offtopic zhh
- ConeyIsland
Re: offtopic zhh
polecam na przesłuchanie tuż po wyjściu z kółka seniorów, świetne dla nas dziadków
The 100 Greatest Hip-Hop Songs of the Streaming Era
https://newsroom.spotify.com/2024-05-20 ... op-tracks/
Dodano po 1 dniu 13 godzinach 7 minutach 36 sekundach:
https://newsroom.spotify.com/2024-05-20 ... op-tracks/
Dodano po 1 dniu 13 godzinach 7 minutach 36 sekundach:
ma ktoś poratować tymi albumami w flac/wav?
ugk - dirty money
pimp c - pimpalation
ugk - dirty money
pimp c - pimpalation
Może mam jeszcze, ale bym musiał poszukać na którymś z dysków.
kochani jesteście
Soulseek polecam
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
dzięki za polecajke, odpaliłem sobie, bardzo fajne narzędzie
Gianmarco Mazzi, włoski wiceminister kultury chce skończyć z niestosownymi tekstami o kobietach, które pojawiają się w piosenkach. - To są przerażające teksty, przyprawiają o dreszcze - wskazuje polityk. Jak wskazano w artykule, według danych sześć na 10 piosenek zawiera agresywne wypowiedzi wobec kobiet lub odwołania do zakazanych substancji odurzających.
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/202 ... mowi-dosc/Wiceminister zaproponował utworzenie Stałego Stołu Muzycznego, który będzie pozarządowym organem złożonym z najważniejszych organizacji sektora muzycznego i grupy analityków, którzy mogliby rozstrzygać kwestie tego, co może być umieszczane w piosenkach.
Co sądzicie o możliwościach egzekwowania? Chcielibyście podobny organ w Polsce? Kto mógłby w nim zasiadać? Jestem bardzo ciekaw waszego zdania.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
W sumie jakby nie patrzeć już siedzimy przy takim stole. Panie premierze, czekamy.
jebać takie coś, to jest muzyka, pole w które się nie wpierdala żaden zewnętrzny organ
nigdy w życiu, już wolę żeby całe łajno zostało zamiast selekcji na podstawie widzimisie jakichś dziadów czy huj wie czego
pewnie jakiś sokół i inni debile
Kojarzy ktoś czy kolega od SZRP publikuje na BrakKultury? Marzy mi się jego powrót na fb, ale to chyba nierealne, to może chociaż gdziekolwiek pisze
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
@Jose
nie lubię zbytnio tego numeru Richmana ale ten bit z tą zwrotką brzmi zajebiście
Użytkownik @many-s wspomniał w temacie LL Cool J'a, że Bleek rzucił coś nowego, musiałem sprawdzić i faktycznie Just Blaze w formie medalowej, w sumie lepsze niż ten nowy LL
- SuperRapMaster
Jak oceniacie rapera, to bierzecie pod uwagę, jakie bity sobie dobiera? Ja staram się nie brać, a w pewnym sensie nawet brać odwrotnie, bo nagranie dobrej płyty na słabych bitach świadczy o większym skillu niż nagranie dobrej płyty na słabych bitach. Niestety powoduje to pewne problemy z poprawną oceną raperskiego talentu Spaceghostpurrpa, bo jest bardzo dobrym producentem i kojarzy mi się z robioną przez siebie muzyką tak bardzo, że trochę ciężko jest mi wyobrazić sobie, jakby brzmiał bez żadnych ulepszeń na słabym bicie losowego producenta (pewnie słabo).
oceniając rapera oceniam kawałki jakie robi, a bez zajebistego bitu nie ma zajebistego kawałka - może być co najwyżej poprawny
więc ma to dla mnie duże znaczenie szczególnie że wpływa też bardzo na repeat value które jest jednym z ważniejszych czynników przy ocenie rzeczy
więc ma to dla mnie duże znaczenie szczególnie że wpływa też bardzo na repeat value które jest jednym z ważniejszych czynników przy ocenie rzeczy
- SuperRapMaster
Na bity na Lifestylez ov da Poor są raczej marne, ale dzięki Big L'owi płyta jest bardzo dobra.
ostatni raz słuchałem tego albumu ze dwa lata temu żeby wbić ocene na rym i dałem 5/10