 2025, 19:41 przez Szuja THC, łącznie zmieniany 1 raz.
Tede na lajwie publicznie odsłuchuje głosówkę którą mu szalony reporter wysłał prywatnie. Szybko się tede nauczył zagrywek z patomma Zadziwiające że od początku lajwa mówił że nie ma o czym gadać jeśli chodzi o te dissy na niego a pół lajwa o tym przegadał i jeszcze zapowiedział odcinek na kanale 0 o tym gość ma luz i dystans
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Haha pewnie dalej po tylu latach go boli wers Tede skończ skrzeczeć z levelu siódemeczki
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Za niedługo pięćdziesiątka na karku, a chłop tarza się w jakimś rynsztoku youtubowym, ale co się dziwić, tu miał 35 lat a jarał się, że zadzwonią do słuchaczy radia Maryja ich powyzywać.