[beef] Eripe - Bedoes

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Sivestro

Re: [beef] Eripe - Bedoes

Post autor: Sivestro »

Miałem wypisać, że duża część gra na korzyść Bedoesa, my bad

Najważniejsza imo jednak była ta o grubasach bo to najgłośniejszy zarzut.

Ogólnie chłopak się napracowal i spoko staty

Dodano po 1 minucie 19 sekundach:
Ej żeby też nie było, macie rację z tym że nie cierpię Bedoesa xD Ale też nie jestem fanem Eripe. Tak jak pisałem, Bedoes dzięki delivery wygrywa beef obecnie tak czy inaczej
Amator_Rapuu

Post autor: Amator_Rapuu »

No ogólnie technicznie lepiej wypadł Bedoes, ale niektóre fragmenty dissu Eripe też ma fajne. Gdyby to nie były tylko fragmenty a cały kawałek to mogło by być tutaj na noze a tak niestety w obu dissach lepiej wypada Bedoes.
edenmar

Post autor: edenmar »

Czekam na analizy Kasi Babis, Skopzzora i Szalonego Reportera i można zamykać temat. Już nawet Sivestro rzuca disclaimery typu "z tym Eripe to nigdy mi nie było po drodze, a to że 80 proc. moich postów na ślizgawce jest o nim, to czysty przypadek", nic z tego nie będzie. Koniec mistrzostw, do widzenia
Awatar użytkownika
Sivestro

Skopzzora nie bo jemu Bedi płaci donejty za propsy
Awatar użytkownika
redman23

Post autor: redman23 »

ktoś chyba wklejał post trapstara z fb parę dni temu, całe szczęście, bo już usunięty, obsrane gacie i tłumaczenie dlaczego usunął :rotfl: wystarczy @40 minut easy na słuchawce
https://www.facebook.com/trapstarek/posts/pfbid02hCp2FSYABNFvJCKF6XWgoq3SJDLAspuSRrtHmUHtWGUX9VUEv4c6wnTw86Y6CKUql pisze:Siema ekipa. Jest jedna rzecz do wyjaśnienia o której muszę napisać, bo pewnie będzie się za mną ciągnęła dłuższy czas. Wczoraj dodałem post o Bedoesie, który przyjął się bardzo dobrze, tak dobrze, że go zrzuciłem.
Po tym wszystkim moje dm na FB i ig zapłonęły. Dostałem mnóstwo zapytań od obserwatorów, rapowych fanpejdzy (i stron też), nawet kilku raperów się odezwało. Pojebana akcja, nie mogę udawać, że tego nie widzę xD.
Wyjaśnienie jest stosunkowo proste. Odezwał się do mnie prywatnie Bedoes, przegadaliśmy jakieś 40 minut i wyjaśnił mi swoje zachowanie i pokazał perspektywę. Czy to mnie przekonało? Nie do końca, ale uznałem, że ten post mimo wszystko jest nacechowany zbyt negatywnie i agresywnie. Nie, dalej nie popieram tego oświadczenia wygłoszonego na PGE narodowym, ale znając jego pobudki, jestem w stanie poniekąd to zrozumieć. Co do prawdziwego trapu, bo nie wiem czy tam mi chłopaki odpisali czy nie, to tak dalej uważam, że w chuj za mocno spropsowali ruchy Borysa, dyskredytując przy tym Eripe, ale nie czepiam się ich reszty kontentu, mimo że Damian (admin pt) coś tam wbijał szpilkę w mój. Jakoś nie bardzo mi zależy na przepychankach tym bardziej, że miałem z nimi kontakt swego czasu, ale jak coś mi się nie podoba to jasno to komunikuje.
Co do Bedoesa to od razu naprostuje. Nie groził mi w żaden sposób ani prawny, ani wpierdolem, nie kazał usuwać posta, przepraszać nic z tych rzeczy, także luz myślę, że geng mnie nie odjebie.
Ostatnia sprawa o której chciałem napisać to mimo to, że usunąłem ten post, bo uznałem go, że był trochę za mocny, to dalej będą leciały strzały jak sytuacja będzie tego wymagać. Będzie chujowy numer, albo chujowa akcja to oczywiście będę o tym pisał, bez żadnych kalkulacji jak to u mnie bywa.
Mam nadzieję, że nie przyjdzie mi więcej pisać takich gównianych oświadczeń, z których sam się śmiałem ostatnio, ale skala odbioru tego posta i co się z tym zadziało, lekko mnie przerosła i uważam, że powinniście wiedzieć jak to wyglądało.
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

edenmar pisze: 13 sie 2025, 19:36Skopzzora
Proszę:
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
Sivestro

