LOST FILES POLISH HH

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Re: LOST FILES POLISH HH

Post autor: Jose »

kurka rurka, to ja jakiś czas temu szukałem i nie mogłem nigdzie znaleźć, a ziomeczek dziś wrzucił na discorda i się podpaliłem jak żurom, ze klasyk odkopany
Awatar użytkownika
jazforuma

Post autor: jazforuma »

teledysk Vica do numeru Ca$H
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

nie waz sie pisac na mnie dissa
nie waz sie - za malego masz penisa

od tylu lat sie przypominalo w losowych momentach
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
firma

Post autor: firma »

lost media klip kaczora brs z dużą ilością patusów na feacie typu ksywka 3 litery, nie mam pojęcia nawet jak to się nazywało ale klip był klasyczny pod klatówą między blokami machanie maczetami itp itd, pewnie zniknął całkiem bo 'ktoś sie rozjebał' a lubiłem te patologiczną nutke, pewnie ciężko żeby ktoś kojarzył to wogle, na miniaturce był jakis ogromny byczek w kominiarce popalone styki (xD)
Kysys

Post autor: Kysys »

Ma ktoś może debiutancki klip Fejza (syn magika) - Na Co Liczę? ten w scenerii zimowej.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
Awatar użytkownika
firma

Post autor: firma »

był taki klip 'Zamoście Klan Piła - Na pohybel.3gp' i nadawałby sie do beki z lokalnych w chuj, ale konto usunięte, nie uwierze że ktoś to wogle kojarzy i wątpie że istnieje gdziekolwiek kopia tego ale gdyby kiedykolwiek ktoś to znalazł to oznaczcie mnie prosze :bowdown:

Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

@Burak jak już sobie przeglądałeś stare forum, to mam nową misję. Podrzuciłem kumplowi tę zapowiedź Laika i przypomniał sobie jeszcze taką perełkę:
szukam potężnego filmu - mianowicie zapowiedzi "Jeżozwierz zapowiada koncert w XYZ", która zawierała statyczny jpg zwierzęcia Jeżozwierza (nie rapera) z położonym głosem ZIOŁA mówiącego "Siema, to ja, Jeżozwierz, zapraszam was na koncert w XYZ"

I pośród wielu, naprawdę wielu legendarnych sentencji, które Zioło wypowiedział w tej zapowiedzi, było "Wystąpią też Cruz i Zaspał, którzy są tak alternatywni, że się zesracie"
Pisałem już do Cruza i odesłał mnie do jakiegoś ziomka, jakiś ziomek odesłał mnie do innego typa - jutro się do niego odezwę xd Może chociaż jakiś okres mniej więcej określą albo miejsce. Przejrzałem temat "Dada" i nic nie ma, PODOBNO nie ma w Panu Kolczastym, ale kurde no to może być wszędzie JEŚLI w ogóle ktoś wrzucał na forum, bo przecież już nie raz tam widziałem rzeczy typu "A widzieliście na FB" (jebany brak embedów, jebać kadłuba).

huj wie, czy to było na YT czy tylko na FB bo przecież te zapowiedzi to różnie wrzucali
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Jeżeli nie było linkowane na slizgu, to raczej ciężko to będzie znaleźć bez linku do tego. Sprawdziłem filmy wrzucone na FB Jeżozwierz i czegoś takiego nie udało mi się znaleźć.
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

właśnie ja się zastanawiam, czy to w ogóle był koncert Jeżozwierza, skoro zapowiadał go Zioło i był tam Cruz/Zaspał - pewnie jakaś wrocławska impreza, a Jeż tylko dla beki
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Skoro temat już podbity, to i ja o coś poproszę - recenzję albumu O.S.T.R. - Tylko Dla Dorosłych autorstwa Laikike1 wrzuconą na blog Laika, oryginalny adres:
http://laizin.blogspot.com/2010/02/sa-t ... nasze.html

Podlinkowanie recenzji na ślizgu (przez @Jose) i reakcja forumowiczów na nią:
https://web.archive.org/web/20190427174 ... &start=980

Ktoś na stronie 51 tematu płyty TDD wrzucił screena tej recenzji już po usunięciu jej z bloga przez Laika:
https://web.archive.org/web/20190427174 ... start=1000
http://img251.imageshack.us/img251/6062 ... 201002.png

jednak ani post na blogu, ani screen recenzji nie zostały zarchiwizowane.
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

próbowałem szukać tej recki po słowach "kogiel-mogiel", "brat" oraz "żylasty chuj" ale niestety nigdzie nie ma
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
ODPOWIEDZ