Tede czy Peja
Re: Tede czy Peja
Ja mówiąc o 90s myślałem głównie o Trzysze, chociaż mówiłem chyba w 1khz. No i 3H, 1Kh czy pierwsze WFD > Slums Attack, ale Na legalu > Sport.Oportunistycznyebaka pisze: ↑17 paź 2023, 11:38 Nie wiem który z was mówi, jaki tede nie był mordercą na sporcie w latach 90. Sprawdz sobie kolego kiedy wyszedł sporty i na legalu.
- CeHaTeHaCe
killa hertz > farmazony o gnatach [1996]
demówek 500 > bestseller [1997]
cios straszny > odpalone znicze, status kultowy [1999]
klasyk, temat kasy < głucha noc jebnięta z początkowych wersów [2001]
demówek 500 > bestseller [1997]
cios straszny > odpalone znicze, status kultowy [1999]
klasyk, temat kasy < głucha noc jebnięta z początkowych wersów [2001]
pieknie siada taki blend
Byłem wczoraj na tym ogólnopolskim festiwalu nie banglasza i piękne to było
I ten ancymon Pede śmie jakkolwiek mówić że to Richie żyje tym beefem do dzisiaj
obrzydliwy typ (bo nie człowiek)
- zemsta1camzata
jaka łajza jebana hahahaa
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Peja usunął z Instagrama Borixona gdy dowiedział się że pogodził się z Tede
Ten filmik
Dwa pojeby 
- bialyjelen
haha props, konkretny ruch ze strony wieprza
- scam_sakawa
ofc props Tede, kolejny raz przed sceną o lata
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Wszystko byloby do zaakceptowania pod pewnymi warunkami. Dwie opcje:
1) Swiat w ktorym tede nie powiedzial ze nienawidzi rycha ktory ciagle zyje beefem, bo wtedy na chuj do niego sie odnosi na koncercie. Wiec w takim wypadku bylaby to proba zakopania toporu wojennego, wyciagniecie reki, wygral hip hop itd.
2) Swiat w ktorym beef peji z tede jest rozkrecony na pelnej kurwie i takie szpileczki maja wtedy sens. Peja to widzi, gra dlaczego tede kurwa jest pod bit Drin za drinem, po wykonie jedzie na freestylu wieprza od najgorszych i zapowiada ze go rozjebie w beefie.
1) Swiat w ktorym tede nie powiedzial ze nienawidzi rycha ktory ciagle zyje beefem, bo wtedy na chuj do niego sie odnosi na koncercie. Wiec w takim wypadku bylaby to proba zakopania toporu wojennego, wyciagniecie reki, wygral hip hop itd.
2) Swiat w ktorym beef peji z tede jest rozkrecony na pelnej kurwie i takie szpileczki maja wtedy sens. Peja to widzi, gra dlaczego tede kurwa jest pod bit Drin za drinem, po wykonie jedzie na freestylu wieprza od najgorszych i zapowiada ze go rozjebie w beefie.
Niestety grana jest opcja nr 3 - obaj tym żyją, tede się czuje nieco pewniej pod wzgledem formy rapowej wiec pozwala sobie na szpilki w formie muzycznej, a rychu nawet jesli chcialby sie podissowac, to ma swiadomosc ze zmienil sie w skapcialego dukacza i zostaja mu zlosliwe komentarze w socjalach
Rychu pewnie już bigos gotuje