Travis zapowiedział, że UTOPIA wyjdzie zaraz po tym jak wszyscy z Cactus Jack wypuszczą swoje albumy. Trzeba liczyć, że standardowo gdzieś pomiędzy czerwcem a wrześniem.
przeslucham, ale w ogole na to nie czekam i nie zdziwie sie, jesli bedzie gownem totalnym jak wiekszosc nowych rzeczy od niego
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
ciekawe czy Lost Forever wejdzie na album
śmiesznie będzie jak Gunn znów puści swój album w ten sam dzień co wjedzie jego featuring na duży mainstreamowy album
jeszcze pewnie będzie w Egipcie tak jak i był na stadionie przy premierze Dondy
chłop się bawi w Taylor Swift z tymi okładkami chyba
dobrze że nie sprzedaje w formie zegara
Podoba mi się ten rollout, trochę przedłużenie myśli Westa w tym temacie i troche się stęskniłem za takimi akcjami chociaż widać odeszły już praktycznie do lamusa. Chociaż jaranie się i tak 5% tego co kiedyś. Oby tylko muzycznie to też dowiózł...
Jaki rolllout? Jak ja widzę, że jakiś Complex rzuca w neta wielki news, że nowy album Pana Travisa będzie miał PIĘĆ RÓŻNYCH OKŁADEK to śmiać mnie się chce
kosciey pisze: ↑03 mar 2020, 13:07
wszyscy jesteście chujowo wypluci przez generator gówna.
lygrys pisze: ↑15 sty 2021, 17:13
Tak czy inaczej nie żałuje, bo wreszcie kupiłem durszlak