[Konsola] Nintendo Switch
Moderator: con shonery
Re: [Konsola] Nintendo Switch
no ja podchodziłem do BOTW z cztery razy i dopiero się wkręciłem, jak już dość nazbierałem tych kapliczek by mieć sporo staminy i wyciągnąć master sworda, zacząłem robić divine beasty i kręcić się tam wokół nich i jakoś się ta fabuła popchnęła do przodu, choć nie ukrywam, że rzeczywiście ta gra jest zamulona i trzeba po prostu lubić sobie tam pobiegać
Dobra, kupiłem Animal Crossing i Borderlandsy Legendary Collection. Niestety borderlands odpala się w 30fps…
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Słyszałem, że Star Fox jest przyjemnym remakem.
Może kiedyś kupię, ale się nie spieszę, bo odbiłem się od tego na SNESa.
Jakoś mnie nie ciągnie do latania i strzelania statkiem kosmicznym.
Nintendo chyba wybrała najbezpiwczniejsze rozwiązanie by wskrzesić i rozruszać markę.
Może kiedyś kupię, ale się nie spieszę, bo odbiłem się od tego na SNESa.
Jakoś mnie nie ciągnie do latania i strzelania statkiem kosmicznym.
Nintendo chyba wybrała najbezpiwczniejsze rozwiązanie by wskrzesić i rozruszać markę.
@phobos Miałeś racje - zacząłem robić te bestie najebalem z 50 szrajnow i mozna napierdalac
nom, combo brak znajomości mapy + brak życia/armora/staminy na początku = dętka od byle ekipy goblinów i to jest męczące
Zelda skończona. Fajne promki się pojawiły w eShopie warto rzucić okiem
Jak ktoś szuka bardziej pro joyconów do switcha, z którymi da się grać bez bólu rąk po 5 minutach to polecam zdecydowanie, czuc jakby sie miało switcha 2 pro
https://www.mobapad.com/products/mobapa ... 1747054691
ew. mozna na jakas wersje pro poczekać bo nie dali rady zrobic full pakietu w jednym niby, ja wziąłem S bo mam w dupie nfc a bez hd rumble też przeżyje
https://www.mobapad.com/products/mobapa ... 1747054691
ew. mozna na jakas wersje pro poczekać bo nie dali rady zrobic full pakietu w jednym niby, ja wziąłem S bo mam w dupie nfc a bez hd rumble też przeżyje
M12 HD
Only use Switch 1 Protocol
Has everything else
M12s
Has Switch 2 Protocol
Lack NFC
Lack HD Rumble (Only Standard)
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia