Sportowy Offtopic

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

genocidegeneral

Re: Sportowy Offtopic

Post autor: genocidegeneral »

sztyc pisze: 17 cze 2023, 22:43 który musiał zapłacić 10 koła za możliwość wystartowania w zawodach dla pojebów i nic nawet nie dostał za wygraną
o chuj, tego nie wiedziałem XDD mogli im jeszcze w rowerach jakieś dynama pomontować i krypto kopać
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Pyton85 donosi że finał LKE w ciągu 2 lat zostanie rozegrany we Wrocławiu. Jeżeli to się potwierdzi to trzymam kciuki za Sevillę :twisted: :lol:
vipdavid

Post autor: vipdavid »

Nie ma tematu osobnego do Igrzysk Europejskich więc napiszę tu:

Na pewno słyszeliście o tej kulomiotce co biegła przez płotki...
Dla mnie sytuacja dziwna....to nie mieli nikogo w rezerwie by dać kogoś na ten bieg ???🤨
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

Nie słyszeliśmy
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

:bag:
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

Legenda Legii
Śnieg Garbatym Nosom
pardon

Post autor: pardon »

to w koncu można mowic publicznie o eskortkach czy jednak temat tabu i nie wypada bo sie gubie
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

Życiorys Rzeźniczaka brzmi jak wyjęty wprost z tego tematu.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

pani Ewela już zareagowała
Ostatnio zmieniony 25 cze 2023, 15:24 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

eskortke zapieklo, ze powiedzial o jej zawodzie :lol:
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
WHITE

Post autor: WHITE »

Influencer.
vipdavid

Post autor: vipdavid »

mas pisze: 25 cze 2023, 11:39Nie słyszeliśmy
w takin razie

https://www.sport.pl/lekkoatletyka/7,64 ... uacja.html
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

gogi pisze: 25 cze 2023, 12:56 Życiorys Rzeźniczaka brzmi jak wyjęty wprost z tego tematu.
:lol:

kurwa dac taki wywiad, jeszcze żurnaliście i jeszcze do tego po autoryzacji? zero instynktu samozachowawczego, ojcowski liść od starucha był chyba z lekka za lekki
Awatar użytkownika
frikz

Post autor: frikz »

Polecacie Panowie jakiś niedrogi zestaw do badmintona, co by sobie z kobietą ponakurwiać rekreacyjnie?
styl zakręcony jak czas akkusativ
Awatar użytkownika
carl

Post autor: carl »

Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

widziałem ostatnio w aldim zestaw z siatką za bodajże 110zł ale nie jestem w stanie ci powiedzieć jak to jakościowo wygląda, na rekreacyjną gierkę z kobitą pewnie wystarczy
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Bisclavret

Mam taką rozkminę - ponieważ z niewiadomych względów przyjęło się określenie "ligi top 5" (zamiast realnie istniejącego top 4) to zastanawiam się czy teraz kiedy liga holenderska wyprzedziła w rankingu francuską:
1. W obiegu zafunkcjonuje określenie "ligi top6" xd
2. Zwrot ligi top 5 będzie używany w kontekście ligi holenderskiej :lol:
3. Będziemy udawać że 6 liga w rankingu jest "ligą top5" :lol: :lol:
4. Przestaniemy udawać że liga francuska jest równa poziomowi włoskiej, hiszpańskiej czy niemieckiej

Jak obstawiacie? Ja osobiście obstawiam opcje nr 3
Awatar użytkownika
trez

Post autor: trez »

Myślę, że określenie "Top 5" nie brało się nigdy dosłownie z rankingu.
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

zależy jak się to dalej potoczy, w tej chwili ta holenderska w top5 to efemeryda coś jak portugalska jakiś czas temu - jeśli się utrzymają to gituwa i można się martwić nomenklaturą

warto, a propos rankingów uefowskich, docenić miejsce serbskiej ligi, oni mają już mistrza w grupie i wicemistrza w eliminacjach, dzięki czemu w tym roku o LM powalczy TSC Backa Topola aka orbanowski klub mniejszości węgierskiej
Bisclavret

mql pisze: 28 cze 2023, 9:13 zależy jak się to dalej potoczy, w tej chwili ta holenderska w top5 to efemeryda coś jak portugalska jakiś czas temu - jeśli się utrzymają to gituwa i można się martwić nomenklaturą
Oj czy taka efemeryda to się okaże, zwróć uwagę że po pierwsze Francuzom którzy już są niżej odpada przewaga dwóch punktów od przyszłego sezonu więc żeby zrównać się z Holendrami muszą w tym sezonie odrobić dwa punkty, po drugie mają 6 drużyn w pucharach (Holandia 5) więc wynik głównej lokomotywy z Paryża będzie dzielony na więcej. No ale zobaczymy. Moim zdaniem w tym sezonie Holandia jeszcze powiększy przewagę.

Rankingowo ta nomenklatura nie miała sensu nigdy, od zawsze francuska liga bujała się bliżej portugalskiej i holenderskiej niż włoskiej.

Na Serbów też zwróciłem uwagę i wielki props dla nich, w sumie nie kojarzę jakiegoś większego wyniku w ostatnich latach więc ich kluby musiały po prostu regularnie solidnie punktować, marzy mi się coś takiego z naszą liga na przestrzeni najbliższych 3 lat...
trez pisze: 28 cze 2023, 9:07 Myślę, że określenie "Top 5" nie brało się nigdy dosłownie z rankingu.
No właśnie, to z czego? Historycznie więcej trofeów europejskich od całej francuskiej ligi ma samo FC Porto. W rankingu z kolei nie mają podjazdu do top4 i stracili miejsce w piątce.
ODPOWIEDZ