To akurat jest prawda o 2rzynie, przy czym terapeuta mesa ewidentnie jest mało skutecznyJESTEM_HIPHOPEM pisze: ↑24 sty 2026, 10:52 NO JESTEŚ DEBILEM KTÓRY MA SYNDROM WYPARCIA RZECZYWISTOŚCI. NAPISZ DO RZĘPOLAKA O NAMIARY DO TEGO TERAPEUTY. MOŻE COŚ PORADZI.
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
-
WesolyJozek
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Nie wiem, czy takie tłumaczenie przekonałoby obecnego Mesa w trybie Prawilniak...
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Dobrze ze istnieje mozliwosc postowania bo wy glusi inaczej byscie sie nie dogadali
Bane ja tylko zglosilem w odpowiedzi na warna ktorego dostalem przez wspolne zetkniecie sie koncowami moderatora i prawdziwej 60tki. Takie donoszenie to nie donoszenie
Tournament winner to znow pan Mes
Bane ja tylko zglosilem w odpowiedzi na warna ktorego dostalem przez wspolne zetkniecie sie koncowami moderatora i prawdziwej 60tki. Takie donoszenie to nie donoszenie
Tournament winner to znow pan Mes
Ostatnio zmieniony 24 sty 2026, 12:51 przez 2rzyn, łącznie zmieniany 1 raz.
- JESTEM_HIPHOPEM
LEKI WEŹ
Warn za całokształt + obrazy. Posty zgłaszane przez dwóch userów.
Wyłącz capsa na przyszłość i będzie git.
Jose
Warn za całokształt + obrazy. Posty zgłaszane przez dwóch userów.
Wyłącz capsa na przyszłość i będzie git.
Jose
-
PapcioWujus
tedzia zniszczona, tede to frajer najlepszy kawałek z beefu, tedzio pewnego poziomu nie przeskoczy, muzycznie jest 3 ligi niżej i to słychać. 2rzyn fajny chłopak(no homo), pisze konstruktywnie i celnie, jeśli chodzi o wygranego, tak akcja ze zgłaszaniem postów fatalna
, strach pomyśleć co by było jak pokręcili by go z 1g. Licze, ze sensownie to wytlumaczy i przemyśli postawę.
Ostatnio zmieniony 24 sty 2026, 12:53 przez PapcioWujus, łącznie zmieniany 2 razy.
- Haczapurjan
Nie no 2rzyn, jak na tyle miesięcy czekania, to "Tede to frajer" jest kurwa porażką. "Samica psa" wypuszczona 9 dni po "Dedlajnach" wpierdala przecież dupą "Tedego to frajera"
Czy zgłaszanie postów zgłaszającego to nadal bycie konfidentem, czy sprawiedliwa zemsta? Jak orzeka w takiej sytuacji Piter pół liter?
Ostatnio zmieniony 24 sty 2026, 12:55 przez Bane, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Haczapurjan przeciez to jest zajebiacie napisany i zarapowany numer. W dodatku jest wiecwj jechania po tedzi niz q samicy psa
-
arystokrata91
TEDE!
TEDE TO FRAAAJEEEEEEEEER
Warn. Spam
Jose
TEDE TO FRAAAJEEEEEEEEER
Warn. Spam
Jose
Normalna praktyka, tzw. branie na wozek, jak ktos sie na ciebie rozjebał to masz moralne prawo wciągać go we wszystkie mozliwe sprawy zeby mu maksymalnie dojebac
Podbijam że Tede to Frajer to najlepszy numer beefu i będzie słuchany często przez dłuuuuuuugi czas
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Odbijam,od mesa samica psa jest lepsza, a najlepszym trackiem chyba jednak tego typu mess, ale poziom wyrównany tych chujowek
- JESTEM_HIPHOPEM
a zauważył ktoś, że w tych numerach rzępolaka nie ma żadnych odbitek i odniesień do tego co padło w dissach drugiej strony? do tego jeszcze gościu idzie w zaparte, że kiedy napierdalał się z domofonem to oponent był w domu
@2rzyn ja ci tylko przypomnę, że ostatni ban nałożony na mnie to efekt twoich zgłoszeń. 60 masz na czole geniuszu.
@2rzyn ja ci tylko przypomnę, że ostatni ban nałożony na mnie to efekt twoich zgłoszeń. 60 masz na czole geniuszu.
To prawda, jedynie refren wpada w ucho, bo argumentów i odbijania piłeczki zero
Nie dałem Ci żadnego warna bez poprzednich (zwykle kilku) zgłoszeń, ale ok, będę skrupulatny, tylko żebyś zaraz znowu nie spłakał, że zawsze jesteś poszkodowany, niewinny i sprowokowany.
Wszystkie zgłoszenia z tematu przejrzane.
Nie zgłaszajcie teraz w ramach zemsty postów z przeszłości - nie będę ich rozpatrywał w kontekście warnów.
I jeszcze jedna uwaga - uporczywy caps lock podobnie jak uporczywy enter przeszkadza w korzystaniu z forum, to drugie szczególnie w wersji mobilnej.
- KlejnotNilu71
Czy to już właściwy moment żeby zacząć głośno mówić tym, że mes przgrał juz wcześniej beef z potężnym MEZO.
Nie zabieraj się za rap jak jesteś bażantem
Mezo chyba trójka dzieci, sportowy tryb życia, koncertowy gigant, a Mes ledwie jedno dziecko, ćpun i ostatni koncert ogarnął mu ktoś po znajomości, inaczej zapomniałby jak wygląda scena
Proste równanie
Proste równanie

A jak u was?
Jose pisze: ↑24 sty 2026, 13:20Nie dałem Ci żadnego warna bez poprzednich (zwykle kilku) zgłoszeń, ale ok, będę skrupulatny, tylko żebyś zaraz znowu nie spłakał, że zawsze jesteś poszkodowany, niewinny i sprowokowany.
Wszystkie zgłoszenia z tematu przejrzane.
Nie zgłaszajcie teraz w ramach zemsty postów z przeszłości - nie będę ich rozpatrywał w kontekście warnów.
I jeszcze jedna uwaga - uporczywy caps lock podobnie jak uporczywy enter przeszkadza w korzystaniu z forum, to drugie szczególnie w wersji mobilnej.
To ty zawsze placzesz ze w temacie jest balagan. Nie wpierdalalbys sie w temat , wszyscy byliby zadowoleni lol