Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
Dziś w ogóle mija dedlajn Łony czy Taconafide, więc pewnie po południu coś się jeszcze zadzieje w tym temacie
W końcu nominacja dla Parisa. Propsy Hodak
W końcu nominacja dla Parisa. Propsy Hodak
Ostatnio zmieniony 04 maja 2020, 10:02 przez Krynew, łącznie zmieniany 1 raz.
Kocham, pozdrawiam
Hodak spoko, na Szpaka to kurwa brak mi słów
Już niedługo Kizo, bo Paris nagra na pewno. Ciekawe, czy odda jakąś furę z wypożyczalni na zrzutkę 
Hodak Hemingway pzdr
- ebismolarek
XDDD szpaku wypierdalaj
- sugarhill_notausgang
Nie słuchałem jeszcze za wiele tych zwrotek, ale wpadam zostawić propsy dla Białasa, kozak zwrotka kozak akcja, szacunek
oraz wpadam zadać pytanie: o co kurwa chodzi, że jakiś Miły ATZ zaczął się pojawiać w mainstrimie, spoko, zero hejtu ale na każdym jednym osiedlu jest ktoś ze skilami na takim poziomie albo i pięciu ktosiów
poza tym mata spoko/nuda i bedoes ja pierdolę nie płacz prosze, bedzie dobrze dzieciak
oraz wpadam zadać pytanie: o co kurwa chodzi, że jakiś Miły ATZ zaczął się pojawiać w mainstrimie, spoko, zero hejtu ale na każdym jednym osiedlu jest ktoś ze skilami na takim poziomie albo i pięciu ktosiów
poza tym mata spoko/nuda i bedoes ja pierdolę nie płacz prosze, bedzie dobrze dzieciak
Ostatnio zmieniony 23 lut 2021, 21:13 przez ikko, łącznie zmieniany 1 raz.
- oKulTywowany
Typek uczestnik , młodych wilków , z tego co się orientuje to jest propsowany za nagrywki na drillachsugarhill_notausgang pisze: ↑04 maja 2020, 10:18wpadam zadać pytanie: o co kurwa chodzi, że jakiś Miły ATZ zaczął się pojawiać w mainstrimie, spoko, zero hejtu ale na każdym jednym osiedlu jest ktoś ze skilami na takim poziomie albo i pięciu ktosiów
This page is no longer available.
Gdzie na tych drillach nagrał zarzuć linkiem chętnie posłucham
Ostatnio zmieniony 04 maja 2020, 10:29 przez pociejyo, łącznie zmieniany 1 raz.
jak jest miły, to naturalne, że ludzie go lubią
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Przecież mata to totalny tryhard, gdzie tam luz jestdeska pisze:To jak, oni rzucą luźną zwrotkę o tym, że siedzą w szlafroku i jest spoko, a Mata rzuci luźną komediową zwrotkę o tym że jara i wali konia i jest zjebany? Brzmi jak uprzedzenie trochę do samego Maty, przecież chłopak podszedł do akcji tak jak trzeba jeśli chodzi o treść, na luzie, z humorem, bez napinkiMichakraw pisze: ↑03 maja 2020, 22:19 Dwa spostrzeżenia:
1. Albo ja się starzeję, albo jest przepaść jeżeli chodzi o charyzmę wśród tych którzy dali swoje hot16 - po jednej stronie Taco, Kękę, Vito, Spinache czy nawet Norbi - mają ten luz i odnajdują się w tej konwencji. Porapują, że siedzą w pidżamie, piją kawę na balkonie i nagywają w studiu z kartonami a "on jest zadowolony"ponieważ nie do żadnego kawałka z hot16challenge nie wróciłem po latach, do tych kawałków też nie wrócę, więc oczekuję czegoś a) nieszablonowego, b) błyskotliwego, c) odnoszącego się do obecnych czasów. No i ich wersy nie brzmią jak losowe wersy napisane 3 lata temu wyciągnięte z szuflady i zarapowane poprawnie, a tak IMHO brzmi Bedoes, Przemek Ferguson czy Miły ATZ. Mata to osobna liga, bo jego 16 wbudza uczucia żenady u mnie.
I miły przed młodymi wilkami nagrywał bangery z Mordor muzik
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
to niezły drill xdoKulTywowany pisze: ↑04 maja 2020, 10:27 z tego co się orientuje to jest propsowany za nagrywki na drillach
Mam nadzieję że Łona nie zawiedzie
szpaku po prostu wspaniale gugu gaga i jeszcze jakas wczutka bo pikers powiedzial po prostu ze nie slucha
ja pierdole a kibicowalem po saluto
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Podbijam hejt dot. kręcenia klipów, zamiast na luzie nagrać to się spinają chuj wie po co
. Najlepiej póki co Taco i Klocuch.
mały prywatny ranking póki co:
1. Taco
2. Miły ATZ
3. Przemek Ferguson
4. KęKę
5. Białas
6. Spinache
7. Mata
8. Solar
9. Rosalie
10. Vito Bambino
11. Klocuch
o reszcie zapomniałem już albo wyłączyłem w połowie.
oby Łona wjechał dzisiaj, liczę też mocno na Hadesa, jemu też czas się kurczy. no i przypominam, że chyba dziś lub jutro kończy się czas Pezetowi, Sokołowi, Borixonowi i Tetrisowi.
1. Taco
2. Miły ATZ
3. Przemek Ferguson
4. KęKę
5. Białas
6. Spinache
7. Mata
8. Solar
9. Rosalie
10. Vito Bambino
11. Klocuch
o reszcie zapomniałem już albo wyłączyłem w połowie.
oby Łona wjechał dzisiaj, liczę też mocno na Hadesa, jemu też czas się kurczy. no i przypominam, że chyba dziś lub jutro kończy się czas Pezetowi, Sokołowi, Borixonowi i Tetrisowi.
Ostatnio zmieniony 04 maja 2020, 10:48 przez clockers, łącznie zmieniany 4 razy.
cicho
Spoiler
nie kłam
Basically I'm tired of feeling sick and tired.
Miły azt pierwsza rzecz jaka od niego usłyszałem i to najgorsza maniera w glosie jaka słyszalem w polskim rapie, okropność
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
- oKulTywowany
Sorry pomylić się nie można 
A grime przypadkiem nie ma bardziej tempa/rytmu łamanego ?
A grime przypadkiem nie ma bardziej tempa/rytmu łamanego ?
This page is no longer available.

ponieważ nie do żadnego kawałka z hot16challenge nie wróciłem po latach, do tych kawałków też nie wrócę, więc oczekuję czegoś a) nieszablonowego, b) błyskotliwego, c) odnoszącego się do obecnych czasów. No i ich wersy nie brzmią jak losowe wersy napisane 3 lata temu wyciągnięte z szuflady i zarapowane poprawnie, a tak IMHO brzmi Bedoes, Przemek Ferguson czy Miły ATZ. Mata to osobna liga, bo jego 16 wbudza uczucia żenady u mnie.