redman23 pisze: 13 sie 2025, 19:41 ktoś chyba wklejał post trapstara z fb parę dni temu, całe szczęście, bo już usunięty, obsrane gacie i tłumaczenie dlaczego usunął :rotfl: wystarczy @40 minut easy na słuchawce
https://www.facebook.com/trapstarek/posts/pfbid02hCp2FSYABNFvJCKF6XWgoq3SJDLAspuSRrtHmUHtWGUX9VUEv4c6wnTw86Y6CKUql pisze:Siema ekipa. Jest jedna rzecz do wyjaśnienia o której muszę napisać, bo pewnie będzie się za mną ciągnęła dłuższy czas. Wczoraj dodałem post o Bedoesie, który przyjął się bardzo dobrze, tak dobrze, że go zrzuciłem.
Po tym wszystkim moje dm na FB i ig zapłonęły. Dostałem mnóstwo zapytań od obserwatorów, rapowych fanpejdzy (i stron też), nawet kilku raperów się odezwało. Pojebana akcja, nie mogę udawać, że tego nie widzę xD.
Wyjaśnienie jest stosunkowo proste. Odezwał się do mnie prywatnie Bedoes, przegadaliśmy jakieś 40 minut i wyjaśnił mi swoje zachowanie i pokazał perspektywę. Czy to mnie przekonało? Nie do końca, ale uznałem, że ten post mimo wszystko jest nacechowany zbyt negatywnie i agresywnie. Nie, dalej nie popieram tego oświadczenia wygłoszonego na PGE narodowym, ale znając jego pobudki, jestem w stanie poniekąd to zrozumieć. Co do prawdziwego trapu, bo nie wiem czy tam mi chłopaki odpisali czy nie, to tak dalej uważam, że w chuj za mocno spropsowali ruchy Borysa, dyskredytując przy tym Eripe, ale nie czepiam się ich reszty kontentu, mimo że Damian (admin pt) coś tam wbijał szpilkę w mój. Jakoś nie bardzo mi zależy na przepychankach tym bardziej, że miałem z nimi kontakt swego czasu, ale jak coś mi się nie podoba to jasno to komunikuje.
Co do Bedoesa to od razu naprostuje. Nie groził mi w żaden sposób ani prawny, ani wpierdolem, nie kazał usuwać posta, przepraszać nic z tych rzeczy, także luz myślę, że geng mnie nie odjebie.
Ostatnia sprawa o której chciałem napisać to mimo to, że usunąłem ten post, bo uznałem go, że był trochę za mocny, to dalej będą leciały strzały jak sytuacja będzie tego wymagać. Będzie chujowy numer, albo chujowa akcja to oczywiście będę o tym pisał, bez żadnych kalkulacji jak to u mnie bywa.
Mam nadzieję, że nie przyjdzie mi więcej pisać takich gównianych oświadczeń, z których sam się śmiałem ostatnio, ale skala odbioru tego posta i co się z tym zadziało, lekko mnie przerosła i uważam, że powinniście wiedzieć jak to wyglądało.
Ta wrzucałem to, Bedi go przekonał do usunięcia niepochlebnego posta ;)
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

chłop co się zesrał nie ma czasu na wyjaśnienia ale żeby każdy jeden reupload zwalać z rowerka to już ma
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Kalom

Post autor: Kalom »

bit :bowdown:
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Kalom

Post autor: Kalom »

znowu jakieś zcwelone przemowy xd
Awatar użytkownika
Sivestro

O kurwa ten bit od Rycha :D
Awatar użytkownika
xou

Post autor: xou »

:sleep:
Obrazek
ソロで帰る道すがら
挨拶さえもできないさ
待っても去っても変わらない
そうだ! これからだぜ?
Awatar użytkownika
ricky

Post autor: ricky »

nuda w chuj
FUCK OFF MR LAHEY
Awatar użytkownika
Sivestro

Dobry to był beef, nie zapomnę go nigdy

Dodano po 2 minutach 44 sekundach:
Rychu chyba nie zdejmie za bit

https://www.facebook.com/share/p/1M2TzirsCX/
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

gods bidness pisze: 13 sie 2025, 19:56
Rozmowa dwóch grubasów xD Ale już pisałem, że Eripe również ulany potężnie jest.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

bardzo dobry diss, na pewno najlepszy od eripa w tym beefie. sam real talk. pancz z judaszem 10/10, przemowa na końcu też wyjątkowa adekwatna, szczególnie z tym poruszeniem tematu uroczego młodego boryska. ja tu kupuję takiego eripa starego wyjaśniacza znudzonego rapem 100 razy bardziej niż w tym pierwszym wydaniu który miał znaleźć i zabić i wpaść z kolegami.
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
bialyjelen

Post autor: bialyjelen »

zdecydowanie najlepszy jego diss, tak samo judasz mi zostal w glowie i przemowa
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

fajne, trochę żałuję z jednej strony, że takie to spokojne, ale z drugiej brakuje mi takiego rapu.

z Quebo dobrze odbite
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Czekam na odpowiedź Bedoesa na bicie od Tedego
Ostatnio zmieniony 13 sie 2025, 20:13 przez Malloy, łącznie zmieniany 1 raz.
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
ODPOWIEDZ