Francuz Mordo
Re: Francuz Mordo
ale instrumental

Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Sprawdzany od zasłyszenia tych pięknych wersów
Oczywiście słuchane i sprawdzane tylko i wyłącznie w celach humorystycznorozrywkowych, obok Young Leosi, Kizo i tym podobnych wytworów.
Nowy numer siadł, siedzi mi bardziej niż Ci ciemni z GMLNa gębie zajad, prawdopodobnie od lizania niemytej cipy
Taki z niego wariat, że mama i tata mu dają na klipy
Oczywiście słuchane i sprawdzane tylko i wyłącznie w celach humorystycznorozrywkowych, obok Young Leosi, Kizo i tym podobnych wytworów.
https://m.youtube.com/watch?v=SxoYrh2mOtY
Francuz Mordo - 1000 MYŚLI (prod. Swizzy & Syru)
fajnie bangla, lubie spokojne nutki w takim wydaniu
Francuz Mordo - 1000 MYŚLI (prod. Swizzy & Syru)
fajnie bangla, lubie spokojne nutki w takim wydaniu
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Francuz mordom flex na picie szczochow na klipie Eloelo
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
- Bryx Fenrir
Przyjemny kawałek, trzeba przyznać, że dobrze się słuchało
Jakich szczochów? Jakaś zawiść z ciebie wychodzi mam wrażenie. Tu drogie ciuchy, to dla zjebanych bananów, tu droższy alkohol to szczochy
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Wiadomix ze dresy z aliexpress oraz kustosz browar to tylko szchlachta I elyta pije a no zamiast import SKUNA z Amsterdam's to tylko mocasz
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
No coś tam w butelce po wodzie miał co wyglądało jak
siuśki, żadna zawiść dla mnie to po prostu ten sam level muzyczny co Kazik klimat i po prostu nie czaje jak ktoś może mieć wczute w taka muzykę i sluchac jej na powaznie xd może to wyglada jak zawiść ale to bardziej satyra/sarkazm, być może w chujowym wydaniu jak rap bohatera tematu
CAŁE ŻYCIE MAM
- benzoabuser
- Zbanowany
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
No tutaj trochę mnie pojebalo przyznam, jednak ci z gm2l to bardziej takie planty, mogliby nagrywać vlogi co puszczaliby je w tvnie przed na wspólnej
CAŁE ŻYCIE MAM
mocny bit, bede odpalal na karaibach zeby wielkodupne garnuszyce trzaskaly posladami o posadzke
Ale kurwa guano, typ pokaze jakieś socjalne osiedle we Francji na którym się wychował i myśli ze będzie jak w le monde ou rien xd skurwysynu na koniec lat 90’ i jeszcze poczatku 2000 była większa patologia nawet w mniejszych miastach w Polsce co ty pęknięta ruro możesz wiedzieć o twardym życiu, za dresy adidasa albo siemensa z zielonym wyświetlaczem mogłeś obskoczyć wpierdol i wracać z gołą dupą do domu jak byłeś lamus a ty mi tu będziesz kurwo street credit nabijał bo masz multikulti na osiedlu xd
No i rapem to się wcale nie broni bo te zwrotki są chujowo napisane, złożone i o niczym, zero błyskotliwości, panczlajnow, gier słownych czy rozkmin, idź w pizdu z takim „rapem” ja już wole włączyć Marcin Miller Boys, pozdrawiam
No i rapem to się wcale nie broni bo te zwrotki są chujowo napisane, złożone i o niczym, zero błyskotliwości, panczlajnow, gier słownych czy rozkmin, idź w pizdu z takim „rapem” ja już wole włączyć Marcin Miller Boys, pozdrawiam
CAŁE ŻYCIE MAM
Ziomek nakręci osiedle na którym się wychował to mu typ powie, że za mało patologiczne
Trzymajcie mnie 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji