[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
233
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 401

WesolyJozek

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: WesolyJozek »

JESTEM_HIPHOPEM pisze: 24 sty 2026, 10:52 NO JESTEŚ DEBILEM KTÓRY MA SYNDROM WYPARCIA RZECZYWISTOŚCI. NAPISZ DO RZĘPOLAKA O NAMIARY DO TEGO TERAPEUTY. MOŻE COŚ PORADZI.
To akurat jest prawda o 2rzynie, przy czym terapeuta mesa ewidentnie jest mało skuteczny
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
Bane

Post autor: Bane »

Nie wiem, czy takie tłumaczenie przekonałoby obecnego Mesa w trybie Prawilniak...
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Dobrze ze istnieje mozliwosc postowania bo wy glusi inaczej byscie sie nie dogadali

Bane ja tylko zglosilem w odpowiedzi na warna ktorego dostalem przez wspolne zetkniecie sie koncowami moderatora i prawdziwej 60tki. Takie donoszenie to nie donoszenie :joint:

Tournament winner to znow pan Mes
Ostatnio zmieniony 24 sty 2026, 12:51 przez 2rzyn, łącznie zmieniany 1 raz.
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

Post autor: JESTEM_HIPHOPEM »

LEKI WEŹ

Warn za całokształt + obrazy. Posty zgłaszane przez dwóch userów.
Wyłącz capsa na przyszłość i będzie git.
Jose
PapcioWujus

Post autor: PapcioWujus »

tedzia zniszczona, tede to frajer najlepszy kawałek z beefu, tedzio pewnego poziomu nie przeskoczy, muzycznie jest 3 ligi niżej i to słychać. 2rzyn fajny chłopak(no homo), pisze konstruktywnie i celnie, jeśli chodzi o wygranego, tak akcja ze zgłaszaniem postów fatalna :damn: , strach pomyśleć co by było jak pokręcili by go z 1g. Licze, ze sensownie to wytlumaczy i przemyśli postawę.
Ostatnio zmieniony 24 sty 2026, 12:53 przez PapcioWujus, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Nie no 2rzyn, jak na tyle miesięcy czekania, to "Tede to frajer" jest kurwa porażką. "Samica psa" wypuszczona 9 dni po "Dedlajnach" wpierdala przecież dupą "Tedego to frajera"
Awatar użytkownika
Bane

Post autor: Bane »

Czy zgłaszanie postów zgłaszającego to nadal bycie konfidentem, czy sprawiedliwa zemsta? Jak orzeka w takiej sytuacji Piter pół liter?
Ostatnio zmieniony 24 sty 2026, 12:55 przez Bane, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Awatar użytkownika
2rzyn

Haczapurjan przeciez to jest zajebiacie napisany i zarapowany numer. W dodatku jest wiecwj jechania po tedzi niz q samicy psa
arystokrata91

Post autor: arystokrata91 »

TEDE!

TEDE TO FRAAAJEEEEEEEEER

Warn. Spam
Jose
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Bane pisze: 24 sty 2026, 12:54 Czy zgłaszanie postów zgłaszającego to nadal bycie konfidentem, czy sprawiedliwa zemsta? Jak orzeka w takiej sytuacji Piter pół liter?
Normalna praktyka, tzw. branie na wozek, jak ktos sie na ciebie rozjebał to masz moralne prawo wciągać go we wszystkie mozliwe sprawy zeby mu maksymalnie dojebac
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Podbijam że Tede to Frajer to najlepszy numer beefu i będzie słuchany często przez dłuuuuuuugi czas
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
Krew

Post autor: Krew »

Odbijam,od mesa samica psa jest lepsza, a najlepszym trackiem chyba jednak tego typu mess, ale poziom wyrównany tych chujowek
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

Post autor: JESTEM_HIPHOPEM »

a zauważył ktoś, że w tych numerach rzępolaka nie ma żadnych odbitek i odniesień do tego co padło w dissach drugiej strony? do tego jeszcze gościu idzie w zaparte, że kiedy napierdalał się z domofonem to oponent był w domu

@2rzyn ja ci tylko przypomnę, że ostatni ban nałożony na mnie to efekt twoich zgłoszeń. 60 masz na czole geniuszu. :cool:
Awatar użytkownika
TdW

Post autor: TdW »

To prawda, jedynie refren wpada w ucho, bo argumentów i odbijania piłeczki zero
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

2rzyn pisze: 24 sty 2026, 12:49 Skoro moj post byl spamem wg ciebie a innych osob o podobnej tresci nie to ty sie sam zastanow czy jestes na odpowiednim stanowisku. Bo albo sie nie wpieprzasz w dobra zabawe albo jedziesz ze wszystkimi jednakowo.
Nie dałem Ci żadnego warna bez poprzednich (zwykle kilku) zgłoszeń, ale ok, będę skrupulatny, tylko żebyś zaraz znowu nie spłakał, że zawsze jesteś poszkodowany, niewinny i sprowokowany.

Wszystkie zgłoszenia z tematu przejrzane.
Nie zgłaszajcie teraz w ramach zemsty postów z przeszłości - nie będę ich rozpatrywał w kontekście warnów.

I jeszcze jedna uwaga - uporczywy caps lock podobnie jak uporczywy enter przeszkadza w korzystaniu z forum, to drugie szczególnie w wersji mobilnej.
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
KlejnotNilu71

Post autor: KlejnotNilu71 »

Czy to już właściwy moment żeby zacząć głośno mówić tym, że mes przgrał juz wcześniej beef z potężnym MEZO.
Nie zabieraj się za rap jak jesteś bażantem🐷
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Mezo chyba trójka dzieci, sportowy tryb życia, koncertowy gigant, a Mes ledwie jedno dziecko, ćpun i ostatni koncert ogarnął mu ktoś po znajomości, inaczej zapomniałby jak wygląda scena

Proste równanie
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
panpjotr

Post autor: panpjotr »

Obrazek
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

Obrazek

A jak u was?
Awatar użytkownika
2rzyn

Jose pisze: 24 sty 2026, 13:20
2rzyn pisze: 24 sty 2026, 12:49 Skoro moj post byl spamem wg ciebie a innych osob o podobnej tresci nie to ty sie sam zastanow czy jestes na odpowiednim stanowisku. Bo albo sie nie wpieprzasz w dobra zabawe albo jedziesz ze wszystkimi jednakowo.
Nie dałem Ci żadnego warna bez poprzednich (zwykle kilku) zgłoszeń, ale ok, będę skrupulatny, tylko żebyś zaraz znowu nie spłakał, że zawsze jesteś poszkodowany, niewinny i sprowokowany.

Wszystkie zgłoszenia z tematu przejrzane.
Nie zgłaszajcie teraz w ramach zemsty postów z przeszłości - nie będę ich rozpatrywał w kontekście warnów.

I jeszcze jedna uwaga - uporczywy caps lock podobnie jak uporczywy enter przeszkadza w korzystaniu z forum, to drugie szczególnie w wersji mobilnej.

To ty zawsze placzesz ze w temacie jest balagan. Nie wpierdalalbys sie w temat , wszyscy byliby zadowoleni lol
ODPOWIEDZ