La Liga - liga hiszpanska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ConeyIsland
Re: La Liga - liga hiszpanska
Doncz ju noł pampyrap 
co do chuja
- zemsta1camzata
- Korben Dallas
Widać, że wuja Lapcio wziął do serca głos trybun z Bernabeu 
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
a idź w chuj panie kochany
- ebismolarek
Kloppo se odpocznie do 2025 i potem wbija przepierdalać finały pucharów i mistrzostwa z realem
Podobno jedynym kontrkandydatem był Rafa Marquez to się nie ma co dziwić, że zostali z tym co już znają.
A za rok się Pepowi kończy umowa z City
A za rok się Pepowi kończy umowa z City
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Jeśli za rok miałby wbić Pep/Klopp to jestem w stanie znieść tego Xaviego jeszcze rok
ale nie oszukujmy się, żaden z nich tu nie przyjdzie, do tego burdelu.
Ciekawe co Laporta obiecał Denzelowi, że ten jednak zostaje. I skąd weźmie na to pieniążki
Ciężkie jest życie kibica Barcelony od 2016 roku
Ciekawe co Laporta obiecał Denzelowi, że ten jednak zostaje. I skąd weźmie na to pieniążki
Ciężkie jest życie kibica Barcelony od 2016 roku
I dalej trzeba będzie się męczyć z tym płaczliwym cwelem, idź pan w chuj
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
marquez to powinien ten burdel przejąć dzień po tym jak denzel ogłosił swoje odejście skoro wiedzieliśmy już wtedy że z nim ta drużyna zmierza donikąd ale widać kurwa ten kierunek pasuje laporcie i temu patologicznemu zarządowi. każda decyzja która mogłaby wyciągnąć ten klub z dołka jest chujowo podejmowana także niebawem milan 2.0 i 10 lat czekania na odbudowę. chuj ci w dupe laporta
jak jakiś kataloński dziennikarz podał po wygranej z psg że xavi MOŻE zostanie na przyszły sezon to ja myślałem że to jest pierwszy aprilis, serio
jajca, barca bez trofea w tym sezonie i myślę że będzie bez trofea w następnym.
xavi pierdoli TE SAME KOCOPOLY które opowiadał jako piłkarz ale wtedy była złota generacja hiszpanii, wielka barca i roztoczony parasol ochronny nad tym idiotom. Mija 12 lat i chłop nie dorósł do bycia trenerem, gada te same, kurwa, bzdury i nagle w hiszpanii memy i realne (hehe) spojrzenie na tego odklejenca.
porównajcie sobie nwm, jak o PIŁCE mówił na konferencjach zidane a co pierdoli xavi, polecam.
płacze xaviego o wszytsko to niezły bełkot historii, pamiętając co on jako piłkarz mówił o mourinho
barca przejebane czasy. Klub w wałkach finansowych, w kryzysie instytucjonalnym, wizerunkowym i jednym z gorszych momentów sportowo od lat. niestety ciężko cos zmieniac z tym elektoratem, uciemiężonym dogmatem, arogancja katalonii i wychowując pokolenia fanów AKA "WIECIE ŻE SIEDZIBA FEDERACJI JEST W MADRYCIE?????!!!!!"
może ktoś z zewnątrz, małe kroki i zrewolucjonizowanie paru rzeczy by było dobre, ale sie nie wpierdalam. jak patrzę na laporte to typowo, czy leci z nami pilot?
ps, wybaczcie, ale rozbawiło:

jajca, barca bez trofea w tym sezonie i myślę że będzie bez trofea w następnym.
xavi pierdoli TE SAME KOCOPOLY które opowiadał jako piłkarz ale wtedy była złota generacja hiszpanii, wielka barca i roztoczony parasol ochronny nad tym idiotom. Mija 12 lat i chłop nie dorósł do bycia trenerem, gada te same, kurwa, bzdury i nagle w hiszpanii memy i realne (hehe) spojrzenie na tego odklejenca.
porównajcie sobie nwm, jak o PIŁCE mówił na konferencjach zidane a co pierdoli xavi, polecam.
płacze xaviego o wszytsko to niezły bełkot historii, pamiętając co on jako piłkarz mówił o mourinho
barca przejebane czasy. Klub w wałkach finansowych, w kryzysie instytucjonalnym, wizerunkowym i jednym z gorszych momentów sportowo od lat. niestety ciężko cos zmieniac z tym elektoratem, uciemiężonym dogmatem, arogancja katalonii i wychowując pokolenia fanów AKA "WIECIE ŻE SIEDZIBA FEDERACJI JEST W MADRYCIE?????!!!!!"
może ktoś z zewnątrz, małe kroki i zrewolucjonizowanie paru rzeczy by było dobre, ale sie nie wpierdalam. jak patrzę na laporte to typowo, czy leci z nami pilot?
ps, wybaczcie, ale rozbawiło:
Spoiler
yer a wizard, Harry
Jak widzicie ustawienie Realu z Mbappe,Vinim, Bellin i Rodrygo?
Kto na ławę? Carlo pomieści całą 4?
Kto na ławę? Carlo pomieści całą 4?
Wypluwanie koło 70 gdzie idzie już puszczać bąki.
Tak JESTEM ANARCHISTĄ!!!!!
Tak JESTEM ANARCHISTĄ!!!!!
gambler piękny orgazm aż ci się twoja borkowo/kroosowa grzywka zatrzęsła w niebiosach
¡¡¡CAMPEONES, CAMPEONES, CAMPEONES!!!
- scam_sakawa
Xavi ma jednak wydupcać z Barcelony.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
XD co za klub mem
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD