Belmondo
Re: Belmondo
to jest ten kolega jego, dżi pi es
- piernikowyskoczek
oglądam streama transwestyty
where did I go wrong
where did I go wrong
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
szantaż wleciał, Rafala trzęsie rapowym półświatkiem
Rafalala grozi opublikowaniem wszystkich materiałów jeśli Belmondiak nie przeprosi 
Co to ma w głowie
EDIT: pytanko, to są 2 transy ? bo że jeden to wiem napewno XD
EDIT: pytanko, to są 2 transy ? bo że jeden to wiem napewno XD
Ostatnio zmieniony 07 paź 2019, 19:35 przez andrzej, łącznie zmieniany 1 raz.
same song same dance
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- marco_pantani
Jaka szopka
Daję małe tl;dr na bieżąco
Pan Rafał dywaguje z koleżanką, że to kłótnia w "zespole" z "GPS" mogła dobić Belmondo, nie żadne kompromitujące materiały, za ewentualne szkody będą odpowiadali jego fani którzy go zostawili, a sam pan Rafał jedynie wysłuchał najebanego i narzucającego się w środku nocy Belmondziaka. Wyraża zaniepokojenie agresją fanów Mobbyn i jeśli dalej będzie czuł się zagrożony, to udostępni więcej materiałów ze sławetnej już nocy. Jednocześnie nie potwierdza ani nie zaprzecza co robił u niego Belmondo, "równie dobrze tam mogło być pełno dziewczyn i mogła być impreza".
"Jeśli Tytus nie ureguluje pieniędzy które nam wisi to udostępnimy wideo do sieci"
"Pisał smsy, rzadko jest tak że trzeba gościa odganiać paralizatorem"
Nadal twierdzą, że Belmondziaka poznały przez Oyche Doniza "jakoś w kwietniu"
Rzekomy sms od Doniego: "CHCIAŁBYM POŁOŻYĆ SIĘ NA PLECACH A TY ŻEBYŚ STANĘŁA MI STOPAMI NA TWARZY"
"Postanowił po prostu wyciągnąć swoje najciemniejsze sprawy i przekazać je nam"
Pan Rafał dywaguje z koleżanką, że to kłótnia w "zespole" z "GPS" mogła dobić Belmondo, nie żadne kompromitujące materiały, za ewentualne szkody będą odpowiadali jego fani którzy go zostawili, a sam pan Rafał jedynie wysłuchał najebanego i narzucającego się w środku nocy Belmondziaka. Wyraża zaniepokojenie agresją fanów Mobbyn i jeśli dalej będzie czuł się zagrożony, to udostępni więcej materiałów ze sławetnej już nocy. Jednocześnie nie potwierdza ani nie zaprzecza co robił u niego Belmondo, "równie dobrze tam mogło być pełno dziewczyn i mogła być impreza".
"Jeśli Tytus nie ureguluje pieniędzy które nam wisi to udostępnimy wideo do sieci"
"Pisał smsy, rzadko jest tak że trzeba gościa odganiać paralizatorem"
Nadal twierdzą, że Belmondziaka poznały przez Oyche Doniza "jakoś w kwietniu"
Rzekomy sms od Doniego: "CHCIAŁBYM POŁOŻYĆ SIĘ NA PLECACH A TY ŻEBYŚ STANĘŁA MI STOPAMI NA TWARZY"
"Postanowił po prostu wyciągnąć swoje najciemniejsze sprawy i przekazać je nam"
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
I nie odda hajsuredman23 pisze:Rafalala grozi opublikowaniem wszystkich materiałów jeśli Belmondiak nie przeprosi
- piernikowyskoczek
rafalal powiedział wprost, że one są przez Belmondziaka lubiane i pożądane
gość miał fetysz tranzystorski i ich nachodził, z tego co zrozumiałem
gość miał fetysz tranzystorski i ich nachodził, z tego co zrozumiałem
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
atencyjne kurwy jebać prądem
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
-
rubinstein
makiawelizm w czystej postaci
ale sie gotuję w srodku, nie moge, tupie nogami w mieszkaniu, jakiez kurestwo i manipulacja najgorsza
ale mi sie chce rzygac od tego
ale sie gotuję w srodku, nie moge, tupie nogami w mieszkaniu, jakiez kurestwo i manipulacja najgorsza
ale mi sie chce rzygac od tego