nie dziekuje
[beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Re: [beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Grande didn't kill himself.
Wkrótce dowiecie się prawdy. Ustawił filmiki na automatyczną premierę.
Wkrótce dowiecie się prawdy. Ustawił filmiki na automatyczną premierę.
- igorzastyy
Nie obieram żadnej ze stron, bo tak mi podpowiada rozsądek. Z jednej strony mitoman "piszący" teksty raperom, a z drugiej gość, od którego wręcz emanuje chęć pójścia do przodu, zostawienia etapu ulicznych, hardkorowych nagrywek, na rzecz nagrywania przystępniejszych dla obecnej młodzieży utworów, ale więzi i uliczne koneksje na to nie pozwalają. Do tego uliczny fanbase z dawnych lat się odzywa i nie daje o sobie zapomnieć, a wśród obecnych prawilniaków nadal jest rapową wyrocznią.
Nic z tego konfliktu ciekawego nie wyniknie. Grande ze swoimi wpatrzonymi w niego jak w obrazek fanami niedługo wróci z kolejnymi filmami, Bonus dalej będzie balansował na granicy ulicznego rapu i nagrywania z postaciami szeroko znanymi, co jakiś czas wspominając, że Grander to chuj.
Nic z tego konfliktu ciekawego nie wyniknie. Grande ze swoimi wpatrzonymi w niego jak w obrazek fanami niedługo wróci z kolejnymi filmami, Bonus dalej będzie balansował na granicy ulicznego rapu i nagrywania z postaciami szeroko znanymi, co jakiś czas wspominając, że Grander to chuj.
-
forcerfromdesert
- igorzastyy
Jak się pojawił Włodi i follow up do niego to zaśmiałem, props
Bardzo prawdopodobne, że autorem jest Grande, który ciągle siedzi w tym Lublinie, nie zamierza się stamtąd wyprowadzać i dotknął go dresiarski wjazd.
Z resztą - nie wiemy, co dzieje się pod tym blokiem teraz, czy ktoś tam przychodzi, a może tak być.
Nacisk na ten problem wizyty w kawałku jest bardzo wyrazisty i czuć, że twórcę to mocno zabolało.
Sam pomysł i tekst też do niego pasują.
Być może Grande ciągle nie ma jak nagrać odpowiedzi, bo nadal jest zbunkrowany, oficjalnie nie chce się wysprzęglać, że tam mieszka, ale lepszy ejaj niż nic.
Duże wyświetlenia to zrobi.
Z resztą - nie wiemy, co dzieje się pod tym blokiem teraz, czy ktoś tam przychodzi, a może tak być.
Nacisk na ten problem wizyty w kawałku jest bardzo wyrazisty i czuć, że twórcę to mocno zabolało.
Sam pomysł i tekst też do niego pasują.
Być może Grande ciągle nie ma jak nagrać odpowiedzi, bo nadal jest zbunkrowany, oficjalnie nie chce się wysprzęglać, że tam mieszka, ale lepszy ejaj niż nic.
Duże wyświetlenia to zrobi.
Spółdzielnia mieszkaniowa 
Chodyniak wyraził swoje zdanie na temat bonusa rpk
wielki props ode mnie
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
-
forcerfromdesert
Wielki props dla ciebie
Grande, jak widać, ma psychofanów, którzy wcześniej łykali całe to jego pierdolenie o zasadach, a po (rzekomym) rozjebaniu się i tak za nim stoją. W sensie w jakichś komentarzach na Facebooku czy YouTubie praktycznie nikogo nie obchodzi, że Grande złamał jakieś uliczne zasady.
Niedługo całą Polska będzie jechała z bonusem
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
Jezu, przecież że konus cpk to kondon to każdy wiedział już dawno, nazwijmy to, w "środowisku". Przy nim już tylko wafle, ale nie w "internecie" nikt tego nie wie. KMWTW i tyle.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
-
WesolyJozek
No jest bo duzo ludzi na forume nieironicznie słucha nawet takiego gowna jak Major specnaz xd i sobie bujaja do tego głowatkss pisze: ↑16 lut 2026, 13:30 Mam wrażenie że jest tutaj dosyć duża niechęć do Grande, ale czy w najważniejszej kwestii tj. wytykania hipokryzji raperom macie mu coś do zarzucenia? Wg mnie dobrze że ktoś pokazuje hipokryzję czy toksyczność i pochwałę ćpania wśród chujowych mainstreamowych raperów mających posłuch u dzieciaków takich jak Malik czy mr polska
co to znaczy zapierdalać na kikitach?
Bonus to chyba nawet bajerki nie skrańcował i zastawki też nie było, a nazywa siebie gitem w tekstach 
Dodano po 17 minutach 13 sekundach:
Dodano po 17 minutach 13 sekundach:
to znaczy, że sprzątał np perony w zk, czyli po prostu pracował dla zakładu. No ale koledzy dali mu hood passa
- FruitOffTheWall
niech ktoś podeśle bonusowi, zobaczymy czy bedzie nagrywał vlogi pod domem chodyniaka
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Zanim dojedzie do Chodyny, to ten drugi klasycznie będzie już na półrocznej przerwie w psychiatryku.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
https://spottedlublin.pl/nowe-ustalenia ... iono-bron/Soplica pisze: ↑16 lut 2026, 20:37 https://spottedlublin.pl/tragiczne-odkr ... jSrr3WpoFA
Na osiedlu Grande ktos sobie palnal w lebsorry za takie wrzutki ale teraz wszystko co tam sie dzieje bede podejrzewal ze ma zwiazek z tymi akcjami
![]()
To 70latek jakby co ale faktycznie dość blisko
Ech, gdyby chociaż 60-latek... (wtedy śmierć miałaby znaczenie)
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
- SieKurwaNieInteresuj
Nie narzucaj mi twojej kultury